29

Анонимен

преди 1 година

Голям праз!

28

до Богат

преди 1 година

Хората в България не уважават това влечуго защото е нанесло доста злини на Балканите и е част от егоистичното лицемерсно общество което е инициатор за войни и глад по света за който пропагандира през медиите да спрат. Жалки са хората като теб които нямат собствено мислене, точно такива като теб запрятаха първи ръкави за ваксини като се пропагандираше и вярват че войната в Украйна започна защото на лошите руснаци им се прииска да крадат чужви територии без причина.Отвори си очите и спри да блееш.

27

До Богат

преди 1 година

Не е нормално да ревете за кралицата на чужда държава. Това, че берете ягоди и малини на мъгливия Албион, не ви прави британци.

26

ПроСоТо

преди 1 година

До Богат....много си заблуден,мой човек !...Или просто искаш нас да заблудиш.."Половината свят" ,да не кажа и целия,се управляваше и се управлява НЕ от "царицата",а от мощните еврейски семейства !!!!..."Кралицата" ,или "краля",ОТДАВНА са само .."АВАТАРИ"....РЕКВИЗИТ...Кукли на конци...Отдавна мина времето на истинските царе,които първи са влизали в бой с тези,които са искали да завладеят !..Измислиха играта,проклетниците!..-"Нова" на вид,но СЪЩАТА по същество..

25

До Богат

преди 1 година

Ми то и Сталин е управлявал огромна територия. И за него ли да плачем?

24

Богат

преди 1 година

И сега г-н Балкански пак ще се изкаже критично, понеже той е красив като Ален Делон, изключително богат и успешен... Но само във фантазиите си. Всъщност би си направил селфи и фа го качи в социалните медии ако имаше възможност да мие чиниите и да лъска обувките на Бекъм. А кралицата управлявала половината свят, дали справедливо или не, но с акъл и интелект дори не сте достойни да коментирате. Жалък, тъжен народ!

23

Анонимен

преди 1 година

Бих чакал на опашка за дини, отколкото на опашка да се сбогувам с кралицата.

22

ПроСоТо

преди 1 година

доколкото се разбира от това,което ни показват,Бекъм се е сбогувал с НЕКАКЪВ САНДЪК !..Защото и най-обикновения мъртвец го излагат за поклонение ..НО НЕ И САНДЪЦИ !!!../гледайте "Те живеят"!..-Едно "фентъзи",което би трябвало да ви накара да се замислите ../

21

Анонимен

преди 1 година

С друго май не може да влезе в новините

20

Нели, как

преди 1 година

да тълкуваме "че Бекъм е отказал да скочи на опашката"? Отказал е да бие хората на опашката ли, или какво!

19

Българка

преди 1 година

Цирк пълен.

18

Анонимен

преди 1 година

Бенд ит лайк Бекъм

17

морски

преди 1 година

Казах ви, че еврейския Холивуд ще направи филм, даже поредица за това положение...

16

До 11

преди 1 година

За такива като теб, които не се замислят явно за смисъла на човешкия живот, и по правило не са стъпвали в църква, а са тук само да пълнят тоалетните, е неуместно да се изказват за вяра и религия.

15

Анонимен

преди 1 година

До 7. Ами че той отдавна си има титла и е сър Дейвид.

14

Анонимен

преди 1 година

Нелчето Христова пак се е проявила. "Възможността да скочи на опашката"; "шербет лимони" и други небивалици. Преводаческият софтуер не може да мисли и няма роден език. Но някой, който си позволява да пише в медия, би трябвало да има поне малко познания за света и за родния си език.

13

Анонимен

преди 1 година

Жена му е на един час път от него, стойте и гледайте

12

Анонимен

преди 1 година

. . . хапвайки "чипс "Прингълс", шербет лимони, сандвичи, кафе и понички" . . . Да ви имам плоското мислене и безкрайната тъпота от редакцията! Благодаря!

11

Шофьор

преди 1 година

Аз пък чаках 12 часа в КАТ, докато ми обърнат внимание.

10

Азимов

преди 1 година

Леле, какво отчайващо безсмислие и какво огромно количество семпли хора. Подобно на религиозността, монархизмът е едно от най-ярките практически проявления на човешката глупост.