46

Анонимен

преди 1 година

Аре да я кОпат по бърже тая, оти както е слънчево ако я разнасят още дълго по улиците, ЧЕ се затопли саркофага, на влечугото ще му се затопли кръвчицата,ще отвори капака и Чарлз ще умре от яд.

45

Анонимен

преди 1 година

Мразим ги в коментарите, а като ги видим на живо широка усмивка като на Чеширския котарак. Стига с тази шизофрения, преценете най-накрая мразите или харесвате.

44

Анонимен

преди 1 година

Още ли я разнасят? През Индия и Австралия ще минат ли? С този ход 75 крачки в минута, ще обикалят сума години. Ще изморят моряците.

43

Анонимен

преди 1 година

Ние сме еггггати народа - преди се кланяхме на изтока, а сега на запада и все сме зле. Да ги питам пребоядисаните в синьо бивши комсомолци като говорят как при бай Тошо имало "култ към вожда" та да ги питам това сега какво е?!?! Иначе всички западни медии се смяха какво показно погребение било 2011та на Ким Чен Ир.Ми това сега е даже по мащабно и в пъти по скъпо. Двойни стандарти.

42

Анонимен

преди 1 година

Обаче как животът е един и същ навсякъде, на Даяна как и видяха сметката по нашенски. И после там имало закони и нямало престъпност.

41

Анонимен

преди 1 година

Мишкитеи чумите ги яли едно време, пенито на две са цепили, но сега вече лордове и кралици. Мишоците все още обикалят по улиците, но вече са охранени.

40

Анонимен

преди 1 година

Какъв облъчен народ гледат на бабата ковчегът и като се появи Меган и веднага реват да се качвала на самолета. *** ама от най-големите.

39

Анонимен

преди 1 година

Отива кралицата в ада и среща Горби... Hello Горби тука има ли чай?!?!? А Горби "Има Елизабет- ей там в оня казан, само че ври и кипи и не го пиеш ами се къпеш в него....." хахахагахахахагагага

38

Анонимен

преди 1 година

Второто най-тъжно нещо след смъртта на кралицата е ако някой източноевропеец им каже, че не мисли скоро да се връща в държавата си. Направо им се преревава на мързеливците, които хем искат някой да им върши работата, хем да са си само тях, но да си лежат у тях.

37

Анонимен

преди 1 година

Директното предаване и всичко, свързано с погребението подчертава колониалния ни статус. Някой да ми каже какво общо има кралицата с България- нищо. Посещавала ли страната ни- не. Същото се случи и при посещението на папата у нас. По цял ден СМИ говореха и предаваха за него. Мисля си ако утре почине някой наш учен или поет дали ще му се направи подобно погребение. Никога, но погребението на кралицата е номер едно. Ние сме западна колония и политиците ни са негови, а не български служители.

36

Нямам Телевизор,а PC

преди 1 година

Дават ли го по някоя бг телевизия на живо?

35

Гледам на живо

преди 1 година

Всичко върви по план няма изненади. Дори Рундьо е там и скърби. Много си бяха близки с кралицата...

34

Анонимен

преди 1 година

До До 42 Точка 2 е направо смешна, другото е естественото развитие на света. Нещо конкретно има ли, което я отличава? Или просто е плувала по течението.

33

Анонимен

преди 1 година

Оффф току що обявиха минута мълчание в църквата и нашите мисирккки дето излъчват тая глупост замълчаха и те..... Сигурно даже са станали прави в студиото..... Егатттти и слагачите сорошки.

32

До 42

преди 1 година

Факт1. Когато Елизабет се възкачва на трона ,Британия се разделя с имперската си власт. 2. Елизабет направи монархията достъпна за хората , а примерът и се възприе от други европейски и световни монарси .3. По време на нейното управление страната се променя социално и икономически. И други събития и промени. Е, бива ли да си толкова елементарен, А?!

31

Анонимен

преди 1 година

Вече си бях помислил, че няма да я заровят до края на годината тая. То церемонии, поклонения, глупости...вече става като безкраен индийски сериал

30

Страшно тъжно!

преди 1 година

Гледам ритуала на живо и не мога да укротя скръбта си. Единственото, което ще ми помогне е да се обяви 3 дни национален траур - до края на седмицата, за да можем да превъзмогнем мъката. Гълабе, действай моето момче! Издай указ

29

Анонимен

преди 1 година

Първо оня палячччо с пиците горби, а след седмица и тая гушерка фъргга топа.Следващите на трамплина са Бидоня и Сорош - нека теглят чоп кой ше е пръв, а може и за да не се карат да изпукккясат в един ден. Тъкмо нашите медии ше се чудят за кой да скърббят повече. За едно бе прав Баце - Миссссирки сте!!!

28

Анонимен

преди 1 година

27, 'Няма ли някой изтрещял ингилиз от залата да се хвърли върху ковчега и да зареве, както бащата на Лора Палмър се хвърли върху ковчега й в "Туин Пийкс"?' --- той баща й я убил, ако си гледал филма Fire walk with Me, който е далеч по-добър от сериала щото има сюжет с начало, среда и край.

27

Анонимен

преди 1 година

И какво взе със себе си кралицата? Абсолютно същото ще вземе и всеки един от нас...