37

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНаправо ГМО

36

Анонимен

преди 1 година

До Пазете местните Дали е от сортовете само, обаче?

35

Заключение

преди 1 година

Вече няма истинско кисело мляко и зеле,а те бяха тайната на българското здраве...

34

До пазете местните

преди 1 година

То затова нямат почти никакъв имунитет срещу вирусите.

33

Откритие

преди 1 година

Умират от ваксините.

32

Падаря

преди 1 година

То плана е ясен и добре разработен.Богатите ще хапват органична храна и ще живеят по 120-130г,а бедните ще хапват ГМО и *** храна ще киснат на телефоните и метаверса и ще живеят по 50-60 г.

31

Пазете местните

преди 1 година

Новите плодове и зеленчуци са без витамини и минерали,проучване дава резултат ,че един банан преди е съдържал толкова витамини и минерали колкото сега се съдържат в 5 кг банани.Така е и с ябълките една селска Бг ябълка от стар сорт съдържа толкова полезни вещества колкото в 10 кг . нов сорд ябълка.Новите сортове се запазват с месеци нищо не ги яде ,но ти пробиват стомаха ако ги ядеш на гладноо и нямат почти нищо полезно-пластмаси.

30

давайте още рушвет

преди 1 година

В България се умира най-много от корупция.

29

Анонимен

преди 1 година

"Цели 86% от преждевременните смъртни случаи от незаразни болести в световен мащаб се случват в страните с ниски и средни доходи, се казва в проучването." "Сърдечните болести, ракът, диабетът и респ. заболявания ВЕЧЕ са повече от инфекциозните болести като основни убийци в световен мащаб" . Обаче СЗО иска едни 18млд долара и обещава да сме по-здрави и по-щастливи, като за 2,7 трлн долара. Как се намалява относ. дял неинфекциозни/инфекциозни болести, водещи до смърт? Увеличаване на инфекциозните

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - "Смъртта е грозна и страшна." - то и раждането е часове наред болки натискане и давене, рев, ама после започва живота. Смъртта е същото, ама наобратно.

27

1;10 00

преди 1 година

Нормални странични реакции от експерименталните продукти ,в спецификацията им го бише едн на 100х. ще умре и ч;10 хиляди ще е полумъртъв ...

26

Анонимен

преди 1 година

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.

25

Анонимен

преди 1 година

И трите се причиняват от стрес

24

Анонимен

преди 1 година

До Таня Дано доживееш до 200 години.

23

Хм

преди 1 година

Е от какво трябва да умират хората? От война ли?

22

Анонимен

преди 1 година

Гледам пак са се събрали всичките родни капацитети по темата :) все душевно болни :)

21

12 години Грижа ГЕРБ

преди 1 година

ГЕП и Лойко ги е грижа за българите, точно за това за 12 години се погрижиха да открият нови отделения в държавните болници, ремонтираха ги и вдигнаха заплатите на медицинските работници. Благодарим ти Лойко! Пак ще гласуваме за тебе!

20

Анонимен

преди 1 година

"Сърдечните болести, ракът, диабетът и респираторните заболявания ВЕЧЕ са повече от инфекциозните болести". Впечатляващи са СЗО. Като гледам, за да намалят процентно сърдечните болести, ракът и диабетът, ще увеличат инфекциозните! Искат едни 18 млд. долара, и ще се почувстваме по-добре, по-здрави и по-щастливи, като за 2,7 трлн долара.

19

Анонимен

преди 1 година

СЗО: Хората умират най-вече от сърдечни заболявания, рак и диабет... след перфорация със забърканите бъркочи гръмко наречени "ваксини", а в действителност представляващи генна терапия.

18

Спокоен

преди 1 година

Всъщност, умира се поради сърдечна или белодробна недостатъчност. Това е за протокола. Учи се в първи семестър по медицина. Какви са причините за това е друга бира.