69

ГЕРБ

преди 1 година

Роналд Рейгън бе клазал бедността е справедливо наказание за неграмотнитеи необразовани паляци. По процента на партиите които отново е наредят паляците от които 99% ЩЕ СА ОТНОВО ЛЯВО ЛИБЕРАЛНАСМЕТ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ ПАЛЯЦИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД.

68

До 77

преди 1 година

Споко . Той няма да доживее до пенсия

67

Анонимен

преди 1 година

Видяхме учените ай-ти специалисти от Харвард какъв им е умственият капацитет, връзвайте се на глупостите на такива и голодомора ви е в кърпа вързан. Няма да обяснявам какво е голодомор, имате гугъл.

66

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията ме скача. Тя не е скакауец.

65

Анонимен

преди 1 година

На "икономиста" пожелавам, да му се връща моята "забогатяла" пенсия, когато се пенсионира. Не разбирам, защо и той казва, че сме във война. Във война ли сме?

64

анализатор

преди 1 година

До: номер 63 "Той знае, че заплащането на полето е минимално ПО ЦЯЛ СВЯТ." Само да добавя, че съм попадал на обяви в които се търсят гoвeдapи, oвчapи и подобни, и заплатите не бяха никак лоши! Но това не ти е като да си седиш в офиса, ставаш по тъмно, лягаш си рано за да се наспиш, по цял ден навън, а носиш и материална отговорност. Не всеки го може. Така че да не се обиждаме на професии...

63

Анонимен

преди 1 година

Изберете пак комунолевите умопобъркани леберал-комунисти като гьотверен Василеви Киро простуоту и оная тъпалелка Корнел с кв. Максуда-Възраждащият и се кафев циг..нин.Точно 1 година още ви давам и всички полуживи комуни след идната турбоинфлация пенсиите и заплатите ще си ги лепите тапети с 6000 лв хляб Ще ядете пясък и камъни ще се къпете в реката На тъмно ще стоите и пари за свещи няма да имате вие болна комуно либерална сло-во4ь с жалки бедни неграмотнипаляци гласуващи за комунисти

62

анализатор

преди 1 година

До: номер 65 "Ами то по тази ЛОГИКА къде се ИЗКАРВАТ най-много пари - Пропускаш Хазарта и Проституцията дори са освободени от данъци." Виж, в хазарта има пари наистина, гледах обяви за работа за инженери (не само програмисти но и такива също търсят) във фирми в сферата на хазарта, и парите там не са лоши. Проституцията в много държави е легална, като Германия.Но има лекари, особено пластични хирурзи, анестезиолози и прочие.Лошото е че най-добрите бягат от България, каквото и да си говорим.

61

Анонимен

преди 1 година

Тук някакви комплексирани клошове се хвалят със смешни заплати от 10к лв, явно за толкова им стигат фантазиите и не са чули, и не знаят, че истинските специалисти, които не се хвалят наляво и надясно, например работещи в АЕЦ, взимат от 50к евро нагоре. Също има и пластични хирурзи, които взимат тези пари на ден, но там става въпрос за злоупотреба с глупостта на хората. Тук не говорим за предприемачи и бизнесмени, които са съвсем друго ниво. Истината е, че краят за всички е един-2/2м под земята.

60

Анонимен

преди 1 година

То това е само началото - той Запада обеднява, а какво остава за държава със много слаба икономика, почти никаква армия, уникално високи нива на корупция и изцяло зависеща от другите държави? Скоро ще видите какво е обедняване.

59

анализатор

преди 1 година

До: номер 63 "Той знае, че заплащането на полето е минимално ПО ЦЯЛ СВЯТ." Знае кой точно?За някои неща които казваш си прав, за други не мога съвсем да се съглася.Защо работата на полето през 21-ви век я свързвате само с мотиката и лопатата?Това да не ти е 19-ти - 20-ти век, като в поемата на Яворов: "Дий воле, дий!"?В селото на баба ми и дядо ми съм виждал комшия работи с трактор - чисто нов, с климатик, минибар и GPS. Работеше като учител но се отказа че парите били малко.

58

Е

преди 1 година

Как няма да се увеличава инфлацията? Сега на тия, докато напълним чекмеджетата с нашите пари.

57

Колко ПРИМИТИВНО

преди 1 година

Хора НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ че Държавата ФАЛИРА и ПРОПАДА и всички маймуни по клоните на дървото ще паднат на земята? Всички ще пострадат. Хората с много пари НЕ обикновени хора работещи с професии, а това са Собственици на бизнеси, Мутри и Бандити, които по всяко време могат да напусна България както плъховете първи бягат от потъващ кораб.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63, еййййййй значи беееее! Сега им развали всичките опорки! И накрая ако разберат, че най-големията проблем за тяхната бедност са самите те? Ще настъпи някакъв катарзис... и може нещата в държавата да се подобрят! Изивинявай, размечтах се! Няма да стане скоро! Това е разликата между българското и западното общество! Там шофьорът знае, че няма кой знае какви умения и знае към коя класа принадлежи. Тук всеки се смята за повече от другите и все мрънка, че някой му е длъжен :) Интелект!

55

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

МАЙ- НА - ТА И НА ИНФЛАЦИЯТА ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО Я ПРАВЯТ

54

ДО АНАЛИЗАТОР

преди 1 година

Ами то по тази ЛОГИКА къде се ИЗКАРВАТ най-много пари - Пропускаш Хазарта и Проституцията дори са освободени от данъци.

53

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Albi, да, знам много като теб! За съжаление и същите се оправдават все с някой друг за това, че са непрокопсаници. А жените им били все криви :) Всеки си живее живота. Нали знаеш... има прослойки. В моята прослойка хората учат и се развиват! В твоята явно е обратното. Всеки сам си решава. Все пак няма как всички да сте от 20% хора, които могат :)

52

Анонимен

преди 1 година

Едно не разбирам- бедняците само лаят как не можело всеки да е ИТ. Аз не съм ИТ, нито жена ми, но печелим повече от добре за България. Разбирай над 10к на човек месечно. Беднякът сам си избира да е такъв. Той знае, че заплащането на полето е минимално ПО ЦЯЛ СВЯТ. Какво искате, не разбирам?! Равно заплащане с архитекти, лекари и програмисти ли?! Без шофьора нямало да има доставена храна. Хубаво, и шофьорът е най-нископлатен по цял свят. Защото това го може ВСЕКИ.

51

анализатор

преди 1 година

До: номер 50 "Съгласен, само с програмиране не се произвежда хляб. Но се изкарват мноооооооого добри пари." Колко добри? Я си помисли? Понеже тук се спори колко "умни" били програмистите нека кажа нещо. И аз съм учил програмиране но не работя като програмист. Мога да местя фигурките по шахматната дъска, но и гросмайстор не съм станал. Е, ако някой програмист ми се похвали че е станал гросмайстор, ще го призная.Иначе... и Вуте може, и Нане може, ама козата си сака пp*ч!!!

50

Пази Боже България

преди 1 година

БОГ да ПАЗИ България от РАЗНИ спасители от ХАРВЪД и разни ИТ предприемачи Иновативни Психопати и ГЛУПЦИ дето се напират към ВЛАСТ и ПАРИ от Държавата да ГРАБЯТ.