41

Анонимен

преди 8 месеца

Имам Форд от 69-та и живея в центъра на София, колата ми отказвам да я регистрирам със статут на old timer защото по българското законодателство не мога да я карам. Лошо е да си кореняк

40

ДЖЕЙН?

преди 8 месеца

Е, щом е подписала с ДЖЕЙН, ние, обикновените българи нямаме думата. Ще си стоим в ъгъла и ще чакаме позволение да ползваме неправилната си стара кола. Отврат!

39

Българин

преди 8 месеца

Време е да спрем фандъкова. Тя вече е изчерпана.Много се изложи.Трябва да си починеш. Мисля ти доброто, толкоз.

38

Анонимен

преди 8 месеца

По-добре некадърните кметове да забраним.

37

Алекс

преди 8 месеца

Такива зони,забранени за дараци,има в цяла Европа.Стъпка в правилната посока.

36

Реалист

преди 8 месеца

Автомобилите в София са пренебрежимо малък замърсител на въздуха и това се знае. Явно става дума за някакви пари, които Фандъкова ще присвои от този лондонски фонд.

35

питащ

преди 8 месеца

Това твърдение на една неком...петентна дас...калица е абсолютно недопостимо. Това, че колата е стара, не значи че замърсява повече от нови изду...хани тара...лясници. За това да се произнасят компетентните за това центрове за технически прегледи. Ако се докаже, че стара кола не замърсява фандъч...ката да плаща от джоба си.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Фандъкова с това угодническо поведение към Европата иска да прецака предизборната кампания на Баце. Видя се, че никой не ще нито европейските ценности, нито европейските стандарти, които в момента са под всякаква критика и хората се отнасят крайно негативно към всякакви европейски напъни, пък Фандъчка решила точно сега да спира старите коли... Е нема как да се спечелят избори така!

33

Бъър

преди 8 месеца

А старите кметици докога?

32

RS 6 345 km/h

преди 8 месеца

Как сте скъсани джобчета? В центъра,само с рейса.

31

Истината е,

преди 8 месеца

...че в София има дни, в които в Центъра не е възможно да се живее! Сега, след като започна първият учебен ден, задръстванията ще станат ненормални, и да се диша ще стане все по-трудно! Това ,от старите коли, ще е само началото! София отдавна е осъдена от ЕК за мръсният въздух, така че обърнете се към Зелените, и всякакви там недоразумения, които се скъсаха от доноси срещу Общината! Превратаджията Радев ,даже ни ги натресе и във властта! Сандов се опита да блокира и магистрала Струма даже!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Няма ли кой да я спре нея? По католик от папата стана... аман то самозабравили се. Софянци, при следващите избори за кмет имате избор - може пак да идете я за риба, я по родните си места или преди това да минете да гласувате, а не после да ревете по форумите.

29

Българин

преди 8 месеца

Значи има още време до 30 годишна докато стане колата....да не се притесняваме още....

28

Йосарян

преди 8 месеца

Спираме старите газеляци, дето емисиите им на практика са 0 и оставяме новите Q7-ци на дрогирания елит да кръстосват по-необезпокоявано по булевардите, за да ни трепят по-лесно.

27

уникална ДЕМОКРАЦИЯ

преди 8 месеца

Фандъкова иска да спре старите автомобили в центъра на София, но да остави основният и електорат от крайните квартали да си горят гуми, обувки, стари дрехи, дървена дограма и т.н.

26

Архитектът

преди 8 месеца

Фандък, ще ме накараш да се кача на градския транспорт, когато не фанеш за дедовия!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Щото хората за кеф карт стари коли, а не защото нямат пари,м? Що не спреш 5 литровите джипове и лимузини с по 500 коня дето возят само джуки и цици,м? Що не се качиш на градския, а те возят в *** лимузина с охрана,м? Що ли не си ходиш у селото да правиш трушии, достатъчно хора изгони.

24

пепи

преди 8 месеца

Аз пък искам да ми възстановят данъците за 20 години назад .

23

Анонимен

преди 8 месеца

Забраниха каруците които не мърсят и сега ще дишат колите.

22

Азимов

преди 8 месеца

Повечето стари коли на нормалните хорица са на газ. А това е възможно най-екологичното гориво от всички. Но бюрократите не мислят в прагматична, а в далавератична посока. Една семейна нова кола среден клас струва 50 хил лв. Кой некрадящ човек на заплата може да си го позволи?