52

Чичо Манчо

преди 1 година

Правилно.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41Явно си много нахъсан? Много от коментиращите не сме русофили. Но виждаме как американците с чужда кръв и плът преследват геополитическите си интереси на хиляди мили от границата си. Гледаме как са подчинили еврпейските политици и унищожават европейската икономика. Как ни заляха с бежанци от войни, които те предизвикаха. А за себе си оставиха подземните богатства на разрушените, преди това светски държави. И най-демократично ги върнаха в средновековието.

50

Tes

преди 1 година

Слава кокаине.Пионка, аз ако бях първо теб изчиствам.

49

Тоя

преди 1 година

Почва да ме дразни. Заложил е населението на Украйна в интерес на големите оръжейни производители в света, а постоянно мрънка. Споко. Ще ти дадат пушки. Ако на американците им свършат, руснаците ще ти дадат. Оборот да има.

48

русия ще страда

преди 1 година

смелите руснаци взеха да бягат в чужбина от страх от мобилизация. Днес за забранили продажбата на самолетни билети на мъже без разрешение от местното военно окръжие. Толкова руския висок боен дух.

47

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане и за излизането ни от ЕС. За съжаление изборите са нагласени предварително и всичко е постановка.

46

Копейката

преди 1 година

То по-голямо наказание от това да се родиш в Русия верно няма.И в Северна Корея е гадно,но в Русия да се родиш си е голямо геле.

45

Анонимен

преди 1 година

До 38. Професор Вучков ли ви е еталон за интелигентност на русоробите? Ох, ***...

44

Петров

преди 1 година

нарколюбимеца на запада, зеления наркоман видя, че нещата стават сериозни, няма да мине само с дронове и хвалби пред байдъна и урсулата и го удари на плач и ожалване като някоя жена в цикъл

43

Владимир П.

преди 1 година

Хайде накажиимее....:))

42

Анонимен

преди 1 година

Войната, голямата ядрена война е неизбежна. Войната е любимата криза на имперския капитализъм...Богатство за единици и смърт за мнозина.Никой няма намерение да спре войната, всеки се вижда победител.

41

Така е

преди 1 година

До Анонимен 48 Прав си. Единствено Възраждане ще спаси България и българите от въвличането ни във война с Русия. Всички останали "партии" ще козируват и играят по свирката на ФАЩ и ще хвърлят държавата в огъня на войната. МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ, ЗА ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ СТЕ ОСТАНАЛИ БЕЗ МЪЖЕТЕ И СИНОВЕТЕ СИ.

40

Анонимен

преди 1 година

Зеле, не се обаждай много, че сезонът на киселото зеле наближава!

39

Анонимен

преди 1 година

Светът ще накаже зеления. Жалко за обикновените украинци, въведени в заблуда. Офси, не знаех, че са толкова прости.

38

Бунтата

преди 1 година

Ми накажи си я сам бе отворко!!!Нали сте много силни и владеете положението във войната!!!!Само гледай,американските наемници дето уж са украински войници да не вземат да си тръгнат,че тогава няма да ти стигне един завод за тоалетна хартия да те избърше насраното

37

архангел Мекаил

преди 1 година

Господ ще те накаже зелено човече!

36

Зе

преди 1 година

РФ има право на вето, в СС на ООН, защото е една от 5-те държави с ядрено оръжие, достатъчно да изтрие жиеота от лицето на земята. Важи и за САЩ, Китай, Обединеното кралство и Франция. Никой не им е давал право. Те сами са си го взели. И трудно някой ще им го отнеме.

35

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане. Всички други партии ни водят към война и пушечно месо

34

Ха-ха-ха

преди 1 година

Зеленски е психиатър-терапевт за нашите изветрели русофили... Много успешно ги лекува от омразата и злобата в душите им...

33

Анонимен

преди 1 година

Наркомана нещо напълни гащите , нали мачкаше на фронта и скоро щеше да е пред Москва.