52

Българин

преди 1 година

ЕС да ни компенсира незабавно! Брюксел ни докара до това положение. Вина ние нямаме и ако Брюксел не може да компенсира най-бедните си членове, които винаги са лоялни и изпълняват директно всички заповеди ... то тогава трябва ли ни изобщо да сме в ЕС, ако само ще търпим негативи оттук нататък.

51

Анонимен

преди 1 година

Целта на Радев и Киро беше да направят Възраждане първи като отвратят хората, а Стефан Янев ще им удари патерицата да ни дарят на ***.

50

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантикът Баце си идва на бял кон и ще ви реши всички проблеми, спокойно другаре

49

няма име

преди 1 година

снимките от 8 лв станаха по 14 лв Тука Путин няма вина ? виновен байдан й евро съюза

48

Karagyoz

преди 1 година

Не се плашете другарки и другари от Инфлацията, другарката Нинова има 10 начина да я спре/така пише по-горе/.Има едва броени дни до ,,свободата/изборите".Гласувайте за другарката Нинова която се бори против обедняването на народа.Само другарката нинова със нейните 10 начина може да спре Световната Инфлация.Гласувайте със бюлетина ,,сан-докус''.

47

Русяниц

преди 1 година

Ко крякъти ба - уплъчети съ на Нинова....

46

Новото нормално

преди 1 година

Нищо де, да има зрелище - война, кралица, избори. Много важно, че обедняваме, изпростяваме и децата ни ще живеят в свят на мизерия и природни катаклизми.

45

ПП

преди 1 година

Честита Промяна!

44

Истукан

преди 1 година

Внимание, Продължаваме поскъпването (промяната) чакат с нетърпение да се върнат на власт, за да ви дооправят. За 6 месеца не успяха.

43

Турист:

преди 1 година

Почти всички реват на висок глас за инфлация, цени, кражби, безхаберие и т.н. и какво правят: НИЩО! НАВСЯКЪДЕ хората отстояват правата си и ги търсят. Ако не ги намират, променят коренно система, политици, управляващи и т.н.. Тука те разчекват, те викат хубаво ми е. Пак ще си ги избера. Мазохисти, тъпоци, безмозъчни и още, какви сте???

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 мазалотоаз съм от село и затова ти богоизбрания от градакато искаш пари за лечение или спешно кръв няма да дам защото на мен мястото ми е в колибата на теб в двореца при кралицата всяка жаба да си знае гьола

41

Анонимен

преди 1 година

A заюо траеме и не възстанем, да се бием за правата си! Хайде народе! Кой е с мене!

40

До 54

преди 1 година

Е, министър Корнелия се биеше в гърдите като намали ДДС-то на брашното, че цените ща паднат, ама баничката е 2 лева, а хляба 1,40!

39

Анонимен

преди 1 година

Не проблема само че е скъпо в Бг но е и адски некачествено. киселот мляко е пълно менте. Идете в Гърция да видите какво е мляко щото не знаете. Отделно в Бг и кисело и присно мляко се прави от вносно сухо мляко. Разбирайте, ИдИетИ лаййна. Същото е положението с всичко останало. Хляб от фуражно зърно. Свинско и пилешко месо бъкано с антибиоъици. Яйца от недохранени кокошки. Яйцата се чупят преди да си ги докоснал. Вижте в Гърция какво е истинско яйце. И т.н. и т.н.........Мога да изрежам с дни...

38

Анонимен

преди 1 година

Всичко трябва да поскъпва за да престане това безразборно харчене на *** глАви селски. тая година в гърция беше мазало. Куцо и сакато от гората се бяха изсипали там и харчат като милионери. Това трябва да спре и маймуняците да се връщат по селките колиби от където изпълзяха.

37

noFreeman

преди 1 година

откъде са тия цени бееее лъжци... домата не надхвърля 1.80 и то супер едрия... кажете че прекупвачите ги дават на тия цени на магазините...

36

цените растат, а

преди 1 година

Някаква баба в Англия си отишла за другия свят, и цяла Англия и ЕС и се покланя и се занимава с това - кой щял да стане крал - ха ха ха, крал моля ви се! какво ще стане с кучетата и, кой колко чакал на опашка за да и се поклони. Старият свят си отива с жалка гротеска.

35

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

34

БОЗО

преди 1 година

До Анонимен 26 Че с какво Възраждане са по различни от другите, същите алчни за кокал, дръгливи ***!

33

АА

преди 1 година

Чета постовете по долу и някак не мога да схвана българина! Уж му е ясно защо е беден и втора ръка, но пак обвинява друг за това. Или Евросъюза ни е виновен, макар че не той ни управлява( ако някой мрънка че ни били диктували условия, да погледне политиката на Полша и Унгария) или ПП ни е виновна, сякаш те завзеха власта с преврат. Смо ние самите не сме виновни за нищо, въпреки че всичко зависи от нас. Не съм видял стачка, нито една, гражданско неподчинение също, не броим тези с по двеста души!