16

Анонимен

преди 1 година

До руска корупция Хайде да оставим Добруджа за житница на България. Но в страната се появи украинска пшеница с 40% по-ниска цена и българските земевладелци тъкмо се подготвиха да поискат помощ от държавата в размер на 20-30%, набързо прибраха тежките машини и националните знамена и увисиха устните. Очаква се дъмпинг и на царевицата и слънчогледа. Нищо,българското зърно през пролетта ще бъде по-скъпо.

15

руска корупция

преди 1 година

Руската корупция направи от доста наши политици милионери! За това нямама друг газов доставчик и не добиваме сами газ в Добруджа!

14

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАЙ-ЛОШОТО В БЪЛГАРИЯ С ГАЗОВИ ПОЛИТИКИ ОТ 20 ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАТ ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ГАЗОВ БИЗНЕС, А ТОЙ Е СТРАШНО ТРУДЕН И МНОГО РАЗЛИЧЕН ОТ ДРУГИЯ БИЗНЕС.

13

Анонимен

преди 1 година

За нашия провал вновни са винаги други, тези другите си гледат интереса, те не са виновни, че някой им е предоставил възможности, това е просто бизнес, казват по филмите!

12

Анонимен

преди 1 година

Два въпроси към г-жа Иванова: 1.Г-н Владимиров , завеждащ програма Енергетика и климат в ЦИД, каква специалност е завършил и къде работил преди да постъпи в ЦИД; 2.ЦИД държавна структура ли е или частна такава. И друго: Кой е директор на ЦИД и какво образование има?

11

Анонимен

преди 1 година

На България й е забранено да има национална политика по всякакво направление от 78 години...

10

Некъпания

преди 1 година

брадатко демокраДко дали му пука за България кои е Грант-мотивацията му е в долари...

9

ейде по-полека

преди 1 година

пак ли тоя брадясалец

8

НАДЕЖДА

преди 1 година

Не се кахърете, дами и господа !Като ни измръзнат задниците тази зима и минем на сол и хляб,ще видите как всичко ще си дойде на мястото до пролетта !Жалко ще е че много от нас няма да преживеят зимата !След като Русия приключи с Украйна, наложените ни от САЩ и ЕС,колониални режими в Източна Европа, ще се срутят като . . .тютюневите складове в Пловдив !Животът ни ще се възстанови, отново !

7

Анонимен

преди 1 година

Тези вели мозъци не ги интересува кой ще плаща сметката. Разорихте ни специалистииии

6

Анонимен

преди 1 година

До Оня... Нещо не си фъф час ,... от щатите не ни дават да РАЗРАБОТВАМЕ НАХОДИЩАТА СИ , Байно льо !Единственият случай в който сестра Галева НЕ Е НАМЕСЕНА !

5

Оня

преди 1 година

В България има достатъчно газ , за да не зависим от никой , ама продажни политици не позволяват добив! Последната беше сестра Галева , заявявайки че нашия газ е вреден .,, вреден е , ама за държавата-бензиностанция

4

Анонимен

преди 1 година

"Други интереси'' , а сега като ги няма теЯ ЕнтереСИ , защо е толкова скъп газЪ ?

3

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 1 година

АМИ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ СССР! КГБ Е ТУК, С КДС КОНТРОЛИРАТ ОЛИГАРСИ, БАНКИ, ПАРТИИ И 80% ***.ЛИ! ДАЖЕ И КИРО ЧРЕЗ ПАРАПЕТА , АСЕН ЧРЕЗ КУЛТУРИСТА И ЛОРЕР ЧРЕЗ БРАТСКИЯ МОСАД! ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ПОДКРЕПЯТ ОТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ, КАТО СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

2

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ СЕ ПРЕБРОЙМ НА ПРОЛЕТ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ СЕ ИЗСЕЛЯТ В ОТВЪДНОТО .

1

Години наред

преди 1 година

абсурдите и чуждите интереси са навсякъде, не само в газовата политика. Държавата ни винаги е била абсурдна и причината за това е в абсурдния народ и абсурдния му манталитет.