21

Пепи

преди 1 година

До Ивелин МихайловБас ловя че яхта на живо не си виждал . Най много мистрията и кофата . Общак на обект си ти .

20

Анонимен

преди 1 година

Прави са. Работодателят ти заплаща 8 часов работен ден. Никой не ти плаща отиването и връщането от работа, което в София може и да е 3-4 часа на ден, да не говорим за разходите за транспорт, които поемаш пак ти. Хората вече не са толкова ***.

19

Възмутен

преди 1 година

Пак манипулация!Не 2 трети от българите а от канцеларските лентяи!Стругар,тракторист,кравар,леяр,сеяч,копач дето ви ранят няма как да "работят" от дивана !

18

Анонимен

преди 1 година

Излиза че 2/3 са офис работници? Жална и майка на такава държава!

17

Анонимен

преди 1 година

Понятие си нямат, какво е работа

16

Хоум офис

преди 1 година

Предимно от вкъщи и предимно по гръб.

15

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Ами ако прочетеш "Къде са яхтите на клиентите?" ще разбереш бе пепи.. няма да ти изнасям безплатни лекции.. ;) ама бас ловя,че не си прочел нито една книга през последните 12 месеца.. няма и да прочетеш :)

14

Мими

преди 1 година

Много любопитна статистика. Правена от хора , които си мислят , че доматите се берат с коловете и картофите се вадят с бомби !

13

Пепи

преди 1 година

До Ивелин Михайлов какво ги правиш ??? Бас ловя че никога не си правил това упражнение . Всички залагат на възход . А не на спад . Всеки втори философ обяснява как е заложил на губещи акции и е спечелил . Аре че имам да работя . Не мога да разбера как работиш като си нон стоп у форума .

12

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Като борсите тръгнат надолу ги шортваш бе пепи.. ;) ако изобщо знаеш какво е това и как се прави.. ;) :D

11

Оня

преди 1 година

Бай Сашо тираджията харесва това!

10

Пепи

преди 1 година

До до 4То бива да инвестираш ама като фондовите пазари са на загуба , трябва да бачкаш . А няма как да работиш отдалечено . Един бизнес си иска наглеждането . А не философи .

9

Българин

преди 1 година

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна с термопомпа. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кг станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

8

име

преди 1 година

Това проучване в София ли е правено ? В производството няма как да се работи от къщи, в търговията и услугите на дребно няма как да се работи от къщи. В държавните и общинските институции, които са основен работодател на много места, също.

7

до 4

преди 1 година

7-цифрена сума има всеки втори кореняк софиянец в различни имотни дивиденти. Това ли можа да измислиш? Собствен бизнес и пари над 1 милион... Умните хора пари не държим, а инвестираме. А, прочее, имам собствен бизнес, да. Че дори цели 3. Всичките ми отношения с работодатели са бизнес 2 бизнес и всичко минава през моите компании :) Хубав ден.

6

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато 2/3 от Българите предпочитат хич и да не работят, ама това е друг въпрос.

5

ьаьаь

преди 1 година

Е кво няма да е по-добре ще ходя да се правя на циркаджия 8 часа, да мога да издържа и колегите и шеф и све. Я си седи дома, на спокойствие.

4

Пепи

преди 1 година

До до 1 знай си цената . Ама в магазина искат пари . А не голо самочувствие . Трябва да имаш 7 цифрена сума и собствен бизнес за да си я знаеш .

3

до 1

преди 1 година

При робите е така. Но някои хора си нямаме собственик и си знаем цената.

2

Анонимен

преди 1 година

Работя 80% от вкъщи от 15 години. Покрай КОВИД- 90% и нагоре. В офиса ходя да поиграя тенис на маса, на масаж, да идем на хубав гурме обяд, да се видя с колегите. Имам шумоизолирани и акустично третирани 2 работни помещения- едно в София, на последен етаж на нов блок с гледка към Витоша и къща на 35км от града в планината- рай. Да се тикам в офис мразя от години. И не, никой няма да ни върне в офиса, защото вече нямаме такъв. Парите от наем отиват за добавки за глезотии за хоум офиса.