10

Никой

преди 1 година

Абе яж квото искаш,пази диета,пии каквото искаш и цял ден лежи на дивана и чакай Аладин да се появи да направи чудото!Маика му е тренировката,бягане,дълго ходене ,завърти се на фитнес или улични лостове е това всичко се балансира от личен опит...иначе може да си 100-150 кг да живееш в мазето да не правиш грам движение и да четеш тия неща и да си викаш ся ше изям едно кило авокадо и ще пия КОЛА ЗЕРО щото някой е казал...движението е живот

9

Анонимен

преди 1 година

Имам познат над 100 кг. пуши по една кутия цигари на ден и пие по 500 гр твърд алкохол като замезва със всякакви колбаси, фъстъци и каквото се сетите вредно и накрая има перфектен холестерол. Всичко е до ген като здравите зъби, косата която не е паднал и няма един бял косъм до 40 г. ноктите и т.н.

8

Анонимен

преди 1 година

Храната влияе 10-15 % на холестерола. Не ям нищо пакетирано и обработено като чипсове, торти, коли, фанти и други. Не ям и месо освен заешко и пилешко без кожа в умерени количества. Не консумирам и тестени освен пълнозърнести и пак ми е висок холестерола. Ям редовно бадеми, авокадо, овесени ядки, леноно семе, ябълки и абълков пектин, куркума, всякакви зелени зеленчуци без термична обработка, риба, сьомга, риба тон, скумрия и прочие и накрая няма резултат.

7

Между другото

преди 1 година

Холестеролът беше доказано, че няма отношение към храненето ;)

6

Хахахахаха

преди 1 година

Егаси Мишите по-голям лекар от лекар! Само тя знае как да излекува хората с висок холестерол! Хвала!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Е не сме като тебе да имаме култура в храненето.

4

Анонимен

преди 1 година

Балканскияттт ***, който яде като вол всеки ден - пържени картофи, кюфтета, салами, много ясно, че ще е с висок холестерол. Нямате култура на храненето

3

Анонимен

преди 1 година

Какни ся тия изгзъци задължително за всичко трябва да ядем аншоа,Авокадо с други глупости паста да ви имам ястията

2

Анонимен

преди 1 година

Моят баща е на 87 г. Цял живот не е правил изследвания, не е ходил по лекари и в болница, и точно сега се наложи да постъпи...и то...заради ХЕМОРОДИ, които цял живот са го мъчили, ама чак сега се утежни положението. Преди да го оперират, му направиха ЗА ПЪРВИ ПЪТ пълни изследвания, лекарите се шашнаха - ТАКЪВ ЗДРАВ МЪЖКИ ОРГАНИЗЪМ НИКОГА НЕ СА ВИЖДАЛИ - кръвно 102/55, кръвна захар - 3, нормален холестерол, киселинност също. И му викат - спокойно, дядо, сега ще те оперираме, едни Х нищо не са.

1

Анонимен

преди 1 година

Ето и още един трик. Яжте редовно прясна люцерна и магарешки бодил..