190

Анонимен

преди 1 година

228 още в началото в новобранската научаваш пагоните, видовете войски, полуразглобка на автомат, а да, и да ставаш рано. После следва клетва. Нещо което не си полагал а си чувал в някоя кръчма че се давали наряди. В бойното научаваш и друга техника. Хайде бягай да си пускаш лил еди кой си и не ме занимавай.

189

Анонимен

преди 1 година

ШОС поема управлението от тук нататък. А руската платежна система е вече и в Индия и в Китай. Гъзолиците на янките и разните бандерчета могат само да плескат глупости под статиите.

188

Краят идва

преди 1 година

Вижте го Путин кво дребно човече е станал. Старец на 70+ години, немощен. Въпреки ботокса, няма и следа от наперения мъжкар яхнал кон, играещ хокей и самбо, плуващ в ледените води. До там стигна, че след като Султаня му се изгаври карайки го да чака 1 минута като наказан, сега му се изредиха президентите на Киргистан и Индия. Това е тотално унижение, а отговорите на Си бяха направо последния пирон в ковчега. Акулите надушват мършата и няма да се учудя ако имат план как да разпарчосат Русия.

187

Анонимен

преди 1 година

До 226 освен нафта да си крал в родната казарма на какво друго те научиха? Моите година и половина в ргсто в Елхово и 92 караула ти ги подарявам. Не ги искам и не искам да си ги спомням.

186

Анонимен

преди 1 година

Жужето ака "шахматиста" се сети да попита кой му се е изакал в гащите. ГолЕм мозък, ГолЕмо Жуже.

185

Анонимен

преди 1 година

224 той е прав, не си виждал нищо освен дрога.

184

Анонимен

преди 1 година

Русофоба пак подивял. Човека предоставя безплатно храни и торове онова блъска опорки климата туй онуй. Тюфлеци сънува, другия танкове искал... Изобщо върха на мисълта тук

183

до 222

преди 1 година

Пиян си, лягай си.

182

Анонимен

преди 1 година

Такова унижение Путин не беше преживявал, откак Токаев публично го изгаври. И Си, и Моди буквално си измиха ръцете с него, а той само гледаше в земята. Разбира се, за форумната русофилия това е голям международен успех и пренареждане на света :)

181

Путин

преди 1 година

Best of the best!

180

Анонимен

преди 1 година

След международното унижение в Узбекистан, тоя вече е минало. Таджики и киргизи се бият, азери и арменци, а тоя пуска танкове от 50те на миналия век в Украйна да спасява положението. Бита карта е.

179

Lovely

преди 1 година

Russia!

178

Кольото

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ .. Да бе баш за тебе съм се замислил! Отивай си в Просията и не се връщай, там зимата по-мека била чувам особено за тюфлеци като тебе хаха

177

Анонимен

преди 1 година

Путин ги би по всички показатели западняците. Сега ще беснеят, ще обедняват, ще студуват и ще миришат без топла вода. Световната политика се решава вече е Русия и в Китах, САЩ и ЕС изтичат в канала.

176

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Кольото Аз си ходя често до Русията! Мен не ме мисли! Глей себе си !

175

За психиатър е !

преди 1 година

Тоя избива и унищожава от злоба всичко което може във Украйна и тръгнал за принципи и граници да говори. !!! Във главата му се бият фашисти и славна червена армия освободителка ??? Мисли целия запад за фашисти обявява страни за врагове ,плаши със ядрения постсъветски арсенал ,пък и говори за някакво ново справедливо бъдеще ??

174

Кольото

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ .. отрепките вика хаха.. а ти къде си тогава? В Бангладеш ли си?

173

Russians

преди 1 година

Love you all 😘

172

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Кольото Нема баце! 0трепките ходят при себеподобните си! В ЕС!

171

Кольото

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ .. Ей глей го пак тоя недъгав чичак се е развихрил тука на 2 ракийки. Абе оли ние да не падаме от Марс на кой ги обясняваш тия дивотии, себе си ли мъчиш да убедиш или друг?Огледай се около себе си някой гастербайтер да познаваш в Русия?