169

Чико

преди 1 година

Не са глупави, макар и да ги мислим за такива. Добре знаят, че американците само с дронове и прашки ще ги ошибат. Като гледам купчините изгоряла, изоставена и дефектна руска техника и аз ще си счупя краката от бягане.

168

Истина ви казвам!

преди 1 година

Да бягат те тия дето бягат са шубетата с другата ориентация,така че по добре без тях! Избягали от 150 000 000 5-10 000 голям праз!

167

Българин

преди 1 година

Не знам колко полети са изкупени. Виждал съм изкупени полети около нова година редовно. Но днес има само за ден 10 хиляди доброволци извън тези с повиквателните. По телеграм каналите има снимани опашки пред наборните центрове. А който иска да бяга - да бяга. Никой не го спира.

166

Анонимен

преди 1 година

Айде всички Путинофили да стягат мешките и дазаминават на фронта , да бранят Россията от лошите Украинци. Но неее, по удобно е дапишеш глупости за пари, даже и да не вярваш в тези глупости. Всички видяхме къде се нахождаваха отрочетата на всички кремълски величия - не в Масква, ав лондон, Ню-Йорк, Париж и т.н. Ама това НЕ Е ВАЖНО НАЛИ?

165

СМЕХ...

преди 1 година

БЕГАНЬЕ МУ Е МАЙКАТА , ДРОГАРЕ......ТАКА Е КАТО ПОДКРЕПЯТЕ ПУТИН НА 90%....ГРУЗ-200 , ШЕ ВИ ГОНИ С МОТОРЕТКА...ха,ха,хаааааааа

164

Данчо от Нови хан

преди 1 година

Да, и дека че одат....па ли у хотелите по морето на наша издръжка? Знаеме ги тия дека бегат от Русия - един нема руснак

163

али

преди 1 година

Все още се питам какво и трябваше на Русия да превземе цяла Украйна. Аз не виждам друго решение освен. Донбас да е автономна област в Украйна, Крим автономна република...

162

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда

161

информ бюро

преди 1 година

путин трябва да се казва шутин

160

информ бюро

преди 1 година

руския десант започна днес за освобождени на подтиснатите народи . първите обекти на десанта са израел , турция , грузия и запада ако ни пуснат там. всичко върви поплан.дон.

159

СССР

преди 1 година

А какво стана с гривната след обявяването на мобилизацията :D? За пореден път се убеждавам, че медиите пишат за това за което им е изгодно? Какво е посланието на новината? И какво касае всичко това мен като читател?

158

Обективен

преди 1 година

В началото на войната предимно украинки бяха бежанци. Сега се очертава предимно мъже руснаци да станат бежанци. Българите,мисля,предимно първите ги устройват повече.

157

Анонимен

преди 1 година

Мишките може и да бягат, но сибирските мечки остават.

156

Иванов

преди 1 година

Нищо ново под слънцето, мишките бягат първи!

155

Анонимен

преди 1 година

Кораба на Европа потъва, а кораба на Бай Дън сериозно се е капичнал и друса на мокро.

154

петков

преди 1 година

ЧАСТ ОТ РУСИТЕ МОГАТ ДА БЯГАТ ОТ МОБИЛИЗАЦИЯ НО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО И ДАЛИ Е ВЯРНО, НО ВЯРНО Е, ЧЕ 4 МИЛИОНА УКРАИНЦИ ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА ПОД ФОРМАТА НА БЕЖАНЦИ А КРЕЩЯТ СЛАВА НА УКРАИНУ БЯГАТ НО НЕ ВОЮВАТ ЗА ЛЮБИМАТА СИ УКРАЙНА.

153

Москва е на дъното

преди 1 година

Всички напускат потъващия кораб, последен капитана Путин ще загаси лампите

152

Германец

преди 1 година

Хахахаха :) А в Гугъл най-търсената фраза днес е "как да си счупя ръката"... Велик народ, безаналогов :)

151

Кочо

преди 1 година

Кво нецензурно има в трольове??

150

Кочо

преди 1 година

Путин призовал всички ***, за се явят в Запорожка, за да бранят главния. Ще има бонуси.