218

Будител

преди 1 година

Всички партии са американски и има само една българска - Възраждане. Който си мисли за комунисти, не е добре с главата и има изключително ниска обща култура. Това беше в миналото хилядолетие

217

Народът

преди 1 година

Платените социолози ни подготвят за фалшифициране на изборите. Възраждане е с много повече проценти

216

Българин

преди 1 година

Отглеждах 25дк с трайни насаждения, субсидии така и не получих и стотинка. Преди 3г фирми на Лойко доидоха и ми казаха че трябва да направя договор с тях. След договора откраднаха цялата ми продукция пролетта и оттогава всичко тръгна назад, управителката на фирмата която ми открадна продукцията замина за Дубаи. И сега ще ми говорите че Лойко и ГРОБ са отговорни ли, че са сериозни ли? Благодаря искаме истинска промяна Възраждане ни я дава ще гласуваме за тях.

215

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е решението, друго аз не виждам...

214

Българин

преди 1 година

До 248- Благодаря нагледах ви се на ГРОБаджиискита съсипия, погром над цяла България, след Лойко няма работещи предприятия, съсипаха и малкото земеделие което беше останало. Само фирмаджии които получават субсидии останаха. В моя краи след Лойко остана само един земелец които имал 200 дк орехови градини но никои не ги знае къде и не ги е виждал. Гледа 20дк с фасул така и не го обра а мангусити го оскубаха. Има 15дк с пшеница която насади веднъж и от тогава само я мулчира и тя се самозасажда хаха

213

Анонимен

преди 1 година

От едната страна са ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС, БСП, ИТН, от другата страна е Възраждане. Първите се изредиха във властта и ни докараха дотук! Инфлация, растящи цени, кражби, почти скъсване с Русия, източник на суровини. Мерки, маски, затваряне и т.н. Пълен погром във всички сфери. Не, мерси! Ще гласуваме масово за България, т.е. за Възраждане!

212

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Най-малко ни интересува за кого ще гласувш ти и фамилия, защото ние смятама за най-уместно да гласуваме за ГЕРБ, най-сериозната и опитна политическа партия!

211

Да припомним

преди 1 година

Затова пък комунистическата коалиция, която ни управляваше доскоро показа, че е "морално приемливо" да се подкрепи Русия и Путин с отказът да се помогне на борещата се за живота си Украйна. Затова всеки, онзи който веднъж са го излъгали и е гласувал за ППП, ДБ, ИТН и БСП е ***, но следващия път е престъпник.

210

Анонимен

преди 1 година

ако това е вярно то българският народ си заслужава мизерията

209

Българин

преди 1 година

Със цялото ми семейство и приятели и семействата им ще гласуваме за Възраждане. Над 200 човека сме.

208

България

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕЕЕ !

207

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще е голямата изненада на тези избори. И на предходните избори агинциите даваха победата на ГЕРБ (по навик) Но ги спечелиха други с много по-малък предвиден процент.

206

Анонимен

преди 1 година

Изследване по поръчка на ПИК? Значи не е вярно

205

Анонимен

преди 1 година

Ами тогава само ГЕРП

204

Анонимен

преди 1 година

Абе, от къде кафявата агенция ПИК има пари за подобни изследвания някой пита ли се?!? Не познавам повече от двама човека, които казват че ще гласуват за крадливата партия герб. Явно много ги е срам останалите да си признаят

203

Анонимен

преди 1 година

ААА, от пик ли е финансирано изследването - нещо такова прочетох. Дааа! Ясно!

202

Анонимен

преди 1 година

Продавам тиквени свмки пред централен софийски. По оригинална банкянска рецепта

201

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!! Възраждане ще е първа политическа сила, ако няма подмяна на вота.

200

Анонимен

преди 1 година

Поглрднах анкетата на Днес бг. За кого ще гласувате на предстоящите избори.. Е там води ГЕРБ с 24% следван от Възраждане с 23%. За мен това е истинското проучване..

199

toti

преди 1 година

Ако има още да ви зариват с пари от някое шкавче и с 50% до изборите ГЕРБ ще е напред...жалки мижитурки....