32

Анонимен

преди 1 година

Че инфлацията е повсеместна в ЕС е истина...а стойността много над средната за ЕС в България се дължи на брутална ганьовска спекула-както с олиото например... Дори едни прости снимки за децата искани им в училище за баджове от 8 лева на 14ти септември станаха 17 лева изведнъж.....Като добавим и некомпетентност на управлението - панически мерки в стил "ще намалим ДДС за хляба" а хляба си поскъпва идва и сегашната ситуация ...

31

А,ха,

преди 1 година

Нали Киро ви вдигаше цените?Като се поддавате на манипулации сега ще търпите недоразуменията на служебното правителство.

30

Буцан

преди 1 година

Гориво надолу/2.30 без ддс, за земеделие/, ток с помощ, заплатите закотвени, те спекулативно и пропагандно ПОСКЪПВАНЕЕЕ! Ами не им купувайте стоката! Търсете на друго място! Тая пропаганда край няма, да идва втори октомври и гълъба да продължава да си ни управлява, че ми писва от тъпотии!!!

29

Анонимен

преди 1 година

А най-якото е че зимата още не е почнала. Но помнете Урвулва каза че студа и глада са здравословни! Легнете, завийте се и чакайте демокрацията и европейската солидарност да дойдат!

28

ПП ПродуктиПоскъпват

преди 1 година

ПП Паниците са Празни, ПП Простолюдието Прегладня, ПП Прибраха Пачките...

27

Далай Лама

преди 1 година

Вече установено вървим към национална катастрофа - очертава се жестока манипулация на машинния вот , след което ще имаме пак служебно правиотелство под юмручето на Фигуранта. Т. е. продължава пропадането в ямата! Честито на овцете български ! Вече няма само да ги стрижат , но и ще ги дерат живи !

26

Анонимен

преди 1 година

Малко ви е. Пак да гласувате за Кирчо и Кокорчо. Кирчо ще потупа Лена по парапета за ваше здраве че нали ще пестите от парно.

25

Размисли и Страсти

преди 1 година

Цените вървят нагоре, но имаме ли с какво да догоним тези цени?!Уникален ОЙРО съюз, уникална ''демокрация''.....................!

24

Анонимен

преди 1 година

До 18 Българите трябва да разберат, че ходенето по ресторанти както досега ще стане лукс. . . . . . . Защото ти си т ъ п ли? Жизнения стандарт се отвоюва, не идва на готово, като да те освободят от турско присъствие! Никой не е длъжен на българина! Докато си стои в къщи и чака да дойде Буци, крадливите Харвардци го плющат! И тъй би трябвало дацсе знае кого ще избира българина, ама надали! Аз и семейството и сестра ми сме за Възраждане този път, колкото и минуси да пускат!

23

Albi

преди 1 година

Яко се печатат кинти, всичко стана заради кредитните ***. В цял свят де, ама тука преиграват. Защо тези които сме си живели според възможностите, сега да се мъчим двойно. Те тия прекалиха, искат да живеят, идват от село искат дс се ширят, искат за 2 месеца да си пльокнат *** на готово, после искат почивки, искат вичко. Рефинансиране до безкрай и мислят ще им се размине. Сега всички ще им плащаме глезотиите. Ама дали ще има справедливост-едва ли.

22

Анонимен

преди 1 година

Избирайте ГЕРП или ПП! Може и БСП или ДБ или ДПС! Аз ще избирам Възраждане, единсвените! Лек ден

21

Анонимен

преди 1 година

Крадливите и лъжливите комунистически партии БСП, ПП и ДБ окрадаха милиарди нови кредити без да построят никаква нова инфраструктура. Резултата е очевиден - обедняване и хиперинфлация. Народеца да яде мазните им нагли ежедневни лъжи!

20

Albi

преди 1 година

Явно целта им е да ни уморят от глад ли не знам. Обаче в същото време на много хора се увеличава стандарта. От заведенията не излизат, поръчват си храна и още примери има. Че то по техния начин поне 5 нона заминават. Вярно много жени са в занаята, заработват си. Време е кредитните *** да си свият гъзовете, няма само те да живеят.

19

Хайдутин

преди 1 година

До морски Ау-у-у, а преди Желев не се крадеше и нямаше корупция, така ли? Явно си се родил по късно!

18

АА

преди 1 година

До Анонимен 12 Ето това се нарича русофилска пропаганда! Какво общо има ценатае на зеленчуците с цената на газа бе, умник! Това си е чиста спекула!

17

?$

преди 1 година

Усеща се, че влизането в еврозоната наближава.

16

Анонимен

преди 1 година

Май е време едни дето обикалят със скъпи коли да видят по дърветата !

15

Българите трябва да

преди 1 година

разберат, че ходенето по ресторанти както досега ще стане лукс.

14

Веско Григоров

преди 1 година

В град Левски не ни трябват домати . Софиянци да му мислят, че затворите ги чакат с разтворени врати .

13

морски

преди 1 година

Радвайте се, че глaванаците не бутнаха Валутния борд. Иначе щяхме да ходим с една торба банкноти за хляб!