70

Анонимен

преди 8 месеца

Това че един автомобил си е пуснал лампата не му дава право да избутва другите в банкета или канавката и да ги принуждава едва ли не да катастрофират, за да може да ги изпревари. А и изпреварването би трябвало да става там където е възможно. Какво значи "другите не им правят път" ?! Да се хвърлят другите в дерето ли?

69

нормален

преди 8 месеца

А колко мутри се движат със сигнални лампи! Този участък е със ограничителни колчета, следоателно изпреарването е абранено, а колата на НСО какви отличителни белези има?

68

Анонимен

преди 8 месеца

Веднага да го казват кой е и причината да шофира така , ако не шефа на НСО да подава оставка ( ако твърдим че сме демократична държава). Тези трябва да разберат че им се плаща от нашите данъци и преди всичко са наши (на гражданите ) служители

67

Ченгенейши

преди 8 месеца

Туй комунистическо ченге и то като другите изскочи на амбразурата да брани своите!

66

Анонимен

преди 8 месеца

До 65 ИВАН "До До Иван 55ТОВА ПО ЗАКОН СА КОЛИ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ. КАТО ИСКАШ ДА ПРОМЕНЯШ ЗАКОНА,"Иванееее ,чети бре ,а не повтаряй само ,че това било кола със специален режим - НАРЕДБА I-141 ОТ 18 СЕПТЕМВРИ 2002 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА, ПРИ КОИТО СЕ ПОЛЗВА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ ОТ МОТОРНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА .Издадена от министъра на вътрешните работи.

65

ХАХА

преди 8 месеца

Едно време бразилеца Иван Костов уж щеше да прави демокрация и грачеше в мегафона по площадите "Кой не скача е черрвен,демокрррация..плурокррация")!!Бахтий Угандийския обществен строй дето ни докара!

64

Анонимен

преди 8 месеца

Да са нещо в кордон или да гпреследват по-разбирам , ама някой си бай х*й да ми се метлосва насам - натам из държавата с пари (за неговата заплата ,заплатата на щофьора му ,че и за самата кола и бензин) идващи от моите данъци и да вдига гири по пътищата не е редно - Борис Джонсон бе свален за парти по време на ковид , а тук тоя т.ъп-ир даже не искат да го кажат кой е ! Ако е не що зле да си вика линейка , да не се прави на интересен с кола на НСО

63

Гост

преди 8 месеца

Защо да не се знае ? Нали е демокрация някой трябва да се понесе отговорността на запад може да му бъде поискана оставката ако сам не си я е дал вече

62

ИВАН

преди 8 месеца

До До Иван 55ТОВА ПО ЗАКОН СА КОЛИ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ. КАТО ИСКАШ ДА ПРОМЕНЯШ ЗАКОНА, НЕ ПРАВИ СНИМКИ НА КОЛИТЕ НА НСО КАТО ДОНОСНИК ПО ТАТОВО ВРЕМЕ, А ПРОТЕСТИРАЙ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Може Путин да е бил в колата.

60

Анонимен

преди 8 месеца

До ИВАН -НАРЕДБА I-141 ОТ 18 СЕПТЕМВРИ 2002 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА, ПРИ КОИТО СЕ ПОЛЗВА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ ОТ МОТОРНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. (2) Разпоредбите по ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задълженията да управляват и да се движат по безопасен начин. Явно и ти не си чел закона .

59

до 56 Анонимен

преди 8 месеца

Не е на 100%, но в колата е бил бившият зам. министър на земеделието Иван Христанов.

58

До Иван 55

преди 8 месеца

Ако се возиш в малолитражка от картон и през теб мине БМВ 7 серия с 200, няма да говориш повече за риск и преценка, защото изобщо няма да можеш да говориш повече.

57

Анонимен

преди 8 месеца

(1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличието на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;Тия от НСО първо да прочетат закона ,да наблегнат на последните думички в текстовете .

56

Ужас

преди 8 месеца

На запад депутатите и министрите им ходят по работата си с влакове,трамваи,колелета,частните коли и т.н.!Там комунистическата обслужваща служба НСО която да им разкарва г3ветея няма !Има си редовна полиция!Нали тия уж щяха да ги закриват!

55

ДРАГАН

преди 8 месеца

ПУТИН Е ВИНОВЕН!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Хората как да знаят дали това не е някоя мутра като Семерджиев с лампа?

53

перко

преди 8 месеца

Проблема на НСО е, че станаха много на брой охраняваните лица и се кой трябва и кой нетрябва! Тръгнали а предизборни срещи, а НСО ги охранява! От кого се пазят от народната любов ли /особено Киоо ***/??? ?

52

Защо

преди 8 месеца

да не е важно? Тези да не са богоравни? В нито една държава от ЕС няма такава паразитна служба! Всички, работещи в НСО са с манталитета на гавазите от бившето УБО! Нагли безпардонни, груби и много семпли!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ако вътре са се возили Киро или Нинова това на какво основание? Те какъв държавен пост заемат в момента???