14

Важното е

преди 1 година

че са евразия, де някой "българи" искат да ходят, що да са при путин, китай и иран ..ами сега поне границите са отворени, заминавайте

13

Ти да видиш

преди 1 година

така и в блатнатаКлоака изпопадаха от прозорците толкова много хора. АшибанияТрол който твърди че била паднала и фатално си ударила главата......е тъпаДезинформация.

12

едно време

преди 1 година

помня 70 в иран мацки с къси поли, много дашни, навсякъде можеш да пихнеш уиски да потанцуваш да забиеш мацка, а сега,,,, отвраттт

11

Анонимен

преди 1 година

Тук си имаме много по-гнусна локална фекалия - ромите, за които държавата е мит. Еднакво гадно е държавата ти да се управлява от животни и да няма държава, но животните да правят каквото си поискат, без никой да се стреми да ги подчини.

10

Анонимен

преди 1 година

Горкото момиче, и колко гадно е да си заобиколен от животни. Трябва да внимаваме и ние, защото приемаме все повече от този отпадъчен материал, а се надяваме, че ще отиде на запад от нас - когато западът вече е пренаситен с тяхното присъствие.

9

Отговор

преди 1 година

До заблудения Тео от антииранската пропаганда:Случаят е обикновен и битов, който враговете на Иран интерпретират по свойподъл начин. Защото това е била женска свада пред един магазин, заради това четази "кокона", не е носила бурката си. Станало скарване между двете и по-възрастнатая е бутнала. При падането си върху тротоара, тя си е ударила лошо главата на плочите.Починала е по-пътя за полицейско управление. Въобще не е вярна "легендата"че е починала от бой с пръчки в Нравствeния отдел...

8

Teo

преди 1 година

Странна култура - да пребиеш жена заради бурка! На 22 години да почине ей така ... надали! Да мятат ченгетата един по един и да приключва. Странни обичаи имат чалмираните!

7

Кифладжията

преди 1 година

Сменете си сценаристите, тия филми сме ги гледали многократно. Втръсва.

6

VladTepes

преди 1 година

До АнонименНикога не са били цветущи - над 80% от населението е било в крайна бедност, грамотни са били 40% от мъжете и 20% от жените за сметка на безобразно крадливо управление. Затова се стигна до Ислямска революция.

5

Тираджията Z

преди 1 година

Бързо санкции за Иран.Ама бързо

4

Тракиец

преди 1 година

Както говорим истината за Рашистан че са мръ-сни еврейски комунистически бо:-клуци така трябва да бъдем и обективни че САЩ са световните терористи и абсолютни га-дове. Защо ? Защото ако не са те да налягат санкции сега Иран щяха да са по богати и от ОАЕ -Дубай .. а ние щяхме да взимаме газ и нефт от Иран и нямаше да сме зависими от комунистическа ционистка расия . Проклети да са САЩ които разпалват огън навсякъде по света

3

Анонимен

преди 1 година

Иран се присъедини към ШОС и краварите започнаха да ръчкат и там.

2

Анонимен

преди 1 година

Иран през 50-те години на миналия век са били модерна и напредничава държава. После исляма им разказал играта. Ердо чуваш ли ме?

1

Анонимен

преди 1 година

Каква поредна ромсска драма...