55

Свод

преди 1 година

Сега ще почнат да сонсират тук-так да търсят газ и може да започнат природни бедствия.

54

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Войната в Украйна- вече няма значение, има едни Санкции- и от двете страни - Които ще си ги има поне 10 години . Русия си компенсира загубите като увеличи продажната цена и износа за Азия, но Европа - затъва ужасяващо бързо .......

53

Анонимен

преди 1 година

Цветан Средков понеже не искаш да кажеш истина на аудиторията ще ти дам един урок та да го помниш цял животи да спреш даде заяждаш само гледаи

52

Влизай си

преди 1 година

Mи що просто не емигрираш там? Кой нормален иска да влиза в РФ ? Междувременно путин мобилизра всъщност 1 000 000, а не 300 000 както твърди изпраща даже и момчета незавършили училище още пълен пcиxap тоя тип ще свърши на трибунал 100%

51

Юлия хигиенистката

преди 1 година

Изглежда ситуацията ситуитивна кът гигантско сексуално харакири с преоразмерен спрямо габаритите предмет.

50

Равнопосавеност

преди 1 година

До 56 - Аз пък мисля, че накрая Китай ще е победителя. Китайците не се подведоха за сега и не тръгнаха да воюват със САЩ. Те търгуват и със запада и с Русия и плануват да утроят ядрения си арсенал в следващите няколко години, а и не са обвързани с никакви ограничаващи договори по този въпрос. Те са много повече от руснаците и американците взети заедно, а и се оказа на скоро, че дори ключови оръжейни производства в САЩ са зависими от китайските доставки. Двама се карат, трети печели...

49

дедо кънчо

преди 1 година

Хурката я отнасят българите в България. Дайте да дадете да подпомогнем богата Европа да си подпомогне бизнесите и войните

48

Анонимен

преди 1 година

Ние в ЕС сме същото американско прокси както Украйна! Но украинците ги използват за месо, а нас за икономическо пушечно месо!

47

До 56

преди 1 година

Не могат да спечелят и двете..САЩ се бори срещу Пусия и Китай за свитовна хегемония.. Загубят ли в Укайна, да няма да е толкова фатално колкото Европа, но няма да да вече хегемон..

46

Равнопосавеност

преди 1 година

До 54 - Посочи къде съм написал, че САЩ произвежда само Кока Кола? Посочвам няколко от фирмите изтеглили се от Руския пазар. Който пък каже, че те са критични за Руската икономика колкото горивата за Европа значи не е адекватен и няма дори необходимост да му обеднявам повече.

45

Анонимен

преди 1 година

Големите печеливши от тази война ще са САЩ и Русия. Ще има нова желязна завеса и преразпределение на Европа.

44

Равнопосавеност

преди 1 година

Ако от самото начало Русия се беше насочила към поръчителите, а не към изпълнителите сега нямаше да има такава драма. Тази война не трябваше въобще да започва. Единственият проблем на Путин е нерешителността с която подхожда към проблема при положение, че има всички необходими средства да го реши бързо и безапелационно. Какво САЩ ще влезнат в ядрен конфликт заради Англия? Европа, още по-малко. То Европа е смехотворна във военно отношение и САЩ многократно са и се подигравали заради това.

43

До 49

преди 1 година

Който ми говори, че САЩ произвежда само кока-кола и макдоналдс, значи няма представа нито за света около себе си, нито разбира от икономика и промишленост.

42

До 52

преди 1 година

Евалата, крайно време беше. Бразилия е мобилизирала всичко що може, дори и наркобароните, които ги управляват.

41

Анонимен

преди 1 година

Изтича информация, че частичната мобилизация в някои региони на Русия си е пълномащабна. Цялото мъжко население годно да носи оръжие от Якутия, Чечня, Дагестан, Татарстан, Кабардино-Балкария и Чувашия са по военните летища и ж.п. гарите. Мобилизираните са вече около 4 милиона. Война до дни ще е европейска, а след седмици световна!!! В Китай, Индия и Иран също започва мобилизация!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Бившият командващ генерал на американската армия в Европа Бен Ходжис заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие в Украйна, САЩ ще унижожи военната им база в крим или черноморския им флот.

39

Равнопосавеност

преди 1 година

И сега Русия няма да има Кока Кола и хамбургери Макдоналдс, а ЕС няма да има ток, горива, жито, олио, захар, алуминий, титан и други такива дреболии. Е Русия също няма да има евро и долари, но то с тях скоро и без това нищо няма да може да си купиш, а за отопление и ядене не стават, а и с тази инфлацийка. И Кики *** обедняваше как само ние ще налагаме санкции и то само за неща, които няма да ни навреди, че ги спираме. Е сега да ходи да го избират украинците в Украйна понеже те са му по-важни!

38

До 46

преди 1 година

Нищо не им казаха на турците, защото Османската империя подари този гръцки остров на Англия срещу оръжие през руско турските войни. Англичаните бяха съюзници с Турция и НЕ разрешиха на Кипер да се обедини с Гърция, защото го използваха за военна база! И до ден днешен УК има няколко суверенни военни бази там! Пълно лицемерие и двоен стандард като става въпрос за нарушено международно право..

37

до 45

преди 1 година

Някакви твърдения.. има клипове от дронове в тубата колкото искаш влез и виж какво означава печено рашиcтко яко ги бомбят

36

Анонимен

преди 1 година

До 29 я пак , как ще ще коментираш казуса в Кипър,дето турците си взеха половината остров и останалите в НАТО нищо не им казаха. Ако турците ни нападнат и си вземат Южна България прословутото ти НАТО ще се направи на приятно разсеяно .