34

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Това в Перник е играчка. Двама перничани с два винкела я подпират и качват обратно. Тези за хаматьори.

33

Бай Дрън

преди 1 година

Предполагам, тоя е паркирал в забранена зона, за да го вдига паяка. Тогава добре, че не е изскочило на пътя дете внезапно и помляно. От тая гледна точка, голяма работа, че нарушителя ще плати още малко, за колата си.

32

ШибиРиби

преди 1 година

Българския гений в действие. От шофьора та до тоя дето е купувал ръждивия паяк да спести стотинки. Сега му плащайте мастрафа всички

31

Анонимен

преди 1 година

Че той шофьора на паяка какво е виновен, че паяка се е счупил? Щото е стар и бракуван от Германия сигурно. Сега общината или държавата ще плаща обезщетение на богаташа, демек всички ние. Демек живеем в тотално объркана държава, нищо ново.

30

Анонимен

преди 1 година

Застрахована ли е колата, не мислете собственика. Проблема е на тези, които вдигат автомобила.

29

Грух

преди 1 година

Правилно. Глобите не са достатъчно убедителни за самозабравилите се паралии, които се смятат за повече от обществото. Нека има редвно счупени коли и те с времето ще се научат да уважават другите. Сега остава и българския съд да го мота 10 години по дела и да се окаже, че не може да се докаже кой е бил шофьора на паяка.

28

некадърници

преди 1 година

Чупи-купи................

27

До 26

преди 1 година

Абе ГРОБ-ДПС'ар такъв. Ако е заел парко място без да плати, слагаш му глоба и му взимаш пари за 50 паркоместа. Какъв е проблема. Вие от ГРОБ-ДПС-Възраждане не можете да мислите, това е проблема.

26

Анонимен

преди 1 година

23-каква глоба бе? - като е казано че там не е място за паркиране, не е за паркиране.

25

до 23

преди 1 година

Точно това означава. Заел е паркомясто без да си пусне смс, и тези след него не могат да паркират там - тоест блокирал е едно паркомясто

24

Анонимен

преди 1 година

ТЕЯ КОЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ВДИГАТ. ДА МИНАВА КАМИОН СЪС ТЕЖЕСТ И ДА ИМ Я ПУСКА ОТГОРЕ. ЖИВОТНИТЕ РАЗБИРАТ НО НАГЛЕЦИТЕ НЕ. СМАЧКАЙ МУ КОЛАТА И Я ОСТАВИ.

23

Анонимен

преди 1 година

С пета употреба трошки от запада, някоя близка до ГРОБ-ДПС фирма, се опитва да прави "сериозен" бизнес с принудително преместване на автомобили.

22

Анонимен

преди 1 година

Неправилно паркиране не означава блокиране на път бе алоо. Каква е нуждата от дигане на кола мафиоти такива. Напишете глоба и толкова.

21

Анонимен

преди 1 година

Не го мислете тоя има пари ще си купи друга кола по-скъпа

20

ааа

преди 1 година

Общината ще плати щетите, няма как. Човека е паркирал неправилно, хубаво. Глобата е 100-200лв, а сега щетите по автомобила са за хиляди. В никоя нормална държава няма паяци, защото като ти сложат глоба я плащаш. Ако не я платиш те съсипват и плащаш тройно.

19

Струма

преди 1 година

Полицаите какво гледат от страни

18

мунчо

преди 1 година

Точно в този случай проблема е технически - крана се е откъснал от шасито на камиона и е паднал заедно с колата, тук проблема е; или колата е много тежка за крана или крана е слаб за колата...като гледам паяка е поне на 15г. отдавна трябваше да е бракуван....

17

До 17

преди 1 година

Ако автомобилите са паркирани където не е разрешено паркирането значи пречат. Иначе няма да има забрана за паркиране!Определено си ***...

16

Градска дебилност

преди 1 година

По закона за движение по пътищата неправилно паркираните автомобили не се вдигат, освен ако не пречат на движението.Има си глоби за неправилно паркиране.

15

До Ели

преди 1 година

И да не би да са ти дошли в къщата, че ще им казваш дали са желани.прапрапра баба ти и дядовците ти всички до един сигурно в София от основаването й. Преди 60 години на баща ми не му харесало, че съборили бащината му къща, за да се настанят такива като тебе и.......просто се изнесъл. И ти имаш избор.