46

Анонимен

преди 1 година

Само 15%, а ако беше ГЕРБ на власт инфлацията щеше да е 25-30%.

45

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая да сме първи по нещо!

44

Диоген

преди 1 година

Значи ПП ни струваха 5% по-скъпо, отколкото правителствата на другите европейски държави? Наздраве за наивността ни!

43

пенсионер на круиз

преди 1 година

ръстът на цените нас не ни интересува защото киро , асен и корнелия ни вдигнаха доходите до незнайни висоти .

42

до 58

преди 1 година

Типично мислене на тотален аутсайдер с таван 3к заплата на склададжия в Лидл. Пазарувай на промоциите и после се чуди защо всичко скача.

41

Анонимен

преди 1 година

За бездарния функционално неграмотен бачкатор да вметнем- инфлацията не се измерва с цената на софрата и олиото към нея. Има още 10000 показателя. Разбирам, че сте толкова оскотяли, че само ракия и софра са ви в празните неграмотни глави, но нормалните хора имаме други разходи и не ни интересува дали олиото е 2 или 5лв., защото консумираме по 1 бутилка на 3 месеца.

40

Анонимен

преди 1 година

"преди войната беше около 2.5 лв/л а сега е около 5лв като се намира на промоция за 4, ако е поскъпнало с 15 % трябва 2.87 някой виждал ли олио на 3лв ?" - на 3 баш не съм виждал, но преди 2 седмици си взех 8 бутилки на по 3.39 от един от супермаркетите. Има ли желание, има и начин. Следващите 4 месеца все ще изкочи олио на 3.50-4лв и ще презаредя. Страдат тия дето си купуват от днес за утре. Някой ден ще схванете защо в САЩ хората пазаруват по 1 количка от промоцията.

39

ГРОБ

преди 1 година

Тикквата направи по свое подобие лоялни мутрички всички синдикати. Погледнете ги как излизаха постоянно на протест я пътни строителни фирми, я транспортни, я земеделци, животновъди и ся чак зърнарите излезнаха. Вижте само какви коли карат тия мутри. Мултимилионерчета са, ама милионите им трябват също да продължат традицията -метастазата и да проектират още мини-лоялни мутрички на всяко ниво.

38

Анонимен

преди 1 година

"Тук в Англия е много по евтино от колкото в България" - нормално е, там има повече клиенти, а тук на 70 човека се падат по 2-3 служителя. Мен цените тук ми допадат. Днес например си купих кисело мляко на 70ст - 15 кофички, ориз на 2лв - 16 пакета, грозде на 2лв/кг, банани на 2лв/кг, червени чушки на 1.69лв/кг. пилешки бутчета на 3.69 лв/кг - 4/5кг и всичко ми беше на 5 минути разстояние. Правя по 2 пазарувания на месец от промоциите и шкафовете са пълни по цяла година.

37

Анонимен

преди 1 година

Храната в БГ винаги е била скъпа, дори и при Боко! Тролчетата да го дават по-полека.

36

Гост

преди 1 година

аз ли не мога да смятам или нещо ? в началото на годината преди войната беше около 2.5 лв/л а сега е около 5лв като се намира на промоция за 4, ако е поскъпнало с 15 % трябва 2.87 някой виждал ли олио на 3лв ?

35

Зaпознат

преди 1 година

90% от инфлацията е спекула в България, не купувайте братя да видите как ше паднат цените

34

Анонимен

преди 1 година

Цените в България надминаха западноевропейските. Тук в Англия е много по евтино от колкото в България. Братовчед ми е в Германия и той казва същото. Яко ви дерат кожите в България освен с инфлацията но и със спекулата на производители, търговци и държавата.

33

Анонимен

преди 1 година

До Ано - зависи от къде си купуваш бря, днес има промоция сирене в една от веригите супермаркети свежо, меко на 6.29лв/кг, в друга от веригите има луд петък и днес вакумирано сирене е на 8.06лв/кг. Взех си 2 буци от мекото и 3 от вакумираното и съм зареден за 5 месеца + имам 2 кутии със срок на годност до Юни/23. Кашкавал тази седмица не виждам, но и той изскача на всеки 2/3седмици така че няма проблеми. Кризата е за който си пазарува от днес за утре, който внимава си пазарува на цени от 2016г.

32

Анонимен

преди 1 година

"До 28.... От 12 годишен съм в градината и животните имам време за всичко." Е, и? Жив и здрав да си, ама за какво ни ги обясняваш тия неща?

31

Анонимен

преди 1 година

В Турция ХИПЦ е 80,1%, в Естония е 25,2%, в Македония е 16,7%, а в България е само 15%, малко повече отколкото в Нидерландия, където е 13,7%. Там един казва бензина в Турция, че бил 1 евро - може, но имат 80,1% инфлация. Инфлацията не се определя от цените на една стока или на няколко стоки.

30

Американофил

преди 1 година

Корупцията е оръжие само и единствено на Русия (малко и Америка, ама пък руснаците се ОЛЯХА). ПП заедно с Америка ще направят България номер 1 на Балканите!

29

Ано

преди 1 година

Тия влизат ли в магазин да видят цените на кашкавала и сиренето - 100 % поскъпване.

28

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Всичко върви по план за разпадането на Европейският съюз, изкараха Британия итн. Америка се уплаши Русия да не влезе в ЕУ.. Това е истината.

27

Сата НАТО

преди 1 година

Най-голямата простотия, която може да направи България, е да върне на владт банкянския иддйотин.