41

ББ

преди 1 година

гроб е терористична и мафиотска организация...тя не е партия,обслужващите терориста и убиеца путин...постройха му турски поток,налагаха зависимости на ЕС,внедриха агенти в Световни организаций...агентура на путин...факти който могад да се проверят...разбира се службите на САЩ го виждат...Германия е слабото звено за съжаление,там зависимостите от путин са прекалени,приятели...Свободата няма цена!...абе къде е лилЯна?

40

ББ

преди 1 година

мали,Пази Боже, ама ви вменяват гроб-дпс-***...ще ви мобилизират...ама за пушечно в украйна децата ви,животите ни не струват нищо за тях...алчност и пари...пари и алчност са техният бОг,мислете хора...ако сте!!!"агенций"платили си "проучвания" са платени ...правило е...манипулират ви и ви лъжат...раша е платила за да ви манипулират!!!

39

Пак повтарям

преди 1 година

Да спечели: ГЕРБ 1.29 коеф и Възраждане 1.29 коеф т.е. борят се за първо място... ПП се бори с ДПС за трето място... Според английските букмейкъри където хората гласуват с парите си. Наште социолози са... на много сериозна хранилка...

38

Анонимен

преди 1 година

Как пък ги измислят тия "рейтинги" на пРЕЗИЛдентчето, като ВСИЧКИ знаем откъде и КОЙ ни натресе тия цени и бели на главата? Вярно, ще рече някой - кремльо му е началник и радьовистфатмачко е "длъжен" да слушка, ама АЗ пък какво съм виновен, че пр...оста...ка освен радьовист-комунист, нищоправец и трольо НИЩО друго не става?

37

Мързи-ме-да-измисля

преди 1 година

До МРАЗЯ ПРОМЯНАТА..Чакай само да те питам, като мразиш толкова много, що въобще гласуваш? Гледам казваш мразиш Промянат, окей, мразиш БСП, добре, мразиш ДБ с Бате Бойко, разбирам. Значи така като гледам или си най-големия патриот от партията на Славито или си турчин за ДПС-то, защото тези двете доколкото разбирам не ги мразиш. Нищо лично но ти си поредния пример, че българите повече мразиме отколкото обичаме. С омраза до никъде не се стига. Омразата изяжда хората и накрая кухи черупки остават

36

Кой?!

преди 1 година

Пътищата по-зле и непипани от при промяната не са били. Само по жанвиденово време бяха по-зле. Ама пак, не е сигурно. Такова нищоправене, че не знам как ще отидят 19% да гласуват пак за тях. Явно си има много мазохисти и си им харесва.

35

Мързи-ме-да-измисля

преди 1 година

Аз още миналата година го бяха казал, ама всеки се смееше и мислеше, че се шегувам, ама ако се замисли човек съм прав: На есен с предизборна песен, Нова година нови избори, Пролет пукна избори завързаха, Избори като чакан летен дъжд. Ще е вече трагикомично, ако втора година се окажа прав. Обаче аз не знам, защо ни е правителство? Дали избран или служебен кабинет, то накрая кучето си лае, кервана си върви.Даже аз се чудя, що не си направиме постянен служебен, бая пари от избори ще спестиме, нали?

34

ГЕРБ = 36.5 %

преди 1 година

ПП = 11.8 %

33

МРАЗЯ ПРОМЯНАТА..

преди 1 година

ЗАЩОТО ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БАБА, ДЯДО, ТАТЕ И МАМА..... САМО ЗА 6 МЕСЕЦА........... БЪЛГАРИЯ МРАЗИ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.. ПП =БСП =ДБ =КОМУНА...

32

Анонимен

преди 1 година

Да направим лотария коя ли агенция ще познае резултатите? Или нито една?Или че отново Мадуро ще спечели изборите?

31

Анонимен

преди 1 година

А дано да са 12 партии. Че да им е гадно на политиците.

30

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Поредната...пачка дадена от Чекмедджан,за...размътване главиците на...електората с пишман пророчествата на Центъра за...шарлатания.

29

Анонимен

преди 1 година

Възраждане пристанаха на Герб ,колкото и да отричат

28

Ген. Танаска Опраска

преди 1 година

Моите ДБ-ари няма да участват в това НС. Те отиват на фронта в Украйна за попълнение на украинската армия. Лично че ги вода. Бойкикев и Витков ми праат въртели, *** ги насметох с кубинката. Нема, как, ние трябва да покажем не само на нашите евроатлантически партньори, но и на света, че отстояваме ценностите си, ако трябва и чрез война и не се плашим от смъртта, защото сме свободни граждани и демократи! напред, орлови демократи за жълто-синята свобода! Слава Украини! Слава Хероям!

27

ТРЯБВА

преди 1 година

България трябва да стане Президентска Република .За Критиците - Радев няма право да е Президент след сегашния Мандат .Всички знаем че Партийците станаха Каста - те си имат заплати , имоти , болници , детски градини , образование , извън Стандартните за Българите , които осигурява Държавата . Тоест - Партийците са Гущера с откъсната Опашка - Тоест - Наследници на Борците и Мутрите , завършили в Европа някакво Образование - с Крадени Пари - Убийства и Грабежи .

26

Анонимен

преди 1 година

99% от всички новини в медииното пространство или са лъжа или са манипулирани.

25

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ПП, ДБ , ДПС не са български партии а чужди агенти, предатели, крадци и убийци. Вкарват България в конфликта и наливат масло в огъня на войната. Мислят си че ще им се размине но много бъркат. Съвсем скоро ще плащат

24

Анонимен

преди 1 година

Изражданския бот се е развихрил! Сам пише и си отговаря

23

Анонимен

преди 1 година

С какъв акъл слагате формацията на Киро *** втори по резултат?Малките продажници ще бъдат щастливи ако въобще влязат в парламента а тук някакви агенции ги помпят с вота издигайки ги до второто място.

22

Анонимен

преди 1 година

Не използвайте някакъв военен конфликт са злоупотреба с гласуването. От бг за конфликта нищо, нищо не зависи.