50

ИВАН

преди 1 година

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, ТОВА Е КОЛА СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ КАТО ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ, И МОЖЕ ДА ПРАВИ НАРУШЕНИЯ НА СОБСТВЕН РИСК И ПРЕЦЕНКА! ЩО СА НОВИНИ И ГЛУПОСТИ СА ТОВА?!

49

Разформироване

преди 1 година

на НСО доказват всеки ден че само създават предпоставки за инциденти а не обратното да предотвратяват такива

48

Анонимен

преди 1 година

Вземате му книжката на този или той сам да си я скъса.

47

Псевдо генерал

преди 1 година

да бе знаем те теб, ако зависи от теб ще заметеш всичко под килима, и веднага е готов да си измисли версия, че на лицето което ползвало колата може да му е било лошо;)))???

46

Лесно решение

преди 1 година

Решението е елементарно: КАТ да започнат да пишат актове на автомобилите от НСО. Да ДОКАЗВАТ причината за поведението си на пътя пред съдията. Ако немогат -да им вземат книжки и да им налагат глоби (които да им се удържат от заплатата).

45

Анонимен

преди 1 година

Това, че охраняваш някой не ти дава правото да застрашаваш живота на друг.

44

Анонимен

преди 1 година

Там бяха сложени колчета за да се ограничи изпреварването на такива, като НСО, които си мислят, че са над законите.

43

Хасан Генов

преди 1 година

Не е нужно да се изблъскват коли на обикновените хора от платното, за да мине някаква персона, която нямаме право да разберем коя е. Е, факт е, че шофьорите на НСО са абсолютни пpoфанu в работата си, и че не могат да си намерят хора, които могат да карат. За това приветствам хората, които отрязаха колчетата. Или важат за всички, или ги махаме. А тия eнuчapu от НСО доста народ изтрепаха по пътищата на родината. А и на запитване от едни журналисти от НСО казаха - не, наша кола не е била там.

42

Анонимен

преди 1 година

Значи тоя конски *?* казва, че не било важно?!? Знаеш ли какво няма да е важно, бе? Ако твоите гавази застрашат по някакъв начин семейството ми.. Не може всеки шкембак да е с полицейски екскорт. И не било важно кой бил тоя мастър в.и.п. кюфте на планетата. Казвам го като заплаха - ако аз оцелея след някоя от тъпотиите на НСО. Ще ви избеся на собствените ви черва! Ще разберете какво значи "въже за теглене" от собствения си смъртен акт.

41

Добре, че...

преди 1 година

Ако зависи от мен, няма да се разбере кой се е возил вътре." Добре, че не зависи от вас, г-н смешен. А ако зависи от мен ти няма да си на работа от утре!

40

Анонимен

преди 1 година

Мой познат работеше шофьор в НСО. Каза, че наистина ги натискат да бързат. Вечно са в някакво закъснение за поредната среща и трябва да бързат. С някакъв умрял Хюндай му се беше наложило да кара с 200 на Тракия преди години. Ако нещо се беше случило нямаше да могат да разпознаят шофьор, охрана и пътник при тази скорост. Всичко щеше да е кайма. И тук идва важния въпрос - Чак толкова важни персони и събития ли има в милата ни държава, че трябва да карат така. Като гледам на какво дередже сме...

39

Анонимен

преди 1 година

Киро Джендъра що не се изкаже по въпроса, нали тоя е негов *** ?

38

Анонимен

преди 1 година

"Според него не е целесъобразно автомобилът да се движи по този начин в такива участъци." Не е целесъобразно или не е ЗАКОНОСЪОБРАЗНО?

37

Кой ти плаща заплата

преди 1 година

Ве, тоя дето го газиш на пътя ве, защо така а?

36

Дянъкоплатец

преди 1 година

Всички участници в движението трябва да спазват ЗДП, с изключение на Бърза помощ и Полиция.Такива черни коли, движещи се с 200, защото анонимното лице, което се вози вътре бързало, ДА ГИ НЯМА.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен31,,Стига политизира...говорим по принцип....

34

Възмутен

преди 1 година

Махнете го това комунистическо ченге ве!Цял живот нищоправец!Че и акъли дава!

33

Анонимен

преди 1 година

Накрая на интервюто генерала леко изнагля...Проблема е че повечето шофьори от НСО се мислят че са над другите...това е проблема.Защото в повечето случаи правят тези маневри,ей така от кеф...да се покажат че са облечени във власт...а не че е спешно наложително..

32

Студентка

преди 1 година

Не съм очаквала проф. Миланов да се изложи така, както го направи в сутрешния блок. Появи се в ефир с ясното съзнание да защитава действията на шофьора на НСО. Та той преподава материя, свързана с безопасност на движението. "Не се знаело дали на охняемото лице му е прилошало". Непрекъснато бягаше от темата и я прехвърляше в друга посока. Беше поканен за обективен коментар, но се получи обратното. Позор!!!

31

Анонимен

преди 1 година

НСО е за закриване. Колко случай вече станаха през последните 10 години с коли на НСО.Защо трябва някоя височайша особа да се охранява? Нали народа ни ги обича безпределно, грижат се за нас? Ако има некаква нужда от охрана ими предостатъчно полиция.