112

Анонимен

преди 1 година

Не си ли спомняте как Запада се държеше с руснаците и Русия-за това Украйна беше като като заложник и си го получи-там са ставали страшни неща,но не трябваше да се реагира по този начин-с нахлуване.Пренебрегнаха се дипломатическите разговори и Зеленски,имайки зад гърба си САЩ И НАТО ЖЕРТВА СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА -ТОЙ НЕ Е ПОЛИТИК, А АКТЬОР И КАТО ТАКЪВ Е ОСОБЕНО РАЗГОВОРЛИВ И ДЕМОНСТРАТИВЕН.Сега ПОУЧАВА И СЕ ОПЛАКВА НЕПРЕКЪСНАТО-ДА Е МИСЛИЛ НАВРЕМЕ КАКВО ЩЕ СЛЕДВА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В ИГРАТА!

111

Анонимен

преди 1 година

До Путин на въжето. Защо вие,отявлените русофоби, не нарамите калашниците, не напълните сумките с гранати и не отидете да се биете в редовете на Въоръжените сили на Украйна ВСУ с омразната Русия? Покажете, че сте храбри млади хора,вземете Тагарев, Мартинчо, Радан Кънев, Бойкикев, Гнома, ген.лейт. от МВР ББ и поне 500-600 хил. бойци по медиите срещу Путин! Демонстрирайте героизъм в действие и натикайте Путята в Сибир! Тогава не ще ви посрещнем на Орлов мост и ще ви накичим с цветя! Start on!

110

Granik

преди 1 година

Проблемите в руската армия не могат да се решат с мобилизация. А и мобилизираните нямат мотивация да воюват.

109

100%

преди 1 година

украйна свърши...

108

Анонимен

преди 1 година

Вчера Шотландия ви наказа с 3:0. Некадърна пасмина сте хохлите, допуснахте да станете пушечно месо за американски интереси.

107

Анонимен

преди 1 година

Алоооо путин, ква стана тя- че Z * армиятя" ти е на майонеза, що така бе братушка??? Сега пенсионерите и гимназистите ли ги правиш " срочници" в найлонови чували???

106

Teo

преди 1 година

Тоя приятел само от чешмата не е потекал още! Винаги се опитвам да се поставя на мястото на някого и го разбирам - държавата му е нападната, взета е територия колкото България и население пак колкото България! Всеки нормален човек би желал да бъде наказан извършителя. Проблемът е другаде - че реално неговото обкръжение вършеше дивотии последните седем години и те са точно толкова отговорни, колкото и Русия! И те хвърлят хората си като пушечно месо с любезното съдействие на САЩ, ЕС и Англия!

105

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И защо да се наказва Русия ? За това, че попреечи на Запада да унищожат физически хората от Донбас които не признаха и отказаха да се поукраинчат ?

104

а

преди 1 година

Надрусаното джудже нали нямаше да прави мобилизация

103

Анонимен

преди 1 година

Бе бягай ве наркоман

102

Анонимен

преди 1 година

Русофилите унищожават България.

101

Македонец

преди 1 година

В тази връзка вчера Трас каза, че докато говори пред журналята нови британски оръжия пристигат в Украйна- вкл. MRLS системи за залпове огън, и добави че ще увеличат помощта си за Киев колкото и до когато е необходимо заради мобилизацията на путин!

100

Зельоньй,

преди 1 година

бело има лЕ?!? Здраво си се изцъклил на снимката...

99

Анонимен

преди 1 година

Долни Украинци. Не заслужават да има такава държава.

98

Анонимен

преди 1 година

Призовал 15 пъти да накажат Русия малеее доста, е бил надрусан

97

Анонимен

преди 1 година

Зеленски отдавна е омръзнал на държавите от ЕС със своите искания за оръжие и за санкции към Русия . ЕС вече е в криза за отоплението през зимата и гориво (газ,нефт) за промишлеността и почти се разоръжи с помощта си на Украйна.Не е изключено заради разположението на НАТО войната да се развие на територията на Европа,така че ЕС става заложник на Зеленски. Не е ли време ЕС да се отдръпне и САЩ+НАТО да останат съюзници на Украйна ,защото те бяха инициатори на тази ненужна на Европа война.

96

№14

преди 1 година

Ако не искате война гласувайте за 14 ! Другото е дрън дрън ярина !

95

Тираджията Z

преди 1 година

По очите му личи че е друсан.Ех зельон попугай, само ако си беше спазвал минските споразумения а.Щеше да си живееш спокойно пребогат.А то ко стана,след края на войната ще ти теглят куршума и ще останеш в историята като тиран.Радвак се на последната ти година живот

94

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, местя?

93

Винаги с Русия

преди 1 година

До Твърдо съм убеден "митрофанчето ли ти я написа или кобилата лавров!?" Тези не ги познавам и няма нужда някой да ми пише каквото и да било,защото мога и сам. Защо мислиш, че след като ти си неспособен да скалъпиш 2 изречения и другите са като теб? Е приеми,че има и по-умни от теб и могат сами. На теб господарите ти пишат какви да ги дрънкаш,явно ти нямат доверие ако те оставят сам какви ще ги натвориш. А със смешните си квалификации не можеш да ме засегнеш,но продължавай да ме забавляваш