57

Анонимен

преди 1 година

В Донецка област от население 3,5 милиона сега са останали около 300 хил. души. Едни избягаха на изток, други на запад. Там е нещо страшно и трябва да има възстановяване почти от нулата. Нито Русия, нито Украйна могат да възстановят потрошеното в тази безумна война.

56

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските трролове пак са тук и разбира се безпрепятствено пишат по упорките и си тракат задружно лайковете. Това е ужасно. Лъжи безкрай.

55

Грозната истина

преди 1 година

До Македонец. Ха ха ха . Руската икономика от 2014 до сега се срива от почти 3 трилиона долара през 2014 да 1.5 трилиона през 2021. Това ако не е срив не знам какво е. То вярно че руснацине с мизерия не можеш ги уплашиш, но това е само началото, за тази година по прогноза на Руската централна банка спада с още 10 %

54

Анонимен

преди 1 година

Защо ми попречи на коментарчето и ми го взе от екранчето ? Над шейсе години съм. Едва го написах и ти ми го взе...

53

Анонимен

преди 1 година

Путин може да е допуснал грешки но за това ще го съди руския народ. Но точно Руския народ не може да бъде наказват от "световната общност". Руския народ от двете страни на границата. Ако Германия може да се обедини защо Русия да не може. Това е жестоко спрямо ЛДНР понеже след всички жестокости не виждам как ще останат в Украйна. Ако населението бъде принудено да напусне това е етническо прочистване, ако бъде принудено да остане тогава имаме геноцид.

52

Анонимен

преди 1 година

Бункерният мармот в Кремъл започна нещо, което не може да завърши в полза на Русия... Най-арогантно лъга всички западни лидери, че няма да нападат Украйна, а направи точно това... Какво е очаквал... да си затворят очите пред наглостта му ли...?

51

Анонимен

преди 1 година

Много странни лайкове. Два съседни коментара по смисъл време и място на публикуване ,но се оказват с различни лайкове. Единия с 14 плюса другия с 11 минуса. Не е възможно към един и същи момент да е така.

50

пасарела

преди 1 година

Ако можеш , бягай от руснак и не се обръщай , иначе си в лапите му !!!

49

Анонимен

преди 1 година

В последните няколко дена Ердоган такива звучни шамари наби на Путин, че незнам джужака как още не е тръгнал да денацифицира и Турция. То не беше само Ердоган де. Премиерите на Индия и Иран също тенденционно закъсняха за срещите с Късия в Самарканд, Си даже не си направи труда да говори с Путин насаме. Ако Путин не е разбрал тези сигнали много скоро може случайно да се отрови с чай (ако не иска да пие чай може и да падне от 8мия етаж)

48

До 64

преди 1 година

А ти не си ли спомняш, че никой от ФРГ не искаше да се преселва в ГДР, но от ГДР копаеха подземни тунели, за да се прехвърлят във ФРГ. Германците са един народ, говорят един език и по волята на Сталин бяха разпарчетосани.

47

Анонимен

преди 1 година

Между два стола се пада на земята, народна мъдрост.

46

Мен

преди 1 година

Те говорят какво трябва да се говори.Най важното е какво си чул ...А не какво си прочел.Аннадънму.

45

Анонимен

преди 1 година

Защо Германия да може да се обедини а Русия да не може. Нещо двойни стандарти.

44

Т-72М

преди 1 година

Ердо се опитва да тришира, стоейки на два стола едновременно, но е забравил какво се случва при подобни обстоятелства.

43

Слава

преди 1 година

Русия ще се бие с Украйна до последния бурят!

42

International

преди 1 година

И чайнизинът и индиецът му намекнаха същото при встречата, но под формата на "бий самара, за да се сеща магарето".

41

ЯЗЪК

преди 1 година

Е ТЕ ТВА СА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПУТИН

40

Анонимен

преди 1 година

Айде още един тарикат се нареди зад бункерния гном да го ощастливява

39

Анонимен

преди 1 година

Ердоган говори фантасмагории!! Днес ЛНР и ДНР се присиединиха след референдум към Русия! В момента в който руските войски започнат да губят ще поставят в ЛНР и ДНР системи Ц 400 и балистини ракети и ЧАО Украйна !!

38

Анонимен

преди 1 година

БРАВО КОМШУ- ИСКАМЕ МИР, А НЕ ВОЙНА- ПУТИН ДА СИ ХВАЩА КЪСИТЕ КРАЧЕТА И ДА СЕ МАХА ОТ УКРАЙНА- И НАЙ ВАЖНОТО ДА ПЛАЩА ТЕЖКИ РЕПАРАЦИИ, А РУСКИЯТ НАРОД ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ С ТОВА КОЕТО ДОПУСНА- УБИЙСТВА И РАЗРУХА В 21 ВЕК В МИРНА ДЪРЖАВА.