66

Анонимен

преди 1 година

Преиграва те вече,едно време на живо предавай погребенията на Брежнев,Черненко и Андропов.Иде ми на нещо такова.

65

Анонимен

преди 1 година

абе прави ми впечатление че много лек тоя ковчег - осмина юнаци го дигат кат чаршаф

64

мнение

преди 1 година

Абе, тая като я разкарват цяла седмица като панарджийски кон, не се ли вмириса в ковчега?

63

Анонимен

преди 1 година

Вия сте болни бе, наистина ли го гледате това хах

62

НАРОДЕ???

преди 1 година

Баба ти Лизи умрела от старост. Една седмица национален траур в Англия, все едно се е взривило училище. Извънредни новинарски емисии цял ден по няколко часа все едно пак е 11/9/2001. *** колонизирано племе зяпа БТВ и плаче неутешимо за бабата все едно присъстват на погребението на Левски. Междувременно се оказа, че строителството на тръбата по която трябва да тече азерски газ е незаконно. Ама кой го интересува такива неща като днес заравят бабата. Народе????

61

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам:С какви пари се финансира излъчването на погребението на Елизабет Втора по БНТ.БНТ не е ли държавна телевизия???БНТ не е ли телевизия на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ???БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЛИ РЕПУБЛИКА????С КАКВО ПРАВО ДЪРЖАВНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЩЕ ЗАНИМАВА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ С ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЕДИН МОНАРХ???НИЕ ДОМИНИОН ЛИ СМЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ИЛИ НЕЗАВИСМА РЕПУБЛИКА, ЗА КАКВАТО СА СЕ БОРИЛИ НАШИТЕ ПРАДЕДИ????

60

бай Тъпчо

преди 1 година

Абе що не дават хората да се снимат с нея бе? Едно време като умря дядо, на 5-6 години съм бил, бяха изправили напред ковчега, та почти прав седеше.И около него 40 човека се наредили и ние малките най-отпред. Ей такава снимка имаме и още я пазим. Кой не вярва, да дава адреса и му я пращам да види. Пък сега, пред един затворен сандък се редят и кво има вътре никой не знае. Да му дигнат капака, да си правят селфи хората с нея и в къщи в рамка да я турят. Туй си е уважението.

59

Анонимен

преди 1 година

га ше я прощават Кралицата - вече два часа обикалят из Лондон

58

Анонимен

преди 1 година

По- перспективно беше в Шотландия, че при затопляне още малко на климата тази част ще бъде под вода.

57

Другарят Сталин

преди 1 година

Пилетата от Монако дали са там?

56

Анонимен

преди 1 година

Аре заравяйте я и спрете да ни занимавате!

55

Анонимен

преди 1 година

Тези хора имат достатъчно запаси от Индия, Гана и т.н. Монархията е със сувенирна стойност. Като имаш натрупани пари в джоба все ще си добре и колелото ти ще се върти. Като нямаш два лева в джоба ако ще и пет кралици да имаш е все тази. Красотата, мирът и спокойствието идват с парите, а не с формата на управление.

54

Анонимен

преди 1 година

Има какво да научим от англичаните и най вече техният лозунг,че "няма вечни приятели ,няма вечни врагове ,а само вечни интереси."Дори и това величествено изпращане на кралицата към вечния й покой не е продиктувано от силни емоции.И там се крият интереси.Може би това е сбогуване и с монархията.

53

Анонимен

преди 1 година

Симеон сакса дето ни оправи за 800 дни да не се ослушва ами да ходи при братчетка си Бети. Оправи ни той-бав ни оправи-при пълно мнозинство покани ДПС в кабинета абсолютно ненужно а и вкара Баце в политиката като главсек. Айде симОнчо гушвай букета,да видиш кво погребение щИ направим - да усетиш народната любов на изпращане.

52

Анонимен

преди 1 година

Кралските гвардейци са много смешни с тези космати табуретки от одрани мечки гризли на главите. Като ги видях за първи път като дете, си зададох въпроса как изобщо виждат през тези гъсти ресни, които им покриват дори носовете. До ден днешенямам отговор на този толкова важен и съществен въпрос.

51

Анонимен

преди 1 година

Това влечуго требе да мине през месомелачката, после на екарисаж и накрая урната с прахта да я качат на ракетите на Мъск и право у Марс.

50

Анонимен

преди 1 година

Дай боже на всеки такъв дълъг и безгрижен живот.

49

Баба.

преди 1 година

(Предшествениците на куинКата са престъпници ограбвали света - наркотици робство насилие и мн.други!. Нейното " призвание" е да защити крал скатаваната институция ! *** с " блясък".

48

До долния

преди 1 година

Култа към личността не си е отишел обожествяване на дъртаци е вериозно пвихичевко заболяване

47

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Богинята Атина ви спаси от Чупакабрата Горгона с кралската корона! Слава на богинята Атина и Демокрацията! До края на годината дано ви спаси и отФатмака и от Путин!