67

lol

преди 1 година

Айде, почна се...протести срещу мобилизацията в Новосибирск и Иркутск. Чакаме Маскве и Петербург!!!

66

:)

преди 1 година

решението е много просто...ядрени ракети в белият дом, пентагона, London City, Тел Авив...но трябва да са изключително прецизно насочени за да няма цивилни жертви...няма значение коя страна би изстреляла ракетите, важното е да са там..и на място, след това ни чака по-добър свят със сигурност.

65

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Той и други неща не вярваше Червенски, ама..............

64

Дедо Ванго

преди 1 година

Аз пък не вярвам че Зеленски ще изкара още няколко седмици. Ке падне скоро.

63

дo 80

преди 1 година

Спец. моторизирани части вика...украинците свалиха над 30 самолета със снимани отломки, 40+ хеликоптера, танковете и бтр-ите не могат да ги изброят...потопиха им крайцера в Черно море...вика сега ще видите хахахахаха

62

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСамия факт, че говорейски за протовопоставяне на Европа с Европа, т.е. нас от ЕС+НАТО с братята ни славяни от Русия, говори за това, че сте ***, че се връзвате на подобно противопоставяне, защото накрая , всички ние от Европа ядем лайййййййййй-ната от това безумие и конфликти! И падат трупове и наливате масло в огъня за още неприятности,икономически загуби и трупове, просто се махнете всички тр-олове насъскващи държавите в Европа една срещу друга , разкарайте се! Блокирайте ги!

61

Даваййй не ги бави

преди 1 година

До Анонимен 78Кравофиле лапаi и се потапяй. Нищо не можете ти и твоите господари да направите освен да гледате като ги подпука Русия. Ако беше толкова силно твоето НАТО нямаше да използват украинците като пушечно месо и само да ги снабдяват с оръжия. Какво стана с прехвалените ви Химарси, превзехте ли вече Русия ?Смешни сте. До сега беше военна операция, но май нещата отиват към пълномащабна война и Господ да им е на помощ на украинците, защото само той може да ги спаси.

60

Спеца

преди 1 година

Естествено е че ядрената заплаха не е срещу Украйна , защото на умряла жаба нож не се вади!Но Запада , който на практика воюва със свои оръжия и наемници в Украйна срещу Русия трябва да се замисли!Не си струва заради тия престъпни нацисти в Украйна да изчезне Англия или половината САЩ от Земята каквито са в момента възможностите на ядрената триада на Русия!

59

Анонимен

преди 1 година

И аз не вярвам, но не вярвам и на Зеленски.

58

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕ АМИ СЕГА ТАКА Е КАТО СЛУШАШ АМЕРИКАНЦИ И ОСТАНАЛАТА ЕВРО ПАСМИНА

57

Анонимен

преди 1 година

Всички са едно цяло и управляват света, правят се на клоуни и мислят сценарии за пред масата. Крайната жертва е винаги масата, която явно е *** в очите им

56

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, обърнахте Украйна, Русия и цяла Европа на маймуни и ни разигравате и съсипвате държавите, просто се махай, отивай където искаш, оттегли се от поста си, остави Украйна+Русия и Европа на мира, коун такъв!

55

ьаьаьа

преди 1 година

Единственото решение на Путин е да унищожи всички и да властва той на света, алтернативата е да го разстрелят ако не победи. Хитлер го доказа

54

Даваййй не ги бави

преди 1 година

До Анонимен 47 И, какво ще направи смешното ти НАТО? Ще отговори на ядрения удар на Русия ли? Мечтай си. НАТО не може да отговори, защото украйна не е член на този военен блок, а и няма смелост, защото ще е следващия. Ти ако искаш да мреш за американски и натовски интереси аз не и никой не може да ме накара.

53

До 68

преди 1 година

Я пак повтори, че нищо не разбрах.

52

Кремълските

преди 1 година

синчета ще се мобилизират ли?

51

Анонимен

преди 1 година

Украйна е руска територия, още ведниъж повтарям за неразбралите - РУСКА ТЕРИТОРИЯ, ЧАСТ ОТ РУСИЯ! Да се изнасят всички от там, които не са украинци и руснаци! Всички! Да се изнасят, защото носят само нещастия, грабежи, смърт и икономически загуби на цяла Европа!

50

Анонимен

преди 1 година

Пионката шут-наркоман може и да не вярва ама това не пречи да пробва,например може да удари Керченският мост и да види как ще реагира Путин?

49

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкрайна е руска теротория, още ведниъж повтарям за неразбралите - РУСКА ТЕРОТОРИЯ, ЧАСТ ОТ РУСИЯ! Да се изнасят всички от там, които не са украинци и руснаци!

48

Пиян залян

преди 1 година

След 4 дози няма да усети радияцията !