8

Анонимен

преди 1 година

Още по темата в да ви *** ***** *** ***** **** ***

7

Battery saver

преди 1 година

Преди да излезете, изключете wifi, мобилни данни, даже се изключете от мрежата. Това ще ви помогне да изкарате до вечерта с поне 30-40% енергия.

6

Анонимен

преди 1 година

Това със споделянето е вярно. Колкото пъти кажа на приятелка, че нещо хубаво е на път да ми се случи, то се проваля. Завистта е разрушителна енергия, доказано. То затова станахме абсолютни социопати - мълчим като борсуци, искреното общуване отиде на кино :(

5

Анонимен

преди 1 година

Значи според статията трябва да си тотален егоист... Ами то светът се напълни с егосити, които мислят само за себе си... Мислите ли, че егоистът е щастлив?...

4

Зевзек

преди 1 година

Ами то въобще че си жив краде от енергията ти. Само yмpeлия не изразходва енергия. И въобще какво ще я правиш тая енергия ако не я изразходваш, обикновено се трупа на подкожни мазнини и шкембета а на жените по изoтзaд.

3

MaйMyнaтa

преди 1 година

Аэ нямам енергия, полэвам чужда и не се притеснявам от кражби

2

Анонимен

преди 1 година

Мише, дай една статия за 10 навика, които ни дават сексуална енергия.

1

Анонимен

преди 1 година

Съвет N5 е ценен, не го подминавайте. Важи и за професионалните, не само за приятелските среди. Лицемерни "приятели" сред колегите подпитват какви идеи имаш. Ти си наивно младо специалистче, но вече имаш златна идея. Споделяш чистосърдечно и още в близките дни някой безскрупулен крадец вече е "блеснал" пред шефа с твоята идея. Възлагат му да я разработи и той прави това като с две леви ръце, а ако е прекалено нагъл, издейства от шефа заповед, която да направи от теб негов помощник.