41

Анонимен

преди 1 година

Такива лакеи в офиса, като ***, наремето какви *** имаше като лакеи

40

Joko

преди 1 година

Работата от къщи ( home office, както му викат новоизлюпените) била за предпочитане ? Изкарвали много пари ! Да, но цял живот ще си останат чираци ! След време две приказки на кръст няма да могат да обелят !

39

Анонимен

преди 1 година

До DevaThorсамо дето му правиш мечешка услуга на твоя приятел. Утре ще го вземат някъде като мид ниво и като го видят, че е гола вода, ще го уволнят по бързата процедура

38

ьаьаьа

преди 1 година

До имеТе говорят за хората, които работят от къщи, а не тези дето симулират ратота и чакат ЕС проектите да цокат. Администрацията в държавата не работи от половин век и повече ,а и тя е търтей. Трябва конкуренция. Щом те конкурират от дивана, значи проблема е в теб. Чети, учи и работи с главата. Никой не плаща много за ръчен труд. Човек може да управлява милион роботи с главата, но има само две ръце. Бъдете практични.

37

DevaThor

преди 1 година

Аз така казвам. Работа в офис 8600лв ,а работа в къщи 2000лв. Вече работодателя да си прави сметка, колко иска да плаща. Аз работя на 4 места едновременно и си докарвам 10к. от къщи. Като съм писал на 4 часа 3 от работите, а другата е на един приятел. И на него му върви стаж също и то без да работи. А имам и много други приятели. В Jоbs и linkedin е пълно с работа и обяви

36

Програмист

преди 1 година

Eй го 34 още един дето живее в 15ти век.. алоо 21 век сме комбайните и тракторите са безпилотни с АИ, а в Англия някои ферми вече роботи берат ягодите и вадят картофите.. скоро всички селт аци ще останате безработни щото други не знаете и не искате и да знаете.. за вас интелектуалният труд е ад, защото главите ви са празни и удрят на кухо.. те затова и пуснаха ковида,ваксите и кризата,че са разчистят света от такива излишни навлеци като вас..

35

Анонимен

преди 1 година

Живеем в квартал Драгалевци. Зад къщата имаме градина, засаждаме си фасул, домати, краставици. Не даваме пари по магазините. Научени сме от малки на трудолюбие. За което сме благодарни на нашите прадеди.

34

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 33 щото в тоя форум се подвизават предимно сел яни.. те от друго не разбират като цяло и все още живеят в прединдустриалната епоха.. хахах затова и са бедни като църковни мишки.. :D

33

До 33

преди 1 година

Щото едно време България беше първа по селскостопанско производство в СССР, нашите прадеди всички се трудеха по нивите, кой тютюн, кой жътва, кой коноп, лен, ориз. И това е залегнало в българския фолклор - трудолюбивият човек. След 90-та година разруша всичко това. Станахме модерни.

32

Анонимен

преди 1 година

Хоум-офис е точно това - офис вкъщи. Ако преди не си работил от офис и сега няма как да го преместиш. Иначе аз работя само дистанционно - от планината, от морето и т.н. Като съм в града си ходя да си социализирам с колегите, че иначе си е голямо изперкване вкъщи с жената по цял ден, години наред.

31

Ивелин Михайлов

преди 1 година

пепка айде отивай да редиш тухлите, че пак ще те уволнят ахахахх а иначе всеки може да провери какво съм работил, аз не си крия името за разлика от тебе ;)

30

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха

29

Пепи

преди 1 година

До Ивелин Михайлов а ха ха ха . Гледай да не лапнеш некоя муха . Аз съм работил в строителството и не се срамувам . Ама ти май нищо не си работил .

28

Ивелин Михайлов

преди 1 година

пепка стига си ми говорил за твоята професия ахахах

27

Анонимен

преди 1 година

А едно време на село за тютюн баба и мама ме вдигаха в 4 часа сутринта да берем, рано рано на нивата. Няма не искам, няма недей....тати инак шамари раздаваше, кат те зарита и с ритане до нивата, навеждаш се и береееш тютюна. А ся - ХОУМ ОФИС -ПФ!

26

Пепи

преди 1 година

Ивелине - напиши името ми в Интернет - казвам се бил гейтс . На бедняците като тебе все гроздето им е кисело . Аре че бригадира те търси . Трябва да чистиш мистрията и да местите скелето . Почвате юридическия факултет .

25

Ивелин Михайлов

преди 1 година

пепка напиши ми името в гугъл и разбереш кой съм ;) на бедняците като тебе все гроздето им е кисело ;)

24

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Еми като няма толкова много работа за отдалечен офис какво правиме . Да създаваме работа за тия които ги мързи да отидат да работят . А собствениците и инвеститорите какво мислят по въпроса .

23

Дони

преди 1 година

Прекопават паркета в хола... :DТо и днесаджийте явно сте така, щото половината ви материали са като след шише долнокачествена водка...

22

Анонимен

преди 1 година

От моите познати/приятели/колеги 90% категорично казват, че има ли връщане в офиса, от януари ще се търси нова работа.