61

Анонимен

преди 1 година

Истинските проценти се виждат в анкетата на сайта. Престанете да ни взимате за ***.

60

ББ

преди 1 година

аген;ийте на путин ще продължат да ви манипулират...до вчера,работеха за путин,май скоро ще са безработни...Война е!избора как да живеете ви е гарантиран от САЩ!...ще ви извозим до сибир ако желаете!но няма да ви позволим да отнемете мечтата на желаещите плажовете на Маями!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!Мир,Свобода за всички човешки!

59

ББ

преди 1 година

путин обяви война на Свободният Свят,отправи директни заплахи с ядрени,въвежда "закони"пазещи властта му,Свободният Свят е длъжен да въведе Закони пазещи Свободата ни!работещите за путин...безкомпромисен Съд,...извънаредни ако трябва...Свободата ни е безценна!...война е!!!партий обслужващи режима на путин...съд и затвор!...дпс...гроб...***...атака...толкова са много,че нямам дуями...оРбан!...тръмп!Война е хора,,обещаха ни..ядрена от мАсква!или новият хИтлер!Германия ядрена,имаме нужда!

58

ББ

преди 1 година

и кАпейкин не е...нищо е...финансиран е от пеевски борисов...доган остаря е не е фактор вече,работят за путин от десетилетия...наложи ги както наложи кгб...тръмп...кгб работи така...както наложи вебер в ЕС...Сталинка наложи в СБ...това не е шега...това е план от десетилетия,Свободният Свят и САЩ ако ги подцените...имаме огромен проблем!!!

57

ББ

преди 1 година

*** ограби путин и РФ,какво очаквате да се случи...бъдете сигурни ,че копейкин ще умре от...новичок,или от АК...3 СВ война е хора,путин ни я налага бавно и методично,глупаво и нечовешко,те ъс селските на Украйне,невъолъжени и необучена не могат да се справят,заканват се на модерно въоръженият Свободен Свят,ако путин използва ядрени в Украйна САЩ и НАТО ще се намесят адекватно и безкомпромисно,отговора ще е жесток и адекватен...илюзийте и манипулацийте свършиха......да воюваме!

56

Анонимен

преди 1 година

Да, да, окей. Тоя филм го гледахме два пъти миналата година. ГЕРБ паднаха тогава и сега ще паднат трети път.

55

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е номер 1, не слушайте полуграмотните и трудно разбираеми изказвания на ББ,с изключение на Възраждане всички партии ни тласкат към война и се отчитат на америка за България

54

АНАЛИЗ

преди 1 година

КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ГЕРБ-СДС ЩЕ СА 1 !!!! И СЕ ЧУДЯ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ПП ВЪЗРАЖДАНЕ БСП И ДБ!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Колко малуумници има в София които пак ще гласуват за ПП особено затова София е толкова пропаднала, че няма повече накъде!

52

Анонимен

преди 1 година

Бойчето казва, че Оставил 12 МЛРД. лв. ФР.И че служ. правителства и редовното СА ИЗХАРЧИЛИ ФР, НАТРУПАН от Него.Бойчето сдаде властта на 12.05.2021 г.:ФР в БНБ към 14.05.2021 г. е 7 439 493 хил. лв.ФР в БНБ към 16.09.2022 г. е 8 636 965 хил.лв....С КАКЪВ АКЪЛ Г-н Лъжа ИЗРИЧА ЛЪЖИ, които са ЛЕСНО ПРОВЕРИМИ?!?!?!И ЗАЩО мисирките НЕ Го ОПРОВЕРГАВАТ?!?Ако днес бяха изборите Герб отново няма да са първи....

51

КОЙ

преди 1 година

ЗНАЕ КОЙ СТЕ ПИТАЛИ-НЕ ВИ ВЯРВАМЕ-СТИГА ЛЪЖИ

50

Анонимен

преди 1 година

Нямам обяснение как нормални хора биха гласували за измамниците от ПП.Нечии марионетки плюс лична изгода и поддържане на дестабилизация.Изнервиха хората с глупости и спряха всичко.Остана поръчката да овладеят прокуратурата в чужда олигархична и лична полза,ако баламите се вържат.Пеят си песни за приспиване и само лесно заблуждаващи повърхностни хора които се ловят на думи може да им помогнат,но това е нелепо.

49

Дръж, дрън

преди 1 година

Това са предизвестените резултати от машинния вот. Хора, не си губете времето. На серията нищо ново!

48

ББ

преди 1 година

До АнонимениZраждане...обявена е мобилизация...търсят се убийци на жени и деца в Украйна,плащали хиляди в долари...е за месец два докато украйнците ни ви загробят...ама вие тарикати ...продавате Народа ни с доган-пеевски,борисов-резиДентО,свършва,3-та СВ обяви пуТин началника ви на Свободният Свят...и Свободният ви презира обслужващите убиеца путин,ще ви съди и преследва...и децата ви,*** са руски ен.ч.ри....продаващи България!!!

47

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане !

46

ББ

преди 1 година

прочел само заглавието на "Винету" съм...обаче няма човешко което да съм разплакал или ограбил...и не се кланям на убийци и крадци като доган-борисов-костя-резиДентО!

45

Анонимен

преди 1 година

Мая Манолова повече от Костадинов доверие хахах сериозно ли

44

ББ

преди 1 година

лиляна "саниращата"ни за милиарди от ЕС,ама ни е студено,менда с божков зяха да ни правет "богати"през тука има тука нема...а ни измамиха и не платиха данъци за около милиард,дончев прави електронно вече цяло десетилетие...с милиарди от ЕС,а за елементарен документ трабва да се редиш на опашка и да плащаш под масата на гроб чиновници,"швйцарците"на балканите при тиквата получава ...160 лв.пенсия и 240 лв.минимална,средната бе 450...факти който забравилите могат да проверят..йййййййй м.йн.та ви!

43

ББ

преди 1 година

уау...каква "компетентност",а нещо аргументи, факти...аз имам,грабежа ктб платихме 4.5 милр.делнаха си ги борисов-доган-пеевски,3 милр. турски поток,правещ ЕС зависим от руските енергоносители,пари който РБ плаща,и понеже са заем от газпром...ще скочат на 5 милр.,най-малко,1.5милр,платихме за АЕЦ скрап на путин,отказаха сигурна доставка на газ от рЕзидентството...преговаряли с газпром...магьосници...преговарят с мъртавци...три дни мога да изтъквам факти...гроб и пАсолството само лъжи по-гьобелс

42

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Забравяте мадуровските машини които работят за шайката този път ЦИК да си свърши работата и да се броят отрязъците иначе двама трима ще натамънят резултатите както преди и ЦИК за какво е