63

Анонимен

преди 1 година

Лабораториите в Украйна са като ония в Ирак.Оправдания за агресията.

62

Анонимен

преди 1 година

Прочетете "Oski;s pediatrics principles and practice 4 ed" на страница 1206.Книгата е от 2006-та.Още тогава се е знаело за коронавирусите.При РНК вирусите малки промени в генома водят до големи промени в тежестта на протичане.А къде точно се е случила промяната-в природата или в лаборатория-не знам.

61

ИСТИНА И САМО ИСТИНА

преди 1 година

Със сигурност е произлязал от лаборатория, затова и бяха готови ваксините предварително, тъй като знаеха какво пускат. Затова и тази паника в началото и сега замитат следите все едно нищо не е станало. Затова и Бойчето каза, едва ли ще разберем коя гад е пуснала вируса. Е, хеле разбра се, че най-вероятно краварска разработка в украинска лаборатория. Откакто им избомби другаря Клутин лабораториите и спряха да говорят, разбраха, че схемата им е разкрита и ИДЕ ВИДОВ ДЕН! Трубинал и разстрел за тея!

60

Анонимен

преди 1 година

Трзи продължават да ни се подиграват най-нагло! А ученитр са срам за човешкия род. Продажници! Не вяреам вече нито на думичка казана от "учен". Всички плямпат неща, за които са им платили. Гледат да са политкоректни, че да има финансиране. Данните им са удобни за поръчителя. Ако не са, се преработва целият "наупен труд". Това не е наука, а стъкмистика!

59

Анонимен

преди 1 година

Допуснали....То на всички стана ясно, че е лабораторен вирус и хич не е изпуснат, ами си е направо пуснат.

58

Киро Х

преди 1 година

Хахахахаха, не ви е срам да разпространявате безмислени теории на конспирациите, коронавирусът е предаден на човек от змията, чиято кръв изпил, заради културните си особености, а змията пък била ухапана от прилеп! Престанете с тези нелепи теории, подкрепяни от краайно десните, нацистите и антисемитите! Добре, че беше евреинът Бил Гейтс да инвестира във спасителна ваксина, която беше разработена от 3 компании със собственици и шефове евреи - Файзер, Модерна и Джонсън! Какво искате, 2ри холокост?

57

Американ

преди 1 година

До Германец: не бе чyкyндyp, от самото начало това си беше работна хипотеза каквато си остава и сега, само дето д0жундepaстите от "днес" нямат какво да пишат и подръчкватр тиквapитe като тебе.

56

до 65

преди 1 година

Има руски процесори Елбрус и Байкал. И на двата много ясно и точно е написано-"Made in Taiwan". На сайта на TSMC също пише ясно и точно-"Заради войната с Украйна спираме да произвеждаме Елбрус и Байкал".

55

Анонимен

преди 1 година

Какво променя това ? Още по-зле ако е модифициран вирус. Значи още по-важно е да се ваксинираме. Биологично оръжие с "натурален имунитет" не се бори. Все едно да твърдиш , че от куршуми ще се пазиш с " натурални мускули" вместо с бронежилетка.

54

Мухаха

преди 1 година

До Анонимен.... Когато започна Пландемията в началото САЩ надаваха много ама много силен вой по медиите да се открие виновника за пускане на коронавируса и бяна набедили една лаборатория в Ухан точно тяхното ЦРУ докладва че лабораторията в Ухан е спонсорирана и сертифицирана от САЩ .... И обвиненията спряха. Дори пратиха спонсорираните от тях СЗО да се мотаят там 2-3 месеца и да докладват че вируса "не бил от лаборатория "....

53

Анонимен

преди 1 година

От прилепи, лаборатория или от космоса няма никакво значение, важно е овцете да мислят че има вирус.

52

Анонимен

преди 1 година

Потресен съм. 3 години се пазих от прилепи и броненосци. Даше си евтаназирах норките.

51

Анонимен

преди 1 година

За руснаците не знам,но ако не е бил Никола Тесла и Томас Едисън сега със свещи и газови лампи щеше да си светим .А нито единият,нито другият са руснаци! Ако руснаците след ВСВ са създали нещо,това е защото са пленили хиляди немски специалисти и изнесли от Германия оборудването на почти всички немски заводи.Ама имали добра военна техника-да бе да-ето я по украинските улици,градове и поля - чиста скрап!Нека русофилите пишещи по долу да напишат колко руски части имат в компютрите си? Няма,нали?

50

българин

преди 1 година

Който може нека прочете статията в Lancet.Колкото до Украйна-какво да кажа-колкото Саддам Хюсеин е имал ядрени оръжия,толкова и Украйна е създала коронавируса!И едното и другото са поводи за воини и избиване на невинни хора.Какво руснаците са излъгали,че са намерили или изобретили знаем всички.Наслушали сме се колко са велики!И вече не им вярваме.

49

бай Ставри

преди 1 година

не е избягал , направо си е пуснат .

48

Анонимен

преди 1 година

Поредната "конспирация" се превърна в истина, а ваксърчета?

47

Анонимен

преди 1 година

До Мухаха В статията пише, че е изтекъл от Америка....а може и да е от Покрайна но пак в хамериканска лаборатория. Това са световните агресори...

46

Анонимен

преди 1 година

Научната общност е лъжливата уста на олигархията.

45

Анонимен

преди 1 година

Точно така, верно е! Аз го видях как на бегом избяга от една украинска лаборатория!

44

Мухаха

преди 1 година

Китайците почти си признаха.... а "Научната общност " чааааак сега допуска.... Тежко ни и горко с такава Научна общност.