28

Гост

преди 1 година

Започна се агитацията да останем крепостни благотворителни спонсори на топлоизолация и разбира се на Банкя и компания. Идват избори и компенсиране на загубите последните месеци. Миличките

27

Анонимен

преди 1 година

Абе не е ли време топлофикация София да отиде в небитието?Дружество със задължения около един милиард лева докога ще съществува?Докога цяла България ще субсидира софиянци с отоплението?

26

Albi

преди 1 година

Пак ще подпомагате най-богатите. За бедните на дърва - нищо. Дайте тогава субсидирайте и собствениците на джипове, и кифлите с джуки. За бизнеса вече се погрижихте.

25

Митко Любопитко

преди 1 година

Коя система на София няма да издържи , бюрократичната ли ?!

24

Халибали

преди 1 година

А електричките може ли да зареждаме? На нощна, за да е "по-тънко"

23

Анонимен

преди 1 година

Проблема не е в хората, а във вас. Няма да се научим, че ако искаме да имаме хубави стоки и услуги, не трябва да оставяме нещата в ръцете на бюрократи

22

Анонимен

преди 1 година

До Този Който - Хахаха хубаво съчинение. АМА ЗАБРАВЯШ ДА КАЖЕШ ЧЕ АЕЦ СА РАБОТИЛИ ВСИЧКИ 6 БЛОКА. Към днешна дата АЕЦ работят само 2 БЛОКА!!! и нямат така мощност

21

Браво

преди 1 година

Добре че построихме АЕЦ Белене и не закрихме половината реактори в Козлодуй.

20

Реалист

преди 1 година

Дори и най-великите икономисти не биха могли да обяснят какво възможно да фалира предприятие произвеждащо електричество и топла вода за отопление (като отпаден продукт!). Топлофикация София постигна това чудо благодарение на ГЕРБ и Фандъкова. Гълъба на Р.Радев за награда реши да налее едни 800млн в бездънната яма...??

19

Анонимен

преди 1 година

И какъв точно експерт е тоя еколог? И какво разбира от електрически мрежи?

18

Този Който

преди 1 година

Бай ви Тошо ви остави зверски преоразмерена електропреносна мрежа!! Всеки електроинженер, завършил по негово време ще го потвърди. За последните 30 години не сме минавали над 7000MWh моментнп натоварване, докато рекорда отбелязан през далечната 1986г е бил над 14000MWh. Или с други думи тогава, когато всички се топлеха с мощни акумулиращи печки и бяхме почти 9 милиона + много работещи на ток производства.

17

L.

преди 1 година

Аз пък ви казвам, че системата ще издържи. Тя Е проектирана за да издържи.

16

Ти да видиш!

преди 1 година

И аз съм била експерт значи !!! Дойде ми на акъла това велико прозрение преди доста време!Другото ми прозрение е как ле ни дръпнат шалтера, да сме солидарни де, да не си помислите нещо друго!

15

Анонимен

преди 1 година

Няма да се топлите бе. По пет пуловера и викате "Слава уcpaйни". Ако още ви е студено - може да скачате на място, докато го викате.

14

Айсиктир солидарност

преди 1 година

А на какво да се отопляваме? Или солидарно да дзиндзирикаме?

13

Joko

преди 1 година

Боян Рашев, та Боян Рашев.... Откъде го ископахте ? Ръкоположихте го за експерт по околна среда , който разбира и от ... електрически мрежи ! Вземете мнението на истински специалисти - ОВ инженери, електро инженери...

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя блъф че системата няма да издържи го пусна Фандъкова преди време. За да не избягат хората от Топлофикацията й.

11

Анонимен

преди 1 година

Не е вярна. Системата е проектирана така че да издържи максимално натоварване

10

Анонимен

преди 1 година

Изплюхте камъчето най-сетне на истината...

9

Анонимен

преди 1 година

Аз се топлим от 5 години на климатици. Около 3-4 пъти по-ефтино ми е откакто бях към фандъкова.