297

Радослав

преди 1 година

До СССР: драго комунопитекче, значи ако някой не ти иска комунизма какво търси в България, а когато те попитат същото и ревеш като комунист накаран да работи. Да хомо сапиенс и комунопитека са два различни вида, вие както ти се изрази драги питек сте ***, вие съществувате чрез труда на другите и когато комунистите станат повече от другите държавата фалира! Вие затова и се разбирате с ромите, защото все чакате държавата да ви даде: жилище, образование, здраве, заплата, помощи и тн.!

296

Радослав

преди 1 година

До СССР: знаеш ли защо днес в България е толкова зле? 1. Защото комунизма научи хората на мързел, прекъсна трупането на знания как се прави и управлява собствен бизнес, остави масата от хора без възможност за стартов капитал, настани членовете на партията и им раздаде пари за да окупират бизнес средата. 2. Защото държавата беше фалирала от изкуственото поддържане на висок стандарт на населението. 3. Защото пари се харчеха за глупости като Кремиковци, КТМ и куп други фалирали на чертежите заводи!

295

анон1

преди 1 година

СССР заради тебе вече стоя 30 минути повече на работа да приключим спора интелигентнопризнавам че и ти си правно не се отказвам от моето мнение че СССР в комбинация с режима не ни трябваДа комунизма е хубаво нещо когато е истински пример Израел.Да Съюзът със сигурност е добър за нас ние сме по скоро хора на изтока но без режима него няма как да ме убедите че ми е харесал

294

Анонимен

преди 1 година

А жените на имотите се вдигат! Как става това? Кой ще обитава тия жилища? Даже и мигрантите не искат тук.

293

Радослав

преди 1 година

До СССР: а ти какво търсиш тук русоробче? Защо не си в Северна Корея или в любимият ти СССР? Най обичам такива *** които смятат, че всичко е тяхно и, че някой им е длъжен! Аз съм в България защото съм българин, а ти русенско? Ти какво търсиш в моята родина? Всички *** сте еднакви! Все ви е страх, че българина иска да се откъсне от робовладелеца ви и си мислите, че всички са роби като вас и, че искат да сменят един робовладелец с друг, а ние искаме сами да определяме съдбата си!

292

анон1

преди 1 година

Явно грешно съм изтълкувал сигналите извинявай.И за капак да кажаВ СССР всички имат жилище право на светлина пред прозорците лек автомобил общо взето живеят добре беше хубаво.Единственият проблем беше че можеха да те бият милиционерите да те затворят без съд .Трудно беше да пораснеш ако не си от партията не невъзможно но трудно.Да не спорим че и без това малко останахме.Нали съединението прави силата!

291

СССР

преди 1 година

Аз да кажа че не сме намалели просто се раждаме другаде.Отговор да не би за да напуснеш въпросните страни да ти трябва разрешение да кандидатсваш за виза. ОТГОВОР: А каква е разликата нали и у нас има чужденци... На теб ти метат улицата хората които живеят в българия а не българите в англия или холандия

290

анон1

преди 1 година

Аз да кажа че не сме намалели просто се раждаме другаде.Отговор да не би за да напуснеш въпросните страни да ти трябва разрешение да кандидатсваш за виза.

289

СССР

преди 1 година

До: СССР кой си мислиш че си и от къде на къде държиш сметка на другите.Или да си перефразирам въпроса , кое те прави толкова нещастен, че да търсиш вината за собствените ОТГОВОР: A защо реши, че съм нещастен и чакам някой да ме оправи? :D?

288

анон1

преди 1 година

Браво Радослав радвам се че не всички са слепи.СССР кой си мислиш че си и от къде на къде държиш сметка на другите.Или да си перефразирам въпроса , кое те прави толкова нещастен, че да търсиш вината за собствените си неуспехи в другите.Ето виж аз когато вече съм свободен работих и се реализирх не чакам някой да дойде и да ме оправи.

287

СССР

преди 1 година

До: до ссср на си прав прочети малко повече поне сега навсягъде достъпа на информация е безплатна.Поток от бежанци след ВСВ към България от отнетите терито....... ОТГОВОР: А кой увеличи населението на СССР, на армения и на сибир? Или там ги донесоха щъркелите?

286

анон1

преди 1 година

Един приятел от Косово ми каза преди време когато все още работих за жълти стотинки правеики някой който не заслужава богат.Прави деца смело Господ им е дал уста ке им даде и да ядат.

285

СССР

преди 1 година

Ти защо си още в България Радославчо? Поредния хедонист в поиск на щастие под слънцето... Такива като теб излизат сега на протести в русия с майките си :D

284

анон1

преди 1 година

до ссср на си прав прочети малко повече поне сега навсягъде достъпа на информация е безплатна.Поток от бежанци след ВСВ към България от отнетите територии Заселване на хора от СССРКакво ще кажеш за Арменците които също бягаха към България.За забраната на катунарството, доста роми се записаха към България тогаваТОВА ОТНОВО ДА СЕ МАНИПУЛИРА ИСТОРИЯТА ДА НИ ЗАБРАНЯТ АБОРТИТЕ И НИ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ(НЕ САМО ФИЗИЧЕСКИ) НЯМА ДА ПОМОГНЕ.НЕ Е ОТ НЯМАНЕ ОТ ИЗЧЕЗНАЛАТА ВЯРА В БЪДЕЩЕТО Е

283

Радослав

преди 1 година

До СССР: защо когато можеше да се напуска концлагера без опасност да те застрелят на границата населението хукна да бяга? Защо се наложи прекрасният соц са прави стена през средата на континента за да спира бягащите, а не желаещите да дойдат? Искаш съвременни данни? Виж колко са избягали от Северна Корея към Южна и обратното? Само тази статистика ти стига да видиш реалността за прекрасният соц! Хората не си рискуват живота за да избягат от хубавото, а от лошото!

282

СССР

преди 1 година

Защо когато бяха комунистите България растеше по население а когато дойдоха евроатлантиците ни затриха? Ако Бяхме запазили нашия блок сега щяхме да сме 15 милиона вместо 5 ((

281

анон1

преди 1 година

плащала данъци нито осигуровки ама плати си в съда и готово.Че да ви светна сега за Китайците и плановете за 100 години напред.ЗАОБИКАЛЯЙТЕ СЕ С ОЩЕ КАЛИНКИ ШУРЕТА БАТЧЕДИ И ТАКА НАТАТЪК ДОКАТО НЕ ОСТАНЕ ОТ КОГО ДА КРАДЕТЕ.ПОСЛЕ СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА БАВНА ГЛАДНА СМЪРТ.И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ЗА НАШАТА РОДИНА НЕ СМЕ НАМАЛЕЛИ ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ХРАНИМ ЗАТОВА ВРЕМЕННО ХРАНИМ ЧУЖД ОВЧАР ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ЧАСТ ОТ СТАДОТО ДОКАТО НАШИЯТ СЕ САМОИЗЯДЕ.БЪЛГАРИЯ ЗЕМЯ НА БЪЛГАРИ ТУРЦИ РОМИ ЕВРЕИ....Липсваш ми.

280

анон1

преди 1 година

За до има кой да ви храни ДРУГАРИ трябва да си пазите стадото.Ще ви останат само хилавите крави стоиностните ще избягат като мене.Да вече живея в Германия тук вече държавата има пари за децата не че ми дават ама ми удържат по малко-това води до повече работещи в бъдеще индивиди а не до повече от другите :).Държавата ми помогна с жилище защото работя-в България ми отнеха наследственото жилище в полза на леля ми( стара мома която се прибра в домът си 5 месеца преди да починат старите нито е плащ

279

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, не са изпукали. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България. По вредно нещо от комуниста няма.

278

анон1

преди 1 година

НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕМ ОТ ДОКТОРИТЕ НЕДОСЕГАЕМИ СА ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ.ДОБРИТЕ НИ ДОКТОРИ СА В ЧУЖБИНА !!!С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!!!В СЪДА И ТАМ СИ ИЗПАТИХМЕ В ЗАКОНА ПИШЕ ЕДНО АМА СЪДИЙКАТА В ВКС КАЗА АЗ РЕШАВАМ ДРУГО (ЧЕ ЗАКАКВО СА НИ ТЕЗИ ЗАКОНИ КАТО ВАЖАТ САМО ВЪРХУ МЕНЕ)СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА МЪРЗЕЛИВИТЕ ДАЙТЕ МАЛКО И НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ.Стига 22 годишни *** инвалиди с пенсия за инвалидност играещи кючек по баровете.Заради тях истинските инвалиди гният живи ЗАЩО