55

Анонимен

преди 1 година

68 Нещем нищо от Русия, агресорът на всички времена. Чака я международен трибунал.

54

Един Българин

преди 1 година

Пак гласувайте за Толупа!

53

Жоро жълтопаветника

преди 1 година

В Русия има качествена скала, от която се правят жълтите павета ама вие нещете. Като нещете много ви здраве ***. Вие сте на изчезване като паветата.

52

Да те питам Чочко,

преди 1 година

До Анонимен 36. A откъдето минат Радев и Нинова какво ли ще поникне?

51

Анонимен

преди 1 година

Отвратително. И да не забравите - пак гласувайте за тия калинки. После вийте на умрело.

50

Анонимен

преди 1 година

Те преди бяха по-добре....но индийците толкова могат

49

Анонимен

преди 1 година

Борката от Спаси г*за си пак че апне блага баничка, то и избори се задават... Иначе ремонта е пълна трагедия, ама Борката да се сети, че реално компрометира себе си с тия репортажи щото от 4 години е в СОС и ги гласува тия ремонти... Поредния п*мияр на софричка в общината...

48

До Ни

преди 1 година

Живея близо до Шишман. Тая улица я прекопават за ремонт всяка година, а по съседните човек може да си потроши краката. Така че не ми говори за добре свършена работа, особено от тази кметица и този общински съвет.

47

Ни

преди 1 година

Видя се от последната година , че е лесно да стоиш от страни и да хейтиш, но когато трябва да се поомърляш с работа става сложно . Та на Спаси София не има пожелавам да вземат властта в София , но е добре да покажат някъде нагледно какво точно могат освен да критикуват

46

Анонимен

преди 1 година

СПАСИ СОФИЯ СА КОРУМПИРАНИ ЛЪЖЦИ

45

Анонимен

преди 1 година

"Просто няма вече такива майстори (такива които да учат вече са починали). Прекъсната е връзката, поколения наред" - абе я стига глупости, сякаш пред Фантастико дядо ти ги реди паветата. Истината е, че политиците отново си присвоиха едни пари. 17 милиона лева!!! За тия пари можехме да наемем 800 индиеца да извадят по 2 павета, да ги измият на ръка и да ги върнат на мястото им за 12 часа барабар с полета.

44

Анонимен

преди 1 година

Супер са паветата мязат на нива със самоковски компири. Перфектно допълнение към вълнообразното платно на Орлов мост. Като слизам към центъра се чувствам като Аладин на летящо килимче.

43

Св

преди 1 година

Просто няма вече такива майстори (такива които да учат вече са починали). Прекъсната е връзката, поколения наред са минали след настилянето на последните павирани улици (и с обикновени павета). Голям майсторлък се иска, то направо изкуство. Не са виновни хората и майсторите, просто факти. Дигайте тия павета, съхранете ги някъде за по - добри времена, (може да се роди някакво научено по технологично поколение) асфалтирайте с жълт асфалт и това е.

42

Maybe

преди 1 година

Като видя, че Трейс ще извършват ремонта и вече ми е ясно, че ще е скъпо, бавно и некачествено. Защо продъкжават да допускат до публичен ресурс фирми доказали се като не надежни??? Това е фирма рецидивист!

41

Анонимен

преди 1 година

По-добре изобщо да не ги бяха пипали. Щом като не разполагат с майстори на тази настилка, да ги бяха оставили в оригиналния им вид. Не бяха по-зле от сега. Но важното е едни хора да усвоят милионите. Сега ги глобете няколко милиона и за тяхна сметка ще ги пренареждат, докато ние софиянци не кажем "добре е".

40

Анонимен

преди 1 година

Епа Трейс съвсем без милиарди ли да останат?

39

Анонимен

преди 1 година

Тези не могат нищо да създават, могат само да плюскат.

38

Анонимен

преди 1 година

Как насадихте такива правоъгълни картофи? Трябва по нарядко да ги насадите, много гъсто сте ги насадипи.В кое село сте?

37

Анонимен

преди 1 година

17 милиона за пренареждане на камъняк. Продължаваме промяната и ГЕРБ виждам, че добре усвоиха 8 милиарда външен дълг. Стискам палци с останалите 7.9 милиарда да подменят на родителите си надгробните плочи.

36

Анонимен

преди 1 година

Извадихте ли картофите от тази нива? В кое село се намирате?