15

Анонимен

преди 1 година

Отговор от Газпром няма да има. Просто Киро такава гадна попара надроби с отказа от заплащането с рубли и най-вече с изгонването на 70-те дипломати, че някой нормален човек щеше да се скрие в ъгъла и поне половин година да не се показва. Но Кирчо си е перде и дори се готви отново да става премиер! Г-н президент, къде ги намерихте тези авантюристи и пишман управляващи на България? Вчера дори ББ се ядоса и ги назова с несъвсем ласкави думи!

14

Анонимен

преди 1 година

Да, бе! Всичко минава на ток и твърдо гориво.

13

123456

преди 1 година

Ооооо неееее

12

Анонимен

преди 1 година

Дано и не дойде.

11

ЬЬЬ

преди 1 година

Дългосрочните договори на България за газ при сегашните свръх високи цени на газта са предумишлено самоубийство на страната ни.Но в това няма нищо чудно - комунистите в България са фалирали държавата ни няколко пъти и още един фалит изглежда няма да им дойде в повече.Да му мислим ние-обикновените българи.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Ами като терористите от Краваристан не ни носят газ / а пък уж сме дружки/ , кво да правим . Хлопаме по разните врати

9

Анонимен

преди 1 година

До къде го докараха тези Радеви недоразумения да се молят на терористи за газ!!!! Псхаря днес обяви мобилизация тази чакала руски гаZ????

8

Приамбюл

преди 1 година

Русия не може да загуби !Тя просто от началото на операцията пропусна да влезе в ритъм.Съмнявам се да има повече подобни грешки. Всичко вече зависи от нас.В противен случай ще бъдем унищожени от Запада,ще бъдем разделени на няколко нови самостоятелни държави,безкрайно враждебни една на друга и порядъчно бедни.Водещите западни държави няма да посмеят да рискуват отновои да ни предоставят за в бъдеще . . .шанс за оцеляване :https://disk.yandex.ru/i/2tsYvsiK9

7

Хах

преди 1 година

Късно е моме. Чакай си отговор. Те на Германия го спряха, дето даже им плащат в рубли. Ама Германия хитри, поне няколко месеца си дръпнаха газ. Сега и да искаш няма.

6

Алекс

преди 1 година

Наведете се повече и може да получите отговор от "Газпром".А дано,ама надали.И Путин не обича робите и мижитурките.

5

Българин

преди 1 година

На каква цена ще го осигурите е въпроса? Защото заплатите не се вдигат, а всичко поскъпва. Европа ще ни компенсира ли за загубите? В това положение сме заради политиката на Брюксел.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия са пълни неадекватници. Видя се, че по-долни от българските комунистически плъхове, няма. До последно ще се кланят, без капчица достойнство.

3

Асан

преди 1 година

Пращаме всеки ден заявки за договорените дневни количества, получаваме потвърждения, че нула количества ще бъдат доставени :)))

2

Терор в Бобов дол

преди 1 година

Полицията в Бобов дол пак унизяват Българи пред очите на пуло диви Роми!

1

Анонимен

преди 1 година

чакайте, смешници, чакайте