90

Дедов

преди 1 година

Идеята всеки българин да си сложи специални светлини като НСО зрее в мен с необуздана сила.Така може да си решим проблема със закъсняващите или липсващи линейки.

89

Дедов

преди 1 година

По логиката на генерала ако аз си сложа такива светлини мога да карам жена си до спешното като и стане лошо, без правила.Нека всеки българин да се възползва от тази опция след като е разрешена.НСО не е линейка нито пожарна,нека си карат *** но без да застрашават другите участници в движението.И господин пенсионер важно е кой е карал и кой се е возел,за да бъде наказан.Наказан трябва да си и ти за наглото си поведение пред журналиста и народа който ти плаща заплатата.

88

Дедов

преди 1 година

Румен Миланов.Какъв генерал е не знам,може и да е горски но знам че е от хората които създават и поддържат престъпници.Както е примерно семерджиев.90 процента от полицията е съставена от престъпници ,прокурор престъпник,бивш премиер престъпник.една правилна проверка в чехия ще го докаже.Няма надежда за нашия народ.

87

Шарлатанин

преди 1 година

Нужно е, нужно е, щото то всичко започва от лекетата, които се возят, от безумните им прищевки и от неистовото желание да се дуят като пуяци, че са над правилата, щото имат власт.

86

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Защо да е нужно ?!!

85

Гавазите и пандурите

преди 1 година

изпълняват каквото им нареди возеното парвеню,възхищаващо се на собствената си "значимост".Изпълнителите,шофьори и охранители,се опиват от възможността да нарушават безнаказано и пренебрежително законите и правата на другите хора. Типична ориенталска самодоволност,назидателно изразявана от комплексирани, разбиращи собствената незначителност и използващи шапката на службата като опит за изравняване на позициите си в обществото в сравнение с интелектуално и морално превъзхождащите ги.

84

Мдаа

преди 1 година

Който не се е срещал с кортежа на Кюлчев през зимата в Родопите той не може и да си представи какво значи безцеремонно, нагло и нарочно изхвърляне в преспите. И ония големият шофер се хили от вътре.

83

Избирател

преди 1 година

Искам да знам кой е бил "богопомазания" в колата. За да НЕ гласувам за неговата партия. Решението му да рискува живота на останалите участници в движението за собствен кеф показва и как ще управлява.

82

Анонимен

преди 1 година

Голям виц е мнението на Миланов, че охраняваните и нарушаващи закона за движение са много претоварени и затова бързат. С какво толкова са заети тези наши хранения?Да се учат от Киро и да пътуват сами в самолети за 200души.

81

До64

преди 1 година

Нищо хубаво не направихте тези които скачахте пред парламента. Сигорно в колата е бил някой от тези които плащаха и подстрекаваха безделниците.

80

СССР

преди 1 година

Казвай кой е ,не се прави на ощипана мома НИЩОЖЕСТВО,.Трябва да се отчетеш пред тези дето ви плащаме заплатите ,затова казвай кой хулиганин се е возил.

79

Дедо Гочо

преди 1 година

Ние сме *** , ама не чак толкова големи другарю милиционер

78

.....

преди 1 година

Напротив, трябва да се знае!Защото народа плаща масрафа и трябва да знае!Ако не искате да се разчуват безобразията ви,не газете закона брутално!Стига с вашите конспирации,човек не може да направи разлика между вас и бандитите!Господина от снимката отдавна е загубил човешки образ!

77

Той

преди 1 година

Според мен трябва да се закрие тази служба.Само мафиотите и министрите се движат с кортежи.

76

Отначало

преди 1 година

Добре започна писанието ти. Но к,во общо има тук писанието ти, освен да си изразиш пристрастията.Колко пъти съм казвал: Ултрас=на стружка на магнит.

75

Иванов

преди 1 година

Когато напишеш честно мнение за гнусните власт имащи, това сайтче бърза да трие и блокира. Чиста проба свобода на мислене и изразяване. Абе, демократични ценности. С нищо не сте по различни от Путин. Напротив! Давай "dnes.bg" да дерзаете. Страшни и невероятни ................................................................................сте!

74

Анонимен

преди 1 година

Това е безобразие! Името трябва да се разкрие защото тези които ги возят са причината да се застрашава живота на данъкоплатците, същите тези които плащат за охраната и автомобилите. Освен това се застрашава и живота на лицата които трябва да пазят, въпрос на време е да убият някой политик. Не може така да си позволяват такива безобразия. Никой няма право да кара безразсъдно на пътя ако ще и президента да е. Или вкарвайте службата в ред или я разпускайте.

73

Георги

преди 1 година

Пълен Наглец!

72

Анонимен

преди 1 година

Този Румен Миланов много се е объркал! Да се строи в две редици и веднага да даде пълен отчет на негово величество данъкоплатеца кой е велможата от колата на нсо!

71

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

УБО, НСО и подобните им винаги са били убежище за некадърници с високи заплати и добри връзки,начело с началниците им като този. некадърникът винаги крие какво прави, защото бързо ще го разберат , че е некадърен.