250

аааа

преди 1 година

А в твоята глава--тези изменения са отдавна.....

249

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна червеното - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpa.

248

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин! Истински държавник!

247

Анонимен

преди 1 година

Да, точно такива необратими промени се наблюдават в главата на пълководеца на Рашастан- майор-полковника от КГБ Пут0в. Необратими биологични промени, които ще го доведат единствено до лудницата и после на 2 метра под земятс

246

Еднополюсния модел..

преди 1 година

С една дума: наглосаксонците искат да колонизират целия свят, но няма да стане.

245

Анонимен

преди 1 година

Това, което казва този човек, не е за хора, които по-далече от днес.бг не четат или за тях кврталната кръчма е центъра на вселената. Определено се изисква, доста интелигентност, но в България, това е нещо изчеващо, за сметка на ширещата се простотия, но пък знаещи / разбиращи от всичко. И като погледнеш държавата много неща стават ясни.

244

Анонимен

преди 1 година

219 Русия може да стане част от свободния свят и да се присъедини към демократичните европейски държави, когато даде свобода на поробените азиатски народи, още по времето на царете й. Само след сато извърши демократични промени в държавата си.

243

примат

преди 1 година

Този индивид ако имаше коса,челото му щеше да е 2 пръста.

242

Иван

преди 1 година

Иска да каже че има още неща в торбата му с гадости.. и е готов да бръкне и едното знаем и другото

241

Мдааа

преди 1 година

Другарю, раша се утвърждава като страна от 19 век...нецивилизована, необразована, дива. А ти като провален диктатор!!! И това за сега е необратимо!!!

240

Анонимен

преди 1 година

само у главата ти гр0зна стават промени и то необратими!!! изчадие морд0рско, прибери се в Ада час по-скоро!!!

239

Аз

преди 1 година

Русия!Да живее Русия! Целият ЗАПАД начело с алчните САЩ,които гледат в съюз с лицемерната Великобритания кой как да ограбят .....Хораааа опомнете се ! Слепци с очи и глухи с уши осъзнайте се!

238

Евала браво

преди 1 година

Голям човек ! Велик! Слава России!

237

Световен Сървайвър

преди 1 година

Ами, нормално е . Всеки световен "лидер" се опитва по всякакъв начин да си запази своята собствена форма на управление НЕЗАВИСИМО КОЛКО ХИЛЯДИ/МИЛИОНИ от простолюдието си трябва да пожертва за да се случи това ..... Равенство... демокрация....справедливост... Отдааааавна са ПРАЗНИ ДУМИ служещи основно за заблуда на празноглавите . САЩ и Русия бяха двете основни сили. Сега се включва и Китай . ЩЕ ПОБЕДИ НЕ НАЙ-ДОБРИЯ А НАЙ-ПОДЛИЯ И С НАЙ-МНОГО ГОТОВИ ДА УМРАТ ЗА НЕГО ВАСАЛИ . Това е живота .

236

Този

преди 1 година

Необратимине промени стават само в главата на путин. Скоро ще са съвсем необратими!

235

1

преди 1 година

Еми кой каквото сам си направи...

234

Българин

преди 1 година

Този започва все повече да прилича на Севернокорейските лидери. Успех в самоизолацията. Да си върти търговийката с няколкото африкански, азиатски и южноамерикански васали и да си тъне в мизерия. Голяма услуга направи на Европа с тази война. Време беше да се откъснем от агресивното влияние на този деспот.

233

До Анонимен

преди 1 година

"Този побъркан индивид го придружават 8 души когато ходи до тоалетната." ....... А оня дето се ръкува с въздуха ......... дали само го придружават.

232

д

преди 1 година

До Московские новости .. В Москва е същата идиоттия, джендъризъм и инфлуенсъри на кило

231

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си продава земята и друг я купи какъв е проблема? Да беше я купил ти земята в Украйна, вместо американците. Да беше я купил батко ти Борисов, нали управлява 12 години и имаше пълна подкрепа на приятеля си путинчо.