20

Анонимен

преди 1 година

Капацитет до капацитет, един реве високи са ни сметките държавата виновна, сега други реват ще ни намалят цената на тока пак държавата виновна. Много мрънкачи много нещо.

19

Анонимен

преди 1 година

Българската енергия само за България, който иска трябва да я плаща по борсова цена изцяло на България!

18

Гледай ти

преди 1 година

И над ли ни хващат санкциите. А ни лъгаха, че са срещу Русия.

17

ДА се провери

преди 1 година

ДА се провери на какви цени изнасят от БЪлгария ток. Организирани престъпници менкащи на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирнаи като партии продават тока за БЪлгари по 11 евро цента а години наред изнасяха тока по цена 2.5 евро цента .. Сега как е ???Престъпници имитиращи борсови игрички ограбват милиарди от държавния бюджет ,общините и бизнеса с нагло високи цени... Поименно да се докалдвт кои са ограбващите България престъпници..

16

тя

преди 1 година

Бунт и напускане на ЕС !

15

Анонимен

преди 1 година

Спира се износа, по добре ниска цена за България, отколкото дотации за богати държави, без никаква печалба! Те дават ли ни евтина газ?! За нас хем скъпа газ, хем ще финансраме ел.енергията им, къде е равенството и взаимната изгода?!

14

Анонимен

преди 1 година

Още един четирихилядник, национален предател.

13

Карабасбарабарас

преди 1 година

Бъдете солидарни европейци . Господ и Европа ще оцени саможертвата ви. Благодаря предварително

12

Петров

преди 1 година

Незнам и ти като мисирките към коя партия си на хранилка, обаче откакто сме в ЕС, държавата като стратегически инвеститор нищо не е направила да инвестира в нов газов хъб, блок на АЕЦ, добив на собствен газ. Например Румъния съседката направи тези неща и вкара инвестиции и произвежда автомобили вече и във втори завод, произвежда кораби, направиха и втора рафинерия и мн. други. В Бг само едни кражби.

11

Аре у лево

преди 1 година

Кюмюрджиев ти за солидарност чувал ли си??? 15 години вие( политиците ) лапате от Европа всичко а сега не е честно!!! Пак ли ние обикновения граждани сме виновни че сме ни избрали такива лакомий и крадци!!

10

Анонимен

преди 1 година

ЕС ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТИ КОМПЕНСАЦИИ ОТ 40 МЛРД ЕВРО НА БЪЛТАРИЯ ЗА ПРЕСТЪНОТО ИЗНУДВАНЕ ПРИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НИ КЪМ ЕС, А ГЕРМАНИЯ 29 МЛРД ЗЛАТНИ ЛЕВА С ЛИХВИТЕ ЗА ОГРАБЕНОТО ПРЕЗ ВСВ !!!

9

ЕС-мутра

преди 1 година

Печалбите ги делим, а загубите са си за ваша сметка!

8

Анонимен

преди 1 година

ЕСССР е вреден и опасен! Трябва да напуснем СЕГА!

7

Анонимен

преди 1 година

Буху няколко олигарха ше останат без яхти тая зима и това изведнъж е национален проблем! Сако ако парите влизаха в бюджета и оттам отиваха за подобряване живота на българина...... а това разбира се не се случва никога тук. Явно бандитите от по-големия брат са с приоритет пред нашите, какво ше правим сега ВЪЙ

6

Анонимен

преди 1 година

Ако съм един производител и затворя, в знак на протест за един месец, какво ще стане? Ще избухне ли пак пандемията Ковид, или само ще ни нахлузят маските?

5

Анонимен

преди 1 година

Куюмджиев не знае ли, че печалбите се приватизират/ от богатите държави в случая/ , а загубите се социализират/ плащат се от бедните държави/.

4

Бай Гошо

преди 1 година

Дано ПРОКЛЯТИЕТО на народа, за злините които му причиниха тези национални предатели и задокеански *** от "ДП" и "ПП" да ги застигне на тези избори ! Надявам се те никога повече да НЕ ПРИСТЪПЯТ в Парламента,заради съсипването на българо-руските братски отношения,датиращи от векове !

3

Анонимен

преди 1 година

Ам, що не - Брюксел да поеме разходите по ядреното гориво, подръжката на централите, инфраструктурата, заплатите на специалистите по евро стандарти и пак да ни плащат по 18 евроцента за киловат да има и някаква печалба че инък кой ще се навие на подобна инвестиция без приходи.

2

Щти

преди 1 година

Да накара Кро смук скапан

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали к Урсула така е казала - студ, глад и мизерия. Нямаме право да се сърдим.