170

Хахахахахаха...

преди 1 година

,,За изграждането само на една АЕЦ са нужни 10 години".-Хахахахахаха....

169

Анонимен

преди 1 година

Абе какво става с тоталната и окончателна победа над Русия в Баклава и Юзум? Защо така започна да отшумява, Путин вече не пътува ли към Хага да бъде изправен пред международния съд?

168

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 203 Тези нямат 5 кинта да си платят сметките за ток и ще карат на свещи, но тръгнали да дават 5 милиарда евро на Украйна. Смешници !

167

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия! за американските слуги белене.

166

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До ХОРА! Ми гладувай и студувай колкото ти душа иска, никой не ти пречи! Повечето желаят да са сити, здрави и на топло! Практикувай си евроджендърските цености и остави хората да живеят нормално.

165

Анонимен

преди 1 година

Европейският парламент одобри нова финансова помощ от 5 милиарда евро за Украйна.

164

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние европейците предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин.

163

Плача

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ) АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА, Шкумба ти ли си??

162

Анонимен

преди 1 година

А след 5 години какво ще бъде работещото решение за замяна на руската газ? Има ли някой и най-малката идея как ще стане? Защото 5 години са нищо. За изграждането само на една АЕЦ са нужни 10 години, но атомната енергия не е решение защото не е зелена, а ЕС прилага зелената сделка. А и за атомно гориво трябва пак при Русия да се ходи, освен това ЕС е безнадеждно изостанал в ядрените технологии, тук му трябват 50, а не 5 години да настигне Русия.

161

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До 194 Глей и сравнявай по паритет на покупателната способност- Онези за БВП на калпак ги запази за баба си !

160

Анонимен

преди 1 година

САЩ у Русия в момента имат общ интерес - икономическото унищожение на ЕС. ЕС икономически мощен съюз и унищожаването на икономиката може да продължи с години, за това и специалната военна операция ще продължи до тогава.

159

Анонимен

преди 1 година

операцията ще се проточи това е операция на сащ вовата само изпълнява играе лошото ченге до пълното фалиане на евро дженндърите

158

До 189

преди 1 година

Бвп на глава от населението на България е по голям от на Русия

157

Анонимен

преди 1 година

16 причини да не ходите в Русия : youtu.be/NbDf20nOQTM

156

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Напоследък един въпрос не ми давамир ! А именно - Като хвърлят толкова много оръжия на Украйна, Запада с какво ще воюва срещу Русия ? Щото незнам дали знаете, но в Украйна, Русия използва арсенал от 50-те години на 20-ти век! След като го свърши ще мине на този от 60-те години. Този от 70-те, 80-те, 90-те и т.н. и предназначен за юръпа Не зная пичове, но нещата не вървят никак добре за запада.

155

Анонимен

преди 1 година

Човек който не се вписва в нито едно общество от хора, така е защото е окаян до конкретна степен!Трябва оправия, помогнете ми , за да разберете, че ще бъде за добро!Изборът е ваш!Човек който. Е се вписва в нито едно общество, това не означава, че няма за какво да живее, щом като е даден живот, значи има за какво да живее, даже при всеки е така!Просто хората трябва да поумнеят, а други ще трябва да ме съживят чрез строго секретният им метод!

154

Анонимен

преди 1 година

Прав е Путин. Необратимо и неизбежно е голташка Русия да стигне БВП на глава от населението дори на бедна България. Просто Русия ще си е тотален аутсайдер до края на света категорично. Е, може да надмине Сомалия в някакъв момент.

153

Хм....

преди 1 година

Дано да не ни хвърлят пак на руснаците че още 45 години ще тъпчем на едно място.

152

Анонимен

преди 1 година

Живее Живеем в 21 век!Това е реалноста !В този век , живота е странен и по различен !Защо някои хора са настройвали други хора против мен?

151

Мъж за красота и др

преди 1 година

Всеки мъж може да има перфектно - красива фигура , да разполага с много финанси и да има жена и кола, както и други неща, но не всеки мъж може да обича!Гей секса не е за мен , за мен е хетеро секса !