75

Санкциониращ

преди 1 година

Добре де, нали тези санкции са срещу лошите Руснаци? Защо тогава Аз се чувствам като санкционирания? И на всичкото отгоре, утре Русия ще анексира половин Украйна с некъв си референдум?!?!?! Защо се чувствам като златна рибка захапала въдичката?? :(((

74

Яко и много вярно!!!

преди 1 година

ЕС се състой от 28 стада.Всяко си има овчар. Често те се събират при главната овчарка на ядене и пиене под наблюдението на кравара. Обсъжда се как по на често да се стрижат и доят оФцете. Всичко друго е лицемерие

73

сина

преди 1 година

евро гейците ще видят кон боб яде ли след има няма 2-3 месеца, дотациите ще се увеличават, наред с инфлацията и задлъжняването на континента. Това не е безгранично. Свиване на разходи, намаляване на приходи, висока безработица - все положителни ефекти от санкциите, които те сами наложиха - смешни и жалки евро гейски политици - това сте вие и не ви чака нищо добро !!! От един българин.

72

Валерия

преди 1 година

Факт е, че санкциите, които ес наложи на Русия се стовариха на главите на европейците, а не на руснаците!!!! Това е най идиотското политическо решение на Эапада след Втората световна война!!! Това ще доведе до скотски живот милиони европейци, а фирмите до фалити!!! ИНФЛАЦИЯТА на цените са до НЕБЕСАТА!!! Европа ще бъде потопена в народен гняв още преди коледа!!! Ще се регистрират и партии няма да плашаме както в МБ!!! Чака ни студ, мрак, фалити и ГЛАД!!

71

Крадат от Брюксел

преди 1 година

ДА се проверят служиттелите на Европейскяи съюз з аостро корупционни схеми..При ограбване на европейските трилиони евра харчени уж за европейците..Няма един българин вкл и отнад 1 000 000 оставени без доходи получил и един евро цента помощ за оцеляване.. Иначе за СТАР ъпове 800 000 000 000 Евро..

70

Анонимен

преди 1 година

И за Русия ще става и по лошо заради дедо путин....

69

Анонимен

преди 1 година

Единственият ударен е Русия. ЕС просперира.

68

Неуморния

преди 1 година

Абе на мен България не ми прилича като да е в европейския съюз. Не знам в ЕС да има олигарси, местни феодали, ДС агенти милионери. Комунисти милиардери.Открквенно руски партии и телевизии. Дори руснаци премиери. Мутри спортисти. И военни във властта. По ми прилича като да сме руска губерния. Видно е по заплатите и по пропагандни те телевизии.

67

БИЗНЕСА

преди 1 година

БИЗНЕСА НЕ УВЕЛИЧАВА ЗАПЛАТИТЕ И ПРЕЦАКВА РАБОТИНИЦИТЕ ... РЕВОЛЮЦИЯ И ДА ПРЕМАХНЕМ БИЗНЕСМЕНИТЕ

66

Анонимен

преди 1 година

когато българия била покорена от византия, византия се разпаднала, покорена от османската империя - османската империя не съществува, бяхме в сив - не съществува, вляцзохме в ес - какво следва, досетете се сами

65

Анонимен

преди 1 година

И кой е виновен - хохлянския Клоун. До пролетта няма да го има както и ЕС няма да е с 27 държави, а много по-малко

64

Анонимен

преди 1 година

Не жалете ЕС! Имат много натрупана сланина! Има време, докато тази сланина се стопи!Ние с гайдите да му мислим!

63

Анонимен

преди 1 година

Преди седмица се появи материал в шведския в-к Nya Dagbladetq, в който се разказва за секретен план на САЩ, изготвен от Пентагона и корпорацията РАНД как да се използва ситуацията в Украйна за пълното разрушаване икономиката на ЕС. Планът е от януари 2022г. и е доста подробен. Резултатът от изпълнението му се вижда- ЕС закъсва, а доста негови фирми пренесоха производството си в САЩ. Санкциите на ЕС против Русия обслужват САЩ и са замислени от САЩ. с цел премахване конкуренцията от ЕС.

62

Albi

преди 1 година

Колкото и да се охарчват пак ще са по-добре от нас.

61

пуйката

преди 1 година

Как е еврото днес?

60

Анонимен

преди 1 година

"Задълбочаваща се криза: Европа харчи, за да помогне на бизнеса"................. за да харчи Европа, печата хартийки - като печата хартийки, вдига инфлацията - високата инфлация задълбочава кризата - за да бори кризата, печата хартийки... и те така... Общо-взето, тези елементарни причинно-следствени връзки може да ги схване дори посредствен интелект. Чудно що ли на управляващите ни евро-чиновници не им се отдава...

59

Анонимен

преди 1 година

Докато Европа харчи, Зеленски си пълни джоба с милиарди долари и евро за сметка на нещастатието и смърта на собствените си граждани и за сметка на европейските граждани, които търпят лишения заради фашисткият режим в Киев.

58

Анонимен

преди 1 година

"Цветан Средков понеже не искаш да кажеш истина на аудиторията ще ти дам един урок та да го помниш цял живот ..." ================= Та още ли е жив този Цветан? Ти си като кучетата дето лаят, но не хапят.

57

Анонимен

преди 1 година

"Руският президент Владимир Путин допълнително засили ценовите проблеми на световните енергийни пазари, като повиши цените на петрола и газа, обявявайки частична военна мобилизация, заплашвайки да свие още повече световните доставки на горива" ............................................... Трудно може да се напише по-кух абзац.

56

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Във Франция - предстояло Фалит на 150 000 - Фирми, а държавата щяла да даде Частично обезщетение на съкратените - били много , нямала пари ..............