16

До анонимен 9

преди 1 година

Във вашата фирма може да не е нужно да вдигат МРЗ на тази ,дето я наричаш пикла ,но има други частни фирми ,в които ,за разлика от вашата хората на МРЗ ги убиват от работа .Така че не слагай работата на вашата пикла под общ знаменател с работата на много други хора на минимална раб.заплата.

15

Никой

преди 1 година

Да и една чистачка взима минимална заплата на някой места им взимат душата все едно им дават милиони,на други места нищо не правят и най интересното е като кажат ми тя чистачка...ми тогава *** ти да чистиш и тя е човек и тя заслужава да взима пари нали някой трябва да я върши и тази работа.Като кажат и гледай я сега не си е свършила работата тя е мързелива!Ми не е ,просто и дайте повече пари за стимул да видите как всичко ще свети!!!За всяка работа си има хора,но не давате пари!

14

Никой

преди 1 година

Както съм казал....Средна заплата в България примерно е 1800 лева,минимална заплата 710-750 вече не мога да им хвана спатиите с тия умрели 20-30 лева увеличения.Та като сумират двете и ги разделят не прави заплата от 1200-1300 лева ЧИСТО прави НЯКОЙ взимат 1700 лева а другата част от Българите взимат минимална.Така че аиде да не се залъгваме се

13

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън, дрън, безсмислени приказки.

12

Анонимен

преди 1 година

Заплатата малка, но цените европейски, докога смятат икономистите да залагат на ниски заплати като конкурентноспособност? Колко още хора трябва да се изнесат заради лошите икономически условия в България?

11

Анонимен

преди 1 година

Като гледат от запада, защо копират почти всичко, но не копират почасовата ставка и минимума. Реално около 700000 българи работещи са на минимална 710, чисто около 550 лева.

10

Гоги

преди 1 година

Държавата трябва да дотира минималната и средна заплати,и да не определя размерът им, трудовия договор е между работника и фирмата,а държавата определя размерът й,даже на сектори, минимален осигурителен доход трябва да има само,за да се раздвижи пазара на труда.

9

Анонимен

преди 1 година

"Само три пъти по-малка ни е заплатата от тази в Брюксел. " Е това вече ме утеши! Щом е така, всичко е ок!

8

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 1 Неадекватните ще определят какво е адекватно.

7

Анонимен

преди 1 година

Да се отмени максималната пенсия от 3400 лв. Нея ще я взимат само депутатите, а те всъщност трябва да са в затвора. Всички, които са били депутати от 1991 г. до сега са работили против националните интереси на България.

6

Анонимен

преди 1 година

Кои неравенства да се намалят?В момента в офиса сме аз, с две и половина МРЗ и една пикла, дето нищо не прави по цял и взема една и половина МЗ. В един момент се вдига МРЗ и шефа решава малко да повиши заплатата на пиклата, обаче моята е значително по-голяма, следователно може и без увеличение. Само дета аз върша много и отговорна работа, а пиклата дреме по цял ден и от време на време д*уха на шефа. Е, това е ползата от увеличенитео на МРЗ...

5

Българин за съжалени

преди 1 година

от 2007 директиви и светло бъдеще, резултата 2 млн души избягаха. и продължават. Махат се от мизерията и безперспективността. Като се върнат от носталгия виждат от какъв гьол са се измъкнали и пак обратно. ще е така докато измрат роднините и не продадат имотите. тук всичко е старо некачествено и пошло, пълна дупка!

4

Анонимен

преди 1 година

Адекватност,неадекватност,Европейската директива гласи-МРЗ трябва да е минимум 50 процента от средната за всяка една страна от съюза,или 860 лева за България при средна според НСИ 1720 лева,какво повече има да го въртите и да го обсъждате?

3

Анонимен

преди 1 година

98% от българите взимат заплата под 1000лв.Останалите са разни директори и високоплатени специалисти с огромни заплати, които изкривяват статистиката.

2

Полицай в Бобов дол

преди 1 година

Сканираха мозъка(реално) на полицаи с Честотен Модулатор и софтуер на Съркъл от NSO ISRAEL в Бобов дол - мислят по цял ден как да откраднат на някой парите, мислят за схеми за източване!.........Приятен ден!

1

Асан

преди 1 година

Тоз червен кхмер взема 40 000 еврозаплата :)))