28

Анонимен

преди 1 година

Даже в ЕС може въобще да не е поскъпвал.

27

Дидо

преди 1 година

Незнам дали програмисчетата осещат ама скоро на народа ще му кипне и ще има обесени програмисчета на дарветата. Не може така да се подиграват на хората който им плащаме високи заплати от нашите заплати.

26

НЕЩО СЕ ОБЪРКАХ?

преди 1 година

ХЛЯБА Е ВРЕДЕН, ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА Е СКЪП И ДА СЕ ЯДЕ ПО ПО МАЛКО! ЯЙЦАТА - СЪЩО. ОЛИОТО, МЛЕКОТО, СИРЕНЕТО, КАШКАВАЛА, ВСИКО Е ВРЕДНО, ЗА ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ! ГЛАДА ЛЕКУВА. НИНОВА МИСЛИ ЗА ВАС! А КИРО И АСЕН НАПРАВО ВИ МИСЛЯТ ЗЛОТО, КАТО ВИ НАПЪЛНИХА С ПАРИ!

25

Анонимен

преди 1 година

Важното е , че намляхме от 9 на 5 мил. Тенджетрата и жабата .....

24

SS

преди 1 година

Като минат изборите ще видим колко ще стане хляба ?

23

Анонимен

преди 1 година

"Основна причина за тази тенднеция е руската военна инвазия в Украйна, тъй като Русия и Украйна са водещи износители на зърнени култури, пшеница, царевица, маслодайни семена ..."А ние не сме...така ли умнокрасиви журналистчета?! Имате ли представа, какви огромни обеми, хлебно зърно изнася България?Ама виновна е руската инвазия...Тikвеници!!

22

Анонимен

преди 1 година

Ама пък бати ви Бойко го няма. нали за това беше борбата. Едрия бизнес вече си спестява от данъците. Новите мутрокомунопрезидентски слуги теглят кредити смело и безотговорно, даже 30-40% от тях раздават на пенсионерите. Е сега тия пари с лихвите някой трябва да плати. Поне до изборите ще има известно затишие. После - да ви е яка оная работа. Радвайте се ББ не е на власт

21

БИВШИЯТ МАКЕДОНСКИ П

преди 1 година

ЗАД АНТИБЪЛГАРСКАТА ИСТЕРИЯ В РС МАКЕДОНИЯ ПРОТЕСТИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА АНУЛИРАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С БЪЛГАРИЯ СТОИ РУСИЯ, КОЯТО ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ РАБОТИ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РЕГИОНА, КАЗА БИВШИЯТ МАКЕДОНСКИ ПРЕМИЕР ВЛАДО БУЧКОВСКИ.

20

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ДАА АМА ВДИГНАХА И ПЕНСИИТЕ МНОГО! СЕГА ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ ГОТВЯТ А НАПРАВО ПОРЪЧВАТ ГОТОВА ХРАНА ОТ РЕСТОРАНТИТЕ! СТИГА РЕВАЛИ БЕ, БОГАТАШИ!

19

Анонимен

преди 1 година

Каква ирония на съдбата. Руската слуга Унгария с най-високо поскъпване на хляба. А радева България доста над средното за ЕС. Путин що не си спасява слугите?

18

Хе Хе

преди 1 година

Социалната политика на червената Корни и експерта по фалира от 97ма

17

Анонимен

преди 1 година

Нали ревем срещу украинското зърно, това е важното. А през това време любимите ни родни производители надуват цените

16

Давам

преди 1 година

Наказателен Вот за Възраждане, вярвам че Коста, ще е Безпощаден към Предателите!

15

Космонавт

преди 1 година

Не гласувайте за никой, всички политици са ***. Гласувате ли, значи искате да продължим да сме колония на Германия и да ги изхранваме. България е супер богата държава, една от най богатите в света! От нашето злато, от митниците и от още няколко скъпоценни метала се издържа целия Вавилон (ЕС). Реално, всеки български гражданин е милионер, но живеете в будна кома, сън, заблуда и лъжа, че сте слаби и от нас нищо не зависи. Време е да заиграе тоягата, събуждайте се!

14

ЩО СТАВА ТАКА?

преди 1 година

ВИНАГИ ЩОМ БСП ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА И ВСИЧКО ПОСКЪПВА ДВОЙНО?

13

Кики Корчо ИДВАА

преди 1 година

Очаквайте скоро ПП ако успее да влезе в парламента ако хората го позволят наистина това да се случи то Киро ще вдигне цената и на хляба да е над 300%

12

Анонимен

преди 1 година

...последните 12 години

11

Анонимен

преди 1 година

Тика сме факири С евтин ток и собствена реколта най-голямо поскъпване. Това е либерализъм в действие. Западни ценности.

10

Анонимен

преди 1 година

Е ама нашият хляб с украинско зърно има екстри, свети в тъмното :)

9

Анти

преди 1 година

Алчност, чиста комунистическа, безверническа и безморална алчност! Това е истината за довчерашните другаре...