243

Анонимен

преди 1 година

В магазинчетата на руския анклав Поморие все по-често се срещат озъртащи се,бездетни рускини с мустаци и бради,купуващи водка.

242

Анонимен

преди 1 година

Троловете да почнат да приветстват.

241

Оня

преди 1 година

Политиката на Русия винаги е асимилация. След Освобождението Русия работи срещу България

240

Deliormanski

преди 1 година

На ви сега от любимите братушки! Дедите ми не са ви забранили нито езика,културата,училмщата,вероизповеданието,правого на пьтуване-нищо,абсолютно нищо!!!Вижте на какво ви превьрнаха вашите ,,двойни освободители" за някакви си 50 години!!!!!! Ооо,това е само началото!Ще следва и една малка обличка,симпатична атомка над твьрдите ви кратуни!Скоро,много скоро!!!

239

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

До Анонимен : ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СЕ БЕ ? ГЕРБ НИ ДОКАРА ДО ТУК- НИКЪВ ГЕРБ

238

Пикая на Русия

преди 1 година

и на всеки "български" рушуфил,

237

ПУТИНОПИТЕЦИТЕ

преди 1 година

облизаха отверситята на Путин с надеждата да надушат газ......хахахахаха

236

Анонимен

преди 1 година

По информация, която получих, руснаците са казали - понеже това е извън училищната програма, искате или не, ние няма да подкрепяме това. ------ А може ли малко по-точно ??? В какво трябва да се изразява тая подкрепа??? Каква подкрепа са получавали Българите от Украинската държава ??? Не видях директна препратка към документ, решение, публикация за "забрана на Българския език".

235

Анонимен

преди 1 година

Статия пълна с недомлъвки и пропагандни внушения. Ако правилно чета между редовете, просто са казали, че няма да ги финансират от бюджета. А така, никой нищо не ги е принуждавал. Впрочем, когато станат част от РФ, вероятно и ще започнат да ги финансират от бюджета езиците на малките народи в Русия се поддържат на държавно ниво. Българският с нищо не е по-различен. Не знам кой какво е изкупувал от селските производители, но знам, че укрите палеха ниви с узряло жито. Има видеодоказателства!

234

Анонимен

преди 1 година

Русофилите пак подкрепят антибългарската политика на кремъл. Не е нещо ново - те не се чувстват българи

233

Анонимен

преди 1 година

При наличието на 300 000 руски имота в България и даже руски анклави. --- Требва да се радваш че Руснаците имат такива ниски притенции за жилище и прочие... Да не би да си го носят в Русия ??? Къде плащат - тук, и данаци и прочие.... Много много "злоба" за това че му правят добро ...

232

сина

преди 1 година

Разбира се, че ще забрани. Ние сме от другата страна на барикадата и така ще бъде до края на този конфликт. А след това - където ни кажат или в западния или в източния фронт, както се разберат големите /както винаги става/.

231

Анонимен

преди 1 година

Брехня...!!!

230

анализатор

преди 1 година

До: номер 250 "Аз като ви думах че и двата народа са диваци" Пък после се чудите защо така целият свят обича кралица Елизабет II, лека и пръст! Гледал съм видео с кралицата в Австралия как я посрещат местните аборигени! Голи, накичени с пера, пеят песни, танцуват и и се радват! А ти искаш да трепеш цели народи, макар и диваци, като Сталин! Засрами се!!!

229

Анонимен

преди 1 година

Аз като ви думах че и двата народа са диваци, и украинци и руснаци трябва да изчезнат от лицето на Земята, и двата народа методично са заличавали българското наследство от Стара Велика България, тази, която им даде ЕЗИК, ПИСМЕНОСТ И ВЯРА. Дайте им оръжия и на двете страни та барем се избият взаимно до крак, защото това е което заслужават - пълно изтребление.

228

Анонимен

преди 1 година

Така е.Винаги обвиняват руснаците в това,което те правят,а на Зелето думите трябва да се разбират винаги наобратно както на кака Корни.

227

Анонимен

преди 1 година

До 233:Сатаната е в Киев.Путин на Бог се моли и мисли,че мисията му е благородна обаче...много невинни умират.Тези българи там най-добре да се махат,защото са между чук и наковалня.Пък и АЕЦ всеки ден стрелят.Опасно е.

226

Хмм

преди 1 година

Украинците водят огледална пропаганда. Ако нещо направят украинците те веднага обвиняват руснаците, ако украинците имат тежки загуби те казват руснаците имат тежки загуби. Това е жалък опит в България русофобията да се увеличи.

225

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 1 година

А Киев направо запали Българският културен център Одеса още през 214 и разстреля български деятели, затова че са Българи. Български флаг горя на площада в Киев... Но на Киев ние помагаме, те са "ДОБРИТЕ", а руснаците са "ЛОШИТЕ". В никакъв случай не искам да внушавам негатовни чувства, просто факти, които всеки журналист трябва да спомене според ДОБРАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПРАКТИКА. Никой, който се е вързал на евтината пропаганда нищо не е спечелил. Разделяй и владей!

224

До русопитека

преди 1 година

При наличието на русофилски и направо руски партии. При президент поставен от генерал от кгб. При очевидно про руска външна политика. При наличието на 300 000 руски имота в България и даже руски анклави. Че ние до скоро имахме руснак за премиер хахаха. Малко ни е но не става от такъв народ скопен наведе пред ***т.е.