10

перко

преди 1 година

Киро *** иска Борисов в затвора, но той и шайката му ще го изпреварят! Какво да се прави? Нааши хора млади, красиви и почти толкова умни!

9

Кире

преди 1 година

E kak razbra.

8

Нагла, много нагла!

преди 1 година

Повече от нагла е тази червена и в червата слугиня на селяндурина от Славяново - кремълски лакей и национален предател! Че защо не дадеш на прокурор сделките и договорите на Крадлев ***, "Веселата вдовици?! Защо не обясниш откъде са милионите, с които строиш хотели, казина и купуваш скъпи имоти? О т чудовищните кражби на онова алчно чудовище, което Бог наказа, като го държа жив труп десет години, о ти се чукаше пред очите му! Я бяггай да плашиш гаргите ***, запъртък умиририсан! И много вониш!

7

перко

преди 1 година

ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА ТЕПЪРА ЩЕ ГЪРМЯТ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ!!! !

6

Ралица

преди 1 година

Браво на Лечева най после един министър да покаже как ПЪПЪ ШАЙКАТА СА КРАЛИ А ТОЗИ РУДИ ГЕЛА БИЛ ПРОМЯНАТА ДАЛАВЕРАДЖИИ МОШЕНИЦИ БЪРЗИ КРАДЦИ ПОЗОР ЦЯЛАТА ШАЙКА НА ПОДМЯНАТА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР БРАВО ЛЕЧЕВА МИСЛИШ ЗАБЪЛГАРИЯ

5

Без значение

преди 1 година

каква била Лечева, трябва да се разследват далаверите на Руди Гела! Друг е въпроса прокуратурата какво върши,под командването на Гешефта...

4

Анонимен

преди 1 година

Комунистка и жена на мафиот,какво повече да коментираме?

3

Анонимен

преди 1 година

ПП затова натресоха Руди гела за водач в Габрово, без той да има нещо общо с града, за да бъде избран и да получи имунитет. От този град влизат най-малко народни представители и винаги са само водачите на основните партии, като реално им трябват много малко гласове, за да станат депутати.

2

Анонимен

преди 1 година

гълъбите на радев излязоха по-зле от калинките на бойко!

1

р

преди 1 година

Има ли още будали да глсуват за Руди гела и ПП ?