8

следвамехронологията

преди 1 година

Дори търговец да е фалирал, потребителят няма да остане без захранване. Той минава на друг доставчик автоматично. Това, че другият доставчик ще му продава на двойна цена е несъществена подробност. Голямо черясло ни чака. Не ме гледай умно, българино.

7

Вземете си вазелин

преди 1 година

Защото Путин ще е истинския победител от тая война а ние ще сме без ток и газ и явно тая зима 500млн европейци ще тракаме със зъби от студ . Но нека явно и това трябва да стане за да разбере и най тъпия какви хора са начело на тоя Европейски съюз : )

6

П.К.

преди 1 година

Еленергия ще има, ако всичко е наред в електропреносната мрежа. Последните яростни бури и изтръгнатите от основите стоманени конструкции на стълбовете с високо напрежение показват съвсем ясно, че Природата вече е друга. Оттук всички Български институции да си направят добре сметките къде и какво трябва да укрепят, какво да заздравят. ЗАЩОТО ТИЯ КАТАКЛИЗМИ НЯМА ДА СПРАТ. И, ПРЕДИ ВСИЧКО, ЗАЩОТО ИДВА ЗИМА. Изборите - извън медиите. ПРЕДИ ВСИЧКО, ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА. ОПАЗВАНЕТО НА ВСИЧКО.

5

Зевс

преди 1 година

Някой може ли да даде гаранция, че ако всички пуснат печки и климатици разпределителната мрежа на средно напрежения няма да се запали?

4

Анонимен

преди 1 година

чат пат по някоклко граждански войни в северна българия. не е важно, българите са основно в южна

3

Анонимен

преди 1 година

държава ще има, тук таме може да има граждански протести и размирици

2

Анонимен

преди 1 година

най ме кефи че шопите ще отнесат всичко

1

Анонимен

преди 1 година

Добро заглавие, а може ли на места да има глобални проблеми?