79

Селяк

преди 1 година

Дрън дрън, в България е супер, кръчми, ресторанти, чалготеки, всичко е пълно, народа яде и пие и се весели и не му дреме за международното положение.

78

Анонимен

преди 1 година

Ей тия са много проости.Как така замърсителя ще трябва да плаща? Значи той ще плати и ще продължи да замърсява но явно тия тиикви там си мислят че парите ще спасят изменението на климата и ще спрат природните бедствия.Парите не са върнали обратно никой който е отишъл в отвъдното както и няма да спрат природата да ни го връща за дето я замърсяваме. Съвсем скоро на нея ще и писне от нас и ще ни затрие и този ден наближава за съжаление, ако нещо драстично не променим.

77

Пловдив

преди 1 година

А това,че Европа се управлява от марионетки на САЩ,ще стане ясно,още тази зима

76

Пловдив

преди 1 година

До 76:И, като изгуби 20 000 000,изгубиха ли войната,никога няма да се предадат,никога,манталитетът е друг,няма да преклонят глава пред никого,защото,просто,няма никого над тях.

75

Анонимен

преди 1 година

Стараят се хората да предизвикат недоволство ама няма. И Макрон сам си го каза че искал да ядоса хората.

74

Хуй

преди 1 година

ООН трябва да бъде закрито. То е един фарс и свърталище на внуци интернационалисти и всякаква безлична ***. 1848 трябва да се повтори, но този път народите ще се борят не срещу монархията, а срещу републиката като форма на управление.

73

Анонимен

преди 1 година

E, за нещастие на русоробите, България винаги е избирала запада и пак така ще стане. Не случайно нямаме национални герои русофили. Извинявайте чавдарчета, може би в друга реалност.

72

Петър Василев Петела

преди 1 година

Какъв пълен обрат, каква драма, каква контраатака на Украйна!

71

До81

преди 1 година

Ти остави където избягаха най позорно,ами взеха че дариха брадтковците с техника за стотици милиарда долара!

70

Това ми...

преди 1 година

...прилича на фантастичната новела на Любен Дилов "Не пушете. Затегнете коланите"! Сборник фантастика "Двойната звезда" на Галактика, 82 г. Сбирка на големи батета в ООН е посетена от извънземни, които се възмущават, че земляните не се грижат за планетата и им поставят ултиматум от Галактическия съвет или да се поправят, или да напуснат Земята. За лошото състояние цитират предупреждение, прочетено от някой самолет: Не пушете, затегнете коланите. В смисъл: Зле сте! Мисля обаче, че не е така.

69

Анонимен

преди 1 година

соросоидчета, колко войни е спечелила сащ напоследък? От талибаните се спасиха с бягство! Ако тръгнат да се бият с Русия ще има масово дезертиране!

68

БЕН ХОДЖИС

преди 1 година

УБИЙСТВЕНАТА ОЦЕНКА НА СПЕЦИАЛИСТА --- ЗА НЕДЪЗИТЕ И НЕКАДЪРНОСТТА НА РУСКАТА АРМИЯ!....и това не е от вчера --във ВСВ , тези неща също са били налице , но решаващата американска подкрепа ги е туширала до НЕЗАБЕЛЕЖИМОСТ! МОИТЕ РОДИТЕЛИ СА МИ РАЗКАЗВАЛИ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ КОНСЕРВИ И ВОЙНИШКО ОБЛЕКЛО С НАДПИСИТЕ ПО НЕГО "US-army"...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦЕЛИТЕ ДВИГАТЕЛИ ЗА ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ И ДЖИПОВЕТЕ С КОИТО СА ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!

67

Щерю

преди 1 година

Дано тая зима бедните не духатт в канчета без супата. Да пази Господ от глад България!

66

факт

преди 1 година

ООН е като бсп , предложения , идеи , някакви предупреждения , но работа никаква .

65

Анонимен

преди 1 година

*случайни* пръкнал се вирус,случайно напечатани трилиони хартийки,случайно подпален конфликт,случайно цените на суровини и въглеводороди отидоха в небесата,Абе много случайности станаха нещо?

64

Анонимен

преди 1 година

До ПловдивДоста си се объркал. Япония я размаза Русия, ПСВ Русишя тотално я загуби, във ВСВ, само за 4 месеца даде 4 милиона пленници и т.н. За цялата война - 20мил. на един фронт, а Германия 9 на 3 фронта. Все непобедимата, най-могъщата ха, ха, ха

63

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

А "световният лидер" р. радеф там ли е??? ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

62

Пловдив

преди 1 година

Страшно неуки хора коментират ситуацията в Украйна,само да отбележа,че Русия никога не е капитулирала,а това какво говори фон дер Лайен,се нарича популизъм.Засега Европа е на губещата страна тази зима,а другата,ще е още по-люта.

61

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 1 година

Песента на Алла Пугачова "Арлекино" звучи като химн , срещу Путин и руските фашистки гадове ....ТОВА НАИСТИНА Е РЕВОЛЮЦИЯ!

60

Анонимен

преди 1 година

Така става като си помислиш,че може сам да управляваш света без да се съобразяваш с никого!