337

Анонимен

преди 1 година

А недейте така, от хубаво никой народ не се топи!, а то от хубаво още по хубаво, ама на слънцето силно, глобално затопляне, топим се!, е накрая като измършавеем съвсем, ще спрем да се топим!, ама дано не е късно!

336

да бе

преди 1 година

А то пък Европа ще цъфне и завърже с тия бежанци и трети полове. .

335

хаха

преди 1 година

Само бели и културнии ще намериш в Европа и САЩ. Направо бъка от тях. В Англия англичаните са малцинство, в Европа скоро ще е същото. В САЩ само за тази година над милион мексиканци са пуснали демократите и неолибералите .Истината е, че демократите направиха клоака навсякъде.

334

Това е така

преди 1 година

Защото сме в ЕСЕС.Те ни убиват с вируси,РАДИОАКТИВНО жито,БЕЖАНЦИ и мизерия.НЯКОЙ ПЛАЩА ЗА ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ИНСТИТУЦИИТЕ КОИТО ПРОВЕРЯВАТ КАЧЕСТВОТО НА ХРАНИТЕ КОИТО ИДВАТ ОТ ЕСЕС.МНОГО ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ИМАМЕ И НИЕ ЩЕ УМРЕМ АКО НЕ ГИ ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.ЛАЙНЕР И БАЙГЪН ДА НИ ПЛАЩАТ РАЗЛИКАТА В ДЖОБА!!! ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКАТА ЗГАН ТЕ НИ УБИВАТ ЗАРАДИ ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯТО СМЕ!!! ПУТИН НЕ ВОДИ ВОЙНА С НАС А ЕВРОГНУСНИТЕ *** НИ СКАРАХА С ТЯХ ЗАЩО??? ЗАЩОТО СТЕ ОВЦЕ ПРОСТИ. НАТО ВЪН.

333

Анонимен

преди 1 година

Че тя сега си е 4 милиона реални живеещи в Страната, другите 2 милиона са в чужбина.

332

ivan

преди 1 година

Така е

331

INFO

преди 1 година

Обаче цената на недвижимите имоти е сигурно на първо място спрямо заплатите . И това ако не е пародия???

330

До Нина

преди 1 година

ГЕРБ е просто бодрата смяна на БКП. Как пък в тая държава само русофилски партии :). Само руски слуги навсякъде. После да ата им избягали на запад ами де да бягат на исток ли че то там е диващина и скотоумие.

329

Сова

преди 1 година

Който се чувства европеец избяга в Европа!Който харесва Америка избяга в Америка!България си остана руска клоака и се топи както и Русия само *** и соц носталгици те никога не емигрират правят всичко възможно България да стане Руска

328

Неграмотното упра--

преди 1 година

---вление на ГЕРБ 11 години затри държавата и причината за случващото се е точно една крадливо управление водещо до ниски доходи !!! При отворени граници и знаещи перфектно чужд език младежи кой ще ги задържи след като могат да си стегнат куфарчето и да идат където си поискат за поне тройни заплати ! Тука остават на герберите децата разчитащи единствено на различни форми на шуробаджанащината !!!

327

Анонимен

преди 1 година

Народът е виновен за това,никой ама никой друг-овче търпение,спасяване по единично,разединение,делене,няма чувство на дълг към предците си,които с цената на лишения и трудности са градили държавата и са живели доста по-смислен живот,защото всички умират и смисълът на живота не е хладилника и тоалетната,а да имаш кауза,да се бориш за по-висша цел.Каузата на българинът е да мрънка,да избяга и да слугува другаде

326

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Раждайте на запад, че децата ви да станат безполови *** като пораснат ;)

325

Аз

преди 1 година

Нормално... И аз се замислям дали и кога да се устроя на друго място сред бели и културни хора. Тук има доста простаци и чалгари. В моите среди няма, разбира се, но няма как да живея изолирано. Искам не искам се срещам с утайката.

324

Българин

преди 1 година

Стига с тия приказки за лошите политици и добрият народ.. народът е също толкова долен нагъл наведен и крадлив колкото и политиците..

323

Опаа!

преди 1 година

Те ви те ДЕМОКРАЦИЯ - народно управление - дрън дрън дрън.........

322

Анонимен

преди 1 година

За демографската криза са виновни всички правителства уравлява през последните тридесет години.За съжаление за политиците този проблем не съществува.Преходът продължава-до пълното унищожение на България.

321

Исторически парк

преди 1 година

Такава е съдбата на всички крадливи и тарикатски народи ;)

320

Анонимен

преди 1 година

До 332 с 2 чужди езика в,сф 2500лв чисто не ти мърдат, ама явно толкова ги знаеш.. ;)

319

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Хехе накрая ще остане само тъмният ми електорат.. ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

318

Българин

преди 1 година

Това е добра новина!