131

Орбан

преди 1 година

До Анонимен 154 На дирника ти !!!!! Ако не знаеш какво е дирник / понеже си *** и про*ст / , ще ти го обясня по-популярно : на г***за ти !!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Изборите в България : Очертава се коалиция , м/у ВЪЗРАЖДАНЕ -БСП- ДПС , останалите , на фронта на 1-ва линия , по заповеТ на БайДанчо !

129

Барба Ганьо

преди 1 година

Както винаги Орбан е с една крачка напред и с много ум и разум .....

128

Анонимен

преди 1 година

Схемата на КГБ е лансираме те , купуваме ти изборите , ти си цоцаш еврофондове. Но си наш завинаги иначе излизаш с краката напред.

127

Анонимен

преди 1 година

Това хумористично изявление е много подобно на това, което европейските държави са правили в навечерието на Втората световна война - Дайте да се разберем с Хитлер, той е разумен политик и ако му дадем каквото иска, ще се кротне. Колкото Ади се е кротнал, толкова ще се кротне и Вовата. Тези хора се кротват по един и същи начин, чрез тотален разгром и физическото им унищожение. Путин е на път сериозно да настъпи мотиката. Рано или късно ще сгреши и това ще е края му.

126

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Защо ли имам усещането, че в Целият Запад само трима са останали със здрав разум - Виктор Орбан , Карл Нехамер и Доналд Тръмп ?

125

Анонимен

преди 1 година

Само Унгареца има топки,за да каже че Царят е гол! Тоест ЕС!! И сега ЕС !!!!! Гражданите на Европа искат обяснение за политиката на Брюкселските търтеи!! Орбан само дава началото!

124

БезПартиен

преди 1 година

Орбан си получава редовно комисионната от Кремъл --- Нали вие ни убедихте че сте сринали Русия, че русия няма пари, няма икономика, няма нищо... А сега Кремъл под АДСКИТЕ Финансови Санкции на целото Човечество има пари за комисионни ??? Как така бе другарю партиен как така???

123

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е в ЕС , ама БЕЗ АМЕРИКА И АНГЛИЯ , ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ !!!Къде е нивото на ЕС от преди , като : НАЙ-СИЛНА ИКОНОМИКА , НАЙ-СИЛНА АРМИЯ , И НАЙ-ГОЛЯМ АВТОРИТЕТ В СВЕТА .... Къде отидоха тези големи ПОСТИЖЕНИЯ ?

122

Тони

преди 1 година

Понеже е велик политик, въпреки договорите с Русия, Унгария е в голяма криза. Далеч по-голяма от другите икономики в Европа. Нека русофилите обяснят този феномен!

121

kiko

преди 1 година

Аз съм съгласен с Орбан, защото Германия като каза няма да се плаща на Русия, хоп и ни спряха газта. Ама като опря до тях ама ние не можем без газ, оправяйте се другите сами.....Една хитлеристка Германия казва на цяла Европа какво да прави, пък тя самата не иска да прави това което казва на другите!!!!!!!!

120

Сина

преди 1 година

Русофоб значи неграмотен комплексиран еврогеец. Има един такъв - Владимир Рангелов от София!

119

Анонимен

преди 1 година

Граф Игнатиево се подготвя за ремонт на летището за посрещане на натовски самолети , мобилизацията е неизбежна , само не напускайте териториата като руснаците с еднопосочен билет .

118

Сина

преди 1 година

Да, ама сащ не дават, а евро гейците са васали на мумията от сащ.

117

Анонимен

преди 1 година

Орбан си получава редовно комисионната от Кремъл и може да си пл'ямпа всичко...

116

Анонимен

преди 1 година

Е нема по-голям държавник от Орбан , в Европата !ОРБАН СЕ ОПЪЛЧИ НА БАЙ ДАНЧО , СЛЕД КАТО МУ ЗАПОВЯДА КАКВО ДА ПРАВИ , и да го тълкува като колония , на което Орбан казал : Вие ни смятате и ни третирате като КОЛОНИЯ , ние не сме такава , ... и му затворил тИлИфонЯ!

115

Глей ся,

преди 1 година

Руснак те е правил.Приличате си със Сидеров.

114

Анонимен

преди 1 година

И по делата и по думите им ще ги познаете предателите, тези дето се борят за чужди интереси за да могат да направят парата и после беж през океана.

113

ВЪПРОС

преди 1 година

Орбан има Работещо Решение за Войната в Украйна - Но Сина на Президента на САЩ - Харис Байдън е казал - ЕС , да го ду..а , ще воювам с Русия до Последния ЕС Гражданин - после се обърнал към Зеленски и казал - *** , ела да дръпнеш една линия и падай на колене пред ципа .

112

БАНко

преди 1 година

ЕДИН ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ !!! ДО КОЛЕДА ЩЕ БЪДАТ .... МНОГО !!!