12

ЗА ЕКСПЕРТИ

преди 6 месеца

ЕКсперти д аогледат внимателно вкл в различни режими убииството на двете жени !!!Данните са за ползване на обемно обсебващо дигитално хологрмано оръжие залепено на предно стъкло на автомобилите следени от сателити в реално време. Обсебване през холограмни оръжия лепени на предни стъкла наблюдаваме от години. Има подадени писмени доклади вкл за по стари нагло престъпни холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО на предни стъкла по време на технически прегледи..ДА се огледат кадри с обсебени водачи.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Проверки, а не директно дела, в България се правят, за да се предупредят проверяваните.Това го има само у нас.Всичко, което се върши при проверката, няма процесуална стойност и поради това, когато се започне дело се повтаря всичко наново, все едно проверка не е имало, и на свидетелите вече ни им се говори, а предупредените вече са си замели следите. Така е и в братска Русия, откъдето сме копирали част от нашите НК и НПК, затова сме на този хал.

10

Тц,тц

преди 6 месеца

Гледай ти казус!? Колко малка е разликата между министър и престъпник? Единият Демерджиев, другия - Семерджиев...

9

Дедо Гочо

преди 6 месеца

А шефове на Българският фудболен съюз с перуки

8

Анонимен

преди 6 месеца

И като ги проверят ще отчетат, че всичко е точно.

7

МВР Е ОПГ

преди 6 месеца

Какви проверки бе криминална полиция са ОПГ. Да не говориме за националните предатели ДАНС мафиотите и всички са силни като трябва да смачкат обикновения човек. Мафията си има държава! Това е положението и ВСИЧКИ ЗНАЕМ

6

Анонимен

преди 6 месеца

Баце : Не искам да чувам думата ''ЩЕ'' !

5

Само ФЪФ Бг, 33 г.

преди 6 месеца

И както винаги , вече 33 г. :След извършената ''проверка'' , НАРУШЕНИЯ НЯМА !Куче влачи рейс , диря няма !

4

Анонимен

преди 6 месеца

Имена,имена,имена...На полицаите.

3

?!?

преди 6 месеца

Да се чува наказахме шефове, не проверяваме стига сте чернили хората . Като го докажете накажете ги и съобщете. Не като сапунена опера по телевизията да ми говорите.

2

Смях

преди 6 месеца

Да не стане след толкова проверки и шашмаджиев и дамаджаната да са съкилийници... че и тия преди тях даже хаха... На мен ми е странно наказанието за подкрепата на организираната престъпност да е уволнение от МВР...

1

555

преди 6 месеца

Проверки, проверки, проверки. Само това знаете. А реални действия, кога? Хванете един обикновен полицай от това РПУ - всичко щеви разкаже. Те се знаят тези неща. Ама то това става когато човек иска да свърши работа. Като не иска, вика сега ще направим проверка.