113

Анонимен

преди 1 година

Направо ви повЕрвахме, че не може да се манипулира избора. Миналите избори бяха най манипулираните, даже по голямо менте от времето та Боко с чувалите с бюлетини. Само и само да вкарат Продължаваме Предателството са готови на всякакви шашми. От сега да започнали соц. агенциите за лъжат. Значи зо изборите тия из ме кя ри които нямат и 5 гладоподаватели пак ще са първи.

112

Emigrant

преди 1 година

предава на РИК.После ЦИК може да обяви каквото си иска или да се опита да фалшиви изборите,но всяка партия има събрани оригиналните отчети,ПРОТОКОЛИ на СИК и всяка партия може да заведе дело и в съдът да покаже и да докаже,че има измама и че са я ощетили!!За да не стане това,вината е на задкулисието и на КГБ колоната!Внушения,че демокрацията е фейк,че те КГБ и службите могат да си правят каквото искат и да ни манипулират чрез творенията на Мадуро!И ГЕРБ да спечели с машини,пак ще остане съмнение

111

От Вселената

преди 1 година

Спомням си по времето на бай Тошо гласувахме наредени на опашки по един два километра от сутринта до вечерта и стигахме точната цифра 99% гласували за партията укротителка на народа БКП, за да продължи плана на следващата петилетка, за да може да прескочи партията БКП лентата на предишната петилетка! Тия останалите 1% са били по болниците след инжекции и кислородни апарати за изгаряне на дробовете със 100% кислород, на път към гробищата!

110

Emigrant

преди 1 година

Пояснявам за измамниците и им,бецилите!В края на изборния ден урната се отваря.Комисията е от най малко 10 човека от различните партии.Броят се бюлетините и когато има невалидни според правилникът,се отчитат като такива със съгласието на всички членове на комисията!Какви пак п,ичи масали разтягаш?!СЛЕД СЪГЛАСИЕ НА ВСИЧКИ!Какъв ГЕРБ,какви пет лева!Оформят се 10 ОРИГИНАЛНИ протокола с ОРИГИНАЛНИТЕ подписи на гербера,дпсара,бкпееца,ИТНееца и на всеки представител на партия се дава това,което се пре

109

От Вселената

преди 1 година

Добре! Щом искате машинно трябва да се гласува по следния начин! Първо Гласуваш на Машината - тя ти печата две бележки - една за теб, а втората я даваш за преброяване в немашинно гласуване. Накрая се преброяват КНИЖНОТО ГЛАСУВАНЕ И МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. Ако някой не знае как се гласува с машината НАПИСВА КНИЖНО ГЛАСУВАНЕ и след това машината прочита хартийката за кого е гласувал и вкарва данните в инернета. Данните от книжното и машинното гласуване се сравняват и ако са еднакви е истина!

108

Анонимен

преди 1 година

До EmigrantВсичко се бреше и всичко излезна точно! И други сме били в комисии и знаем как герберугите броят и с какъв хъс обявяват за невалидни бюлетини, които ако са за ГЕРБ ги считат за валидни, даже да са задраскали цялото квадратче или да са гласували с кръче.

107

Emigrant

преди 1 година

тОВА,ЧЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИ С БЮЛЕТИНИ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ,П,УЧИ МАСАЛ!Пет пъти съм бил шеф на СИК и няма как да се фалшифицира и един глас!Така,че това натрапване на машините е 100%ва измама и насилие върху изборния процес!!Като са толкова честни защо никой,АМА НИКОЙ не се застъпи за броене на квитанциите в края на изборния ден?!За колко МИНУТИ се броят дори 1000 такива?И радев и ЦИК се ослушват,а платените ПРОТЕСТИРАЩИ никакви ги няма?Гробно мълчание,защото КГБ мафията държи БГ за гушата!!

106

хахаха

преди 1 година

Не гласуваш - гласът ти отива за ГЕРБ и ДПС? Нима някой иска това? Гласуваш с "Не подкрепям никого" - помагаш на ГЕРБ и ДПС да бутнат под изборната бариера партиите стоящи на ръба, така че и техните гласове да се преразпределят.

105

От Вселената

преди 1 година

Аз ще гласувам машинно само ако направят така алгоритъма на софтуера на машината за гласуване, че да мога едновременно да гласувам за всички участващи партии и да има възможност за изхвърляне на всички партии извън парламента!

104

Любопитно а другите?

преди 1 година

А ДРУГИТЕ манипулации и купуване на гласове и злоупотреба с медиите? ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ТАКА хванат ли купуване на гласове ВЕДНАГА в ЗАТВОРА и САМАТА ПАРТИЯ да бъде ИЗКЛЮЧЕНА и край това е.

103

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЦИК ЗА КАКВО СА КАТО ЕДНИ ИЗБРАНИ ЩЕ НАГЛАСЯТ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ В ПОЛЗА НА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ПОМНИМ КАК СЕ САМОНАЗНАЧИХА ШАЙКАТА РУШИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА С МАДУРОВСКИ МАШИНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДЪРЖАВНОСТТА РЕШИ И НИ ЗАДЪЛЖИ НЯМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ЕВ БЪЛГАРИЯ НЕ Е

102

Анонимен

преди 1 година

Тия машини за мен си остават принтери за по 5000-6000 лева бройката, които просто замениха химикалите от по 50 стотинки. Принтерите НЕ БРОЯТ, а само рисуват хиксче вместо вас на бюлетината. Ама в България имало много невалидни бюлетини. Че ти като не можеш даже да гласуваш по-добре да не си гласоподавател въобще!

101

Анонимен

преди 1 година

Е значи само са си дали парите предните управляващи.. Да бе, да :-х

100

От Вселената

преди 1 година

В бъдеще гласуването ще става в тоалетната. Ще има машина за изследване на звука! Като пръднеш, в зависимост от тоновете ще зависи на коя партия си гласувал. Тона в машината се уставя от шефа на партията, чрез измерване на тона в тоалетната. Та партиите предварително ще уставят височината на тоновете на пър, пър, пър, пръдене на машините в тоалетните и затова е добре преди гласуване да се нахапате по ресторантите с Боб и Леща!

99

От Вселената

преди 1 година

В бъдеще гласуването ще става в тоалетната. Ще има машина за изследване на звука! Като пръднеш, в зависимост от тоновете ще зависи на коя партия си гласувал. Партиите предварително ще уставят височината на тоновете на *** в машините и затова е добре преди гласуване да се нахапате по ресторантите с Боб и Леща!

98

Анонимен

преди 1 година

:Машините за вота нямало как да бъдат манипулирани".... а ние сме гевреци, Лъки!

97

Компютърен инженер

преди 1 година

със 20 години стаж. НЯма машина, която да не може да бъде манипулирана. Вие за канарчета ли ни взимате? Има БД, в БД може да се вкарат данни по много и различни начини, не само през официалния интерфейс.Тъй че, извинете, ама българинът не е толкова ***, колкото се мъчите да го изкарате. Да, по стария начин с хартия също може да се правят манипулации, но при машниите е в пъти по-лесно. И по-евтино най-вероятно..

96

Анонимен

преди 1 година

Някои герберуги много се плашат от машините.Спокойно! Щом с машина могат да гласуват глухи и хора без централно зрение и се оправят само с периферно, то и герберуги ще се научат. И за следващите кметските избори задължително САМО с машини!

95

Изкуствен интелект

преди 1 година

Машините в казиното са даже по-малко "побългарени" , отколкото машините за гласуване, там където играе компютър в това число програмен код и база данни , всичко подлежи на манипулация , относно гласуването на хартията нещата пак са същите , само че там хамалогията за манипулация е по-голяма, сега просто нещата вече излизат извън контрол и така...да гласувават овцете, Пастира се радва

94

Анонимен

преди 1 година

Като нямало как да ги направят open source и да ги пуснат по интернет веднага да отчитат всеки глас. Ама няма да стане, защото ще лъсне истината ако е така - тези машини са стара технология, нямаща нищо общо със съвременните криптиращи системи и подпис на документ с два дигитални подписа. И отделно най-вероятно могат да се манипулират. Ако е правилната технология няма нужда да ги пазят милиционери по складове и усвояващи държавни пари да ми се кълнат че всичко е ок.