7

От хората

преди 1 година

Стига лигав-щини.Някога имаше час и след него следваха санкции.Контрол упражнявана учители,милиция,общество. Що за страно сме при наличие на нормативни уредби да не може до се заставят не децата,а техните родители да ги спазват.Пржстотия.

6

Анонимен

преди 1 година

"Само в бг децата могат да си купят без проблем цигари, алкохол и наркотици от всеки ъгъл." И от моето поколение горе-долу всички пушехме и пиехме от осми клас (някои и по-рано), ходехме по дикотеки и т.н., но това не оказа някакво особено влияние за в бъдеще. Доста по-страшни в момента са *** "идеологиите" и висчки други тъпотии, с които ги облъчват. Плюс, че ги затвориха пред компютрите за доста време.

5

Анонимен

преди 1 година

И какъв е смисъла от проверките като се разгласяват предварително? То си е като чадър, да се подготвят и да няма проблеми.

4

Дим пред очите

преди 1 година

Десита в Инстаграм преди 3 дена имаше флайер за участие в дискотека - балони с райски газ на промоция 25% долу. Толкова са ни ефективни проверките и превенцията.

3

столичен ученик

преди 1 година

И сега какво? Не може да ходим по дискотеките ли? За пушенето не е проблем, то и сега си пушим отзад в училищния двор през междучасията. Но без дискотеки и барове няма да може да живеем нормално.

2

ПЛАНдемия

преди 1 година

Кво стана със зеления сертификат, ба ламурниците сложихте ли си го в рамка на стената хаха

1

Алооо

преди 1 година

Държавата на едноседмичните акции и мероприятия, а след това какво години наред никакъв контрол ли ? Е.аси измислената държава сме.