90

Обективен

преди 1 година

Ако наистина има гъгрици,значи е чиста от пестициди. Едно време звучеше като виц това,че холандци изкупували ябълки от България с червеи в тях,т.е. нямащи пестициди. А и насекомите са полезни,китайците ги ядат и са най-умната нация. Днес четох,че Xiaomi е пуснала пералня с тъчскрин дисплей и центрофуга на магнитна левитация,т.е. без лагери,като магнитните влакове.

89

НЯКОЙ

преди 1 година

Има гъгрици в главите на зърнопроизводителите в България.Свободната конкуренция без дотации и пак по-ниски цени всичко това е в полза на потребителите.

88

чичо Кърле

преди 1 година

85-АМИ ТОЙ И КОСТОВ НЯКОГА ВНЕСЕ АМЕРИКАНСКА ЦАРЕВИЦА.

87

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

До ЖекоБате, ходи учи първо геология, после разправяй за соца, ако той ти е критерий, напразно пиша това. В Добруджа и срещу Дуранкулак в морето е пълно с нефт и газ, както и край южното Черноморие, но никой до сега не посяга за това защото Русия лошо бие. Проучванията бяха направени, имаше и заявки за добив, вместо това имаме руска църква в Добрич. В Плевенско нефта е неподходящ, защото е пълен с парафин и т.н., чети бате, чети....

86

Koз

преди 1 година

Глупости и в нашето зърно има гъгрица колко е Хиктолитровото тегло не казва то е показател за наядено зърно тайна проба защо тайна всяка мелница прави входящи анализи на полученото зърно и го взима ако отговаря на изискването и.Мирише наистина на Копеикин и скъп хляб на гърба на народа.

85

Жеко

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ а бе сладуер ако имаше нефт и газ в Добруджа още по времето на соца щеше да се добива! Нефт има в Плевенско 1Ти питай що той не се добива? питай какво стана с находището край Галата Варненско и защо от как договора е сключен по времето на Иван Костов не разбрахме да е спечелила българия от тоя добив?Тия моабети *** ги разказвай на дабългарейците, ама и те знаят че е друга хавата там!

84

Анонимен

преди 1 година

Пълни лъжи на мутрите земеделциЗащо се крият имената на лаборанта и къде е пусната??

83

Анонимен

преди 1 година

Мирише на копейкиииии

82

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Една руска фирма, в чието име си пише ....РОС, е изкупила огромни площи в Добруджа, и сега гледат всячески да пречат. Цяла Добруджа е под руско влияние, там спряха и всякакви даже проучвания за нефт, макар че има достатътчно, както на сушата, така и в морето, но също било много вредно.... А в Румъния не е, включиха вече една тръба, готвят и втора. Тук се говори само за всячески конектори, пълно мълчания за българския нефт и газ, причини, същите като за зърното.

81

Ха-ха-ха

преди 1 година

Тайната проба от агент Серьожа ли е взета?

80

Иван

преди 1 година

Това е нагла лъжа. Ние внасяме украинска пшеница и тя е с по-добро качество от българската. Нашите големи зърнопроизводители много добре знаят това и всячески се мъчат да спрат този внос. Много бързо БАБХ въведоха наредба да се правят всякакви изследвания за да затруднят вноса. Странно по какъв начин нашите държавни служби и определени медии се задействаха толкова бързо? Отговора на въпроса всички го знаем.

79

мармот

преди 1 година

А в пробите на продукцията на т.нар. зърнопроизводители липсва зърно. То си личи по качеството на "хляба", де...

78

Бгг

преди 1 година

Скоро няма да има Украинско зърно.

77

Анонимен

преди 1 година

Костов е виновен!

76

Анонимен

преди 1 година

Българските политици колко са семпли, та не разбират, че тези фуражи ги изяждат те и децата им? Ще доживеем ли да имаме политик, който да защитава българските интереси?

75

Българин

преди 1 година

Всички зърнопроизводители са руско-червени барони с Бентлита и изпълняват руски хибридни поръчки!

74

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

САЩ са изкупили по голямата част от украинските земи и произвеждат ГМО! Нашето жито се изнася за европейците а американското жито ще го ядем ние!

73

Анонимен

преди 1 година

Нашето жито го изнасяме, а после внасяме уркаински блоклуци. Ц ц ц

72

gogo

преди 1 година

Руска гъгрица - точка

71

Алито от София

преди 1 година

Това го знаем много отдавна, що в Украйна са 90 % американски фирми които произведат ГМО, а там в тази най корумпирана страната в Европа никой не го интересува кой какво произвежда щом си плаща на определени хора, но лошото е че и нашите вносители знаят, но парата е по важна за тях